ChiqDeeWikiXenia Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 JA warzywnych nie lubię, ale psiaki moje by nie pogardziły ;) Już używa - rozkręca się :D nawet szczekać zaczął czasami :) Quote
Gosiapk Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Paulinka10']Bo to duuuuża dziewczynka jest to musi być dzielna:)moje miały dzisiaj zupke na obiad i pachną warzywkami,musze je też wyprać...[/QUOTE] byle nie w pralce ;) [quote name='Chiquita&DeeDee']:D jaką zupkę? A w ogóle dziś Kajo był na kontroli i operacja się udała! :multi: Prawdopodobnie już nie trzeba będzie korygować ! :multi: Teraz może tylko się cieszyć życiem - ale radość!!!:multi:[/QUOTE] Brawo dla Kajosa! :) Quote
monia&nero Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']:D jaką zupkę? A w ogóle dziś Kajo był na kontroli i operacja się udała! :multi: Prawdopodobnie już nie trzeba będzie korygować ! :multi: Teraz może tylko się cieszyć życiem - ale radość!!!:multi:[/QUOTE] super ! wspaniałe wieści Już jestem ciekawa tych wszystkich cudeniek które zakupiłaś dla maluchów. Kiedy będą fotki? Quote
Ewanka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Same dobre wieści :bigcool:i kontrola i kąpiel - brawo !!! ... a gdzie łazienkowe foty księżniczki ??? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Łazienkowych zdjęć nie robiłam, bo to było dla niej wystarczająco stresujące, a nie chciałam jej dodatkowo stresować ;) A paczuszka prawdopodobnie będzie jutro :) Moje dwie białaski robią rebelkę - jak je na ogródek wypuszczam, to jak dwa pitbulle pod płotem :D a tu takie wypierdki, śmieszne są :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Haha :D no dokładnie :diabloti: Babeczki wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Kobiet :Rose::Rose::Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Hej Rami:lol: Cieszę się,że stadko takie fajne i,że u Kajusia wszystko dobrze. Maleńka prześliczna i wcale się nie dziwię ,że się tak zachwycasz:loveu: Jestem ciekawa ubranka-żabki.Daj zdjęcie,jak przyjdzie,oczywiście na modelce:lol: No i dziękujemy za życzenia(ja i moje dziewczynki) i Wam też wszystkiego najlepszego:Rose::Rose::Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Łazienkowych zdjęć nie robiłam, bo to było dla niej wystarczająco stresujące, a nie chciałam jej dodatkowo stresować ;) A paczuszka prawdopodobnie będzie jutro :) Moje dwie białaski robią rebelkę - jak je na ogródek wypuszczam, to jak dwa pitbulle pod płotem :D a tu takie wypierdki, śmieszne są :D[/QUOTE] Ale groźne pitbulki:D Quote
Ewanka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 :cunao::Rose::cunao: jak święto to świętujemy :multi::eviltong: Quote
Sonka95 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Moje dwie białaski robią rebelkę - jak je na ogródek wypuszczam, to jak dwa pitbulle pod płotem :D a tu takie wypierdki, śmieszne są :D[/QUOTE] Przypomniało mi się jak kiedyś na wsi szłam koło domu z dwoma małymi psiakami ,a tych to się bardziej bałam niż bullteriera mieszkającego obok :diabloti: małe to prędzej dziabną :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Hej Rami:lol: Cieszę się,że stadko takie fajne i,że u Kajusia wszystko dobrze. Maleńka prześliczna i wcale się nie dziwię ,że się tak zachwycasz:loveu: Jestem ciekawa ubranka-żabki.Daj zdjęcie,jak przyjdzie,oczywiście na modelce:lol: No i dziękujemy za życzenia(ja i moje dziewczynki) i Wam też wszystkiego najlepszego:Rose::Rose::Rose: Ale groźne pitbulki:D[/QUOTE] Dziękujemy za te miłe słowa :loveu: [quote name='Ewanka']:cunao::Rose::cunao: jak święto to świętujemy :multi::eviltong:[/QUOTE] Balujemyyyyy :drink1::cunao: [quote name='Sonka95']Przypomniało mi się jak kiedyś na wsi szłam koło domu z dwoma małymi psiakami ,a tych to się bardziej bałam niż bullteriera mieszkającego obok :diabloti: małe to prędzej dziabną :evil_lol:[/QUOTE] Hahaha :D no one takie groźne, że strach się bać :diabloti: Przyszłą paczka:multi: Wnioski : - spanko muszelka super :loveu: - torba na psiaki super - mieści się 3 i ma wygląd ładniej torebki :loveu: - żabka za duża.. dużo za duża :sad: a taka ładna ... Dziewczynki zadowolone bardzo :multi: Quote
Baton Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Widzę, że znowu rodzinka się powiększyła. I to nawet o dwie sztuki :loveu: Mała jest śliczna i czemu mnie to wcale nie dziwi, że i Kajuś został na stałe :loveu: Też chętnie zobaczyła bym całe stadko razem :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Zrobimy, zrobimy, w kwietniu zamieszkamy u mojej mamy na jakiś czas, to będzie okazja ;) Mała śliczna i kochana :loveu: Kajtuś też, więc ekipa jest w komplecie :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 To jest spanko muszelka Torby zdjęcia nie mam, bo większość zdjęć okazała się nieostra :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Moje Gremlinki:loveu: Tak, więc całe 5 ostrych zdjęć :multi: ekhm.. :eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Moje Gremlinki:loveu: Tak, więc całe 5 ostrych zdjęć :multi: ekhm.. :eviltong: Piękna istotka,wszystkie piękne:loveu: Ale gdzie jest moja Czikunia???:cool3: Muszelka jest super.Szkoda,że żabka okazała się za duża:( Może na Aronika będzie pasować? Quote
Pegaza Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Własnie tez sie doliczyłam tylko 3 psow a ma byc 4 hehe fajne legowisko i torebka też;) a gdzie żaba poka żabę:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Dziękujemy za komplementy :loveu: Zuziu Chiqunia zadymiała z G gdzieś w sypialni :lol: A żabka została podarowana Aronkowi ;) D. jak tylko zamieszkam u mamy to zrobię zdjecie :loveu: Quote
Pegaza Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Nie rozumiem będziesz mieszkała u mamy czy z mamą..wyprowadzka Was czeka?;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Nie pisałam tu? A widzisz, remont będziemy mieli i musimy się wyprowadzić na 2 tyg :) Quote
RUDA ZUZIA Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dziękujemy za komplementy :loveu: Zuziu Chiqunia zadymiała z G gdzieś w sypialni :lol: A żabka została podarowana Aronkowi ;) D. jak tylko zamieszkam u mamy to zrobię zdjecie :loveu: To czekam na zdjęcia Aronka w nowej żabce.A zdjęcia chitorebki możesz cyknąć od nowa:lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie pisałam tu? A widzisz, remont będziemy mieli i musimy się wyprowadzić na 2 tyg :) No to będzie okazja zrobić masę grupowych zdjęć.Czekam niecierpliwie:lol: Póki co ogarniam całą siódemkę ale co będzie dalej?:niewiem::evil_lol: Quote
monia&nero Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 posłanko muszelka świetne! a ja chcę żabkę zobaczyć:placz: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02660_zps8ba53b66.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts