Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha ja się sama podziwiam :evil_lol:
Na razie jak dla mnie troszkę tłoczno, ale damy radę :loveu:

Malutka dziś rano się ze mną i z Deedunia tuliła, no prze cudowne uczucie:multi:
Jest wspaniała! :loveu:
Wiem.. pewnie już nudna jestem w zachwycaniu się nią:diabloti:

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :loveu:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :)
Zachwycałam się tak bardzo, że właśnie zasikała legowisko :evil_lol:
Od 2 dni było super, sii i koo na matkę a tu masz.. hm.. chyba mam jej dać spokój :hmmmm::hmmmm:

No nic pralka uruchomiona :D

Posted

Pewnie, że się nauczy :)

Ewanko, mała jest obłędna :loveu: Deedee spadła z łopaty niestety :diabloti: teraz mam dwie ulubienice :loveu:

Aguś dzięki :loveu: cieszę się ogromnie, że mam pełne stadko już i cieszę się bardzo, że jednak nie kupiłam wystawowego psiaka.. Takie maluchy dają więcej radości :multi:

Xenia już małpuje po dziewczynkach, dziś całą noc spała wtulona we mnie z Deeduszką, aż żal było iść do pracy :loveu:
Rano łaziła za mną krok w krok rozczulając mnie tym doszczętnie.. tak więc zamykałam drzwi ze łzami w oczach.. ma tak cudowny charakter, że szok!
O mamo, oczywiście reszta nie jest zaniedbana, tulanko i głaskanko mają jak zawsze, bo Xenia to taki okruszek, że mieści się razem z innymi.. dobra koniec, bo nudna już jestem :splat:

I tak mieszczą się w jednym transporterku, ba nawet mają całkiem wygodnie :grins:

Posted

Tak sobie myślę, że Deeduszka i Xenia stanowią komplecik :p
Oj, zostawiasz maleńtasy same w domu??? :mad:, rzuć tę pracę,albo przemycaj maluszki w kontenerku i stawiaj pod biurkiem.
Jak one bez Ciebie wytrzymują?? a jak Ty bez nich ?? :crazyeye:
Ja nie rozstaję się z Bają-Mają ani na chwilę.

Mizianko dla wszystkich skarbków od ciotki i od moich skarbków :loveu:

Posted

Ewanko myślę, że one rozstanie znoszą o wiele lepiej niż ja ;)
A pracować ktoś musi.. na zachcianki panienek :evil_lol:
Dziękujemy, odwzajemniamy:loveu:

Tak, 4 to wystarczająco.. mam tylko 2 ręce, nie mam dzieci, sama muszę 'obrabiać' stadko w głaskaniu :evil_lol:
Super czekam na zdjęcie nowej lokatorki :)

A ja po przyjściu do domu przekonałam się, że grzeczna Xenia ma super komitywę z Dee.. dwa jazgoczące pyszczki mnie przywitały :diabloti:
I wiecie co - ucieszyłam się hahaha :evil_lol: to znaczy, że super pasujemy do siebie :loveu:

Posted

To wspaniale, że taka komitywa od początku i że Xenia nie czuje się obco.
Parzysta czwóreczka jest w sam raz, po dwie najedną rękę ... do głasków i tulenia :loveu:

Dobrego dnia :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) A ja po przyjściu do domu przekonałam się, że grzeczna Xenia ma super komitywę z Dee.. dwa jazgoczące pyszczki mnie przywitały :diabloti:
I wiecie co - ucieszyłam się hahaha :evil_lol: to znaczy, że super pasujemy do siebie :loveu:[/QUOTE]

Zrobiły Ci wykład na temat zbyt późnego powrotu do domu? ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Rami fajnie ze sie wszyscy ze soba dogaduja:)
daj no znow jakie fotki:)[/QUOTE]

Zrobię jak będzie słoneczko, bo tak wieczorem to nieładne wychodzą..

[quote name='Ewanka']To wspaniale, że taka komitywa od początku i że Xenia nie czuje się obco.
Parzysta czwóreczka jest w sam raz, po dwie najedną rękę ... do głasków i tulenia :loveu:

Dobrego dnia :)[/QUOTE]

Tak parzysta czwórka - fantastyczna czwórka :D to dobra liczba :)

[quote name='Gosiapk']Zrobiły Ci wykład na temat zbyt późnego powrotu do domu? ;)[/QUOTE]

Bardziej, że wróciłam z pustymi rączkami.. no jak to tak :evil_lol: hahaha

Posted

[quote name='Gosiapk']Polowanie nie wyszło? ;)

Polowanie jak najbardziej, nie widzisz, że są już 4 gremlinki (wiedźminki) :evil_lol: hiehieihe
Dziś ten sam widok :loveu:
Moje kochane małe myszki - trzeba mieć nierówno po sufitem, żeby się wściekłymi mini chiłkami zachwycać?:evil_lol:

[quote name='Vilena']http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02633_zps884e2ebc.jpg
Jakie słodkie stadko! Chcę zobaczyć cała siódemkę razem!!! :loveu: Jak zrobi się bardziej zielono - wpadam z aparatem- nie ma bata!!! :D :D :D

No co ja powiem.. protestować nie będę :evil_lol: jakby na to nie patrzeć zeszłoroczne zdjęcia zrobione przez Ciocię są najlepszymi jakie dziewczynki mają :loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No co ja powiem.. protestować nie będę :evil_lol: jakby na to nie patrzeć zeszłoroczne zdjęcia zrobione przez Ciocię są najlepszymi jakie dziewczynki mają :loveu:
Cóż za komplement! Przesadzasz Ciocia :oops:
W tym roku zrobimy lepsze!

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Polowanie jak najbardziej, nie widzisz, że są już 4 gremlinki (wiedźminki) :evil_lol: hiehieihe
Dziś ten sam widok :loveu:
(...) [/QUOTE]

Ale polowanie w sklepie na smakołyczki dla księżniczek nie wyszło, bo wróciłaś do domu z pustymi rękami i musiały dziewczyny ustawić Cię do pionu :evil_lol:

Posted

[quote name='Vilena']Cóż za komplement! Przesadzasz Ciocia :oops:
W tym roku zrobimy lepsze!

Nie przesadzam :grins: cieszymy się ogromnie na te zdjęcia :multi:

[quote name='Gosiapk']Ale polowanie w sklepie na smakołyczki dla księżniczek nie wyszło, bo wróciłaś do domu z pustymi rękami i musiały dziewczyny ustawić Cię do pionu :evil_lol:

Eee, takie tam smakołyczki, ale mamcia zamówiła nowe spanko (muszelkę :evil_lol:), torbę nową i ubranko (żabkę).. :razz:
Będzie afera jak to wszystko przyślą :loveu: już widzę tą radość :diabloti:

Wiecie już się nawet przyzwyczajam do 4 :loveu:
Poza tym, że nadal rąk mi brakuje, jak wszystkie na mnie wejdą to świata nie widzę i siedzę nieruchomo nawet jak jest zajebiście niewygodnie - jest coraz lepiej :sweetCyb:

Posted

:D jaką zupkę?

A w ogóle dziś Kajo był na kontroli i operacja się udała! :multi: Prawdopodobnie już nie trzeba będzie korygować ! :multi:
Teraz może tylko się cieszyć życiem - ale radość!!!:multi: