ChiqDeeWikiXenia Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Haha ja się sama podziwiam :evil_lol: Na razie jak dla mnie troszkę tłoczno, ale damy radę :loveu: Malutka dziś rano się ze mną i z Deedunia tuliła, no prze cudowne uczucie:multi: Jest wspaniała! :loveu: Wiem.. pewnie już nudna jestem w zachwycaniu się nią:diabloti: Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Zachwycaj się zachwycaj, jest cudowna jak cała reszta Gremlinków. Fajna nazwa galerii :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Dziękujemy :) Zachwycałam się tak bardzo, że właśnie zasikała legowisko :evil_lol: Od 2 dni było super, sii i koo na matkę a tu masz.. hm.. chyba mam jej dać spokój :hmmmm::hmmmm: No nic pralka uruchomiona :D Quote
Kasi i Lena Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Takie maleństwo to dużo nie nasiusia:) Nauczy się i na matkę :) Quote
Ewanka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Wierzę, że się zachwycasz :multi: mnie jeszcze nie przeszło, choć już minęło pół roku :oops: Quote
Agnieszka Co. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Przez weekend mnie nie było a tu takie zmiany :) Cieszę się razem z Tobą. Nadal sie mieszczą do jednej torby? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Pewnie, że się nauczy :) Ewanko, mała jest obłędna :loveu: Deedee spadła z łopaty niestety :diabloti: teraz mam dwie ulubienice :loveu: Aguś dzięki :loveu: cieszę się ogromnie, że mam pełne stadko już i cieszę się bardzo, że jednak nie kupiłam wystawowego psiaka.. Takie maluchy dają więcej radości :multi: Xenia już małpuje po dziewczynkach, dziś całą noc spała wtulona we mnie z Deeduszką, aż żal było iść do pracy :loveu: Rano łaziła za mną krok w krok rozczulając mnie tym doszczętnie.. tak więc zamykałam drzwi ze łzami w oczach.. ma tak cudowny charakter, że szok! O mamo, oczywiście reszta nie jest zaniedbana, tulanko i głaskanko mają jak zawsze, bo Xenia to taki okruszek, że mieści się razem z innymi.. dobra koniec, bo nudna już jestem :splat: I tak mieszczą się w jednym transporterku, ba nawet mają całkiem wygodnie :grins: Quote
Ewanka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Tak sobie myślę, że Deeduszka i Xenia stanowią komplecik :p Oj, zostawiasz maleńtasy same w domu??? :mad:, rzuć tę pracę,albo przemycaj maluszki w kontenerku i stawiaj pod biurkiem. Jak one bez Ciebie wytrzymują?? a jak Ty bez nich ?? :crazyeye: Ja nie rozstaję się z Bają-Mają ani na chwilę. Mizianko dla wszystkich skarbków od ciotki i od moich skarbków :loveu: Quote
Paulinka10 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Świetna 4 :loveu: i mówisz że na tym koniec?:evil_lol: Ja sie chyba dorobie też 4 ale świńskiej baby :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Ewanko myślę, że one rozstanie znoszą o wiele lepiej niż ja ;) A pracować ktoś musi.. na zachcianki panienek :evil_lol: Dziękujemy, odwzajemniamy:loveu: Tak, 4 to wystarczająco.. mam tylko 2 ręce, nie mam dzieci, sama muszę 'obrabiać' stadko w głaskaniu :evil_lol: Super czekam na zdjęcie nowej lokatorki :) A ja po przyjściu do domu przekonałam się, że grzeczna Xenia ma super komitywę z Dee.. dwa jazgoczące pyszczki mnie przywitały :diabloti: I wiecie co - ucieszyłam się hahaha :evil_lol: to znaczy, że super pasujemy do siebie :loveu: Quote
Pegaza Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Rami fajnie ze sie wszyscy ze soba dogaduja:) daj no znow jakie fotki:) Quote
Ewanka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 To wspaniale, że taka komitywa od początku i że Xenia nie czuje się obco. Parzysta czwóreczka jest w sam raz, po dwie najedną rękę ... do głasków i tulenia :loveu: Dobrego dnia :) Quote
Gosiapk Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) A ja po przyjściu do domu przekonałam się, że grzeczna Xenia ma super komitywę z Dee.. dwa jazgoczące pyszczki mnie przywitały :diabloti: I wiecie co - ucieszyłam się hahaha :evil_lol: to znaczy, że super pasujemy do siebie :loveu:[/QUOTE] Zrobiły Ci wykład na temat zbyt późnego powrotu do domu? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Pegaza']Rami fajnie ze sie wszyscy ze soba dogaduja:) daj no znow jakie fotki:)[/QUOTE] Zrobię jak będzie słoneczko, bo tak wieczorem to nieładne wychodzą.. [quote name='Ewanka']To wspaniale, że taka komitywa od początku i że Xenia nie czuje się obco. Parzysta czwóreczka jest w sam raz, po dwie najedną rękę ... do głasków i tulenia :loveu: Dobrego dnia :)[/QUOTE] Tak parzysta czwórka - fantastyczna czwórka :D to dobra liczba :) [quote name='Gosiapk']Zrobiły Ci wykład na temat zbyt późnego powrotu do domu? ;)[/QUOTE] Bardziej, że wróciłam z pustymi rączkami.. no jak to tak :evil_lol: hahaha Quote
Gosiapk Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Bardziej, że wróciłam z pustymi rączkami.. no jak to tak :evil_lol: hahaha[/QUOTE] Polowanie nie wyszło? ;) Quote
Vilena Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02633_zps884e2ebc.jpg Jakie słodkie stadko! Chcę zobaczyć cała siódemkę razem!!! :loveu: Jak zrobi się bardziej zielono - wpadam z aparatem- nie ma bata!!! :D :D :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Gosiapk']Polowanie nie wyszło? ;) Polowanie jak najbardziej, nie widzisz, że są już 4 gremlinki (wiedźminki) :evil_lol: hiehieihe Dziś ten sam widok :loveu: Moje kochane małe myszki - trzeba mieć nierówno po sufitem, żeby się wściekłymi mini chiłkami zachwycać?:evil_lol: [quote name='Vilena']http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02633_zps884e2ebc.jpg Jakie słodkie stadko! Chcę zobaczyć cała siódemkę razem!!! :loveu: Jak zrobi się bardziej zielono - wpadam z aparatem- nie ma bata!!! :D :D :D No co ja powiem.. protestować nie będę :evil_lol: jakby na to nie patrzeć zeszłoroczne zdjęcia zrobione przez Ciocię są najlepszymi jakie dziewczynki mają :loveu: Quote
Vilena Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']No co ja powiem.. protestować nie będę :evil_lol: jakby na to nie patrzeć zeszłoroczne zdjęcia zrobione przez Ciocię są najlepszymi jakie dziewczynki mają :loveu: Cóż za komplement! Przesadzasz Ciocia :oops: W tym roku zrobimy lepsze! Quote
Gosiapk Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Polowanie jak najbardziej, nie widzisz, że są już 4 gremlinki (wiedźminki) :evil_lol: hiehieihe Dziś ten sam widok :loveu: (...) [/QUOTE] Ale polowanie w sklepie na smakołyczki dla księżniczek nie wyszło, bo wróciłaś do domu z pustymi rękami i musiały dziewczyny ustawić Cię do pionu :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Vilena']Cóż za komplement! Przesadzasz Ciocia :oops: W tym roku zrobimy lepsze! Nie przesadzam :grins: cieszymy się ogromnie na te zdjęcia :multi: [quote name='Gosiapk']Ale polowanie w sklepie na smakołyczki dla księżniczek nie wyszło, bo wróciłaś do domu z pustymi rękami i musiały dziewczyny ustawić Cię do pionu :evil_lol: Eee, takie tam smakołyczki, ale mamcia zamówiła nowe spanko (muszelkę :evil_lol:), torbę nową i ubranko (żabkę).. :razz: Będzie afera jak to wszystko przyślą :loveu: już widzę tą radość :diabloti: Wiecie już się nawet przyzwyczajam do 4 :loveu: Poza tym, że nadal rąk mi brakuje, jak wszystkie na mnie wejdą to świata nie widzę i siedzę nieruchomo nawet jak jest zajebiście niewygodnie - jest coraz lepiej :sweetCyb: Quote
Agnieszka Co. Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Co tam "rąk brakuje" - one są palutkie a paluszków masz 10 :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Xenia dziś miała kąpiel - była bardzo dzielna! :loveu: Quote
Paulinka10 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Bo to duuuuża dziewczynka jest to musi być dzielna:)moje miały dzisiaj zupke na obiad i pachną warzywkami,musze je też wyprać... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 :D jaką zupkę? A w ogóle dziś Kajo był na kontroli i operacja się udała! :multi: Prawdopodobnie już nie trzeba będzie korygować ! :multi: Teraz może tylko się cieszyć życiem - ale radość!!!:multi: Quote
Paulinka10 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Zupa creme mięsno warzywna :D Super,życzymy dużo radości z życia;) Quote
Recommended Posts