ChiqDeeWikiXenia Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Przedstawiam Wam Xenię naszą nową domowniczkę :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Toto ma 5 latek, z hodowli, bo sytuacja nie pozwoliła jej zatrzymać hodowczyni. Ma 1,3kg więc niewiele większa od Dee - CUDOWNA! :loveu: Quote
Vilena Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 No nie gadaj, że super siódemka już kompletna bo na zawał padnę! :crazyeye: :lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Przedstawiam Wam Xenię naszą nową domowniczkę :loveu: :loveu: Śliczna:loveu: Gratuluję Tobie i Mamie nowych członków rodzinki:lol: A co Dee powiedziała na tą pchłę? No i czekam na zdjęcia grupowe:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Tak szczęśliwa 7 na szybko się spelniła :loveu: :multi::multi: Jednak nie zdecydowałam się na sunię z hodowli... to nie dla mnie.. A Xenia jest prze śliczna... :loveu: kocham ją! Quote
RUDA ZUZIA Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Małe cudeńko:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Cała czwórka :loveu: Jest banda czworga:loveu: Ale miała być siódemeczka:p [quote name='Chiquita&DeeDee'] WIOSNA IDZIE :multi: Moja faworytka:loveu: Idzie wiosenka wielkim krokiem:lol: A zgadzają się wszystkie? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Jest cudowna, zgadzam się i jestem w niej zakochana :loveu: Zdjęcie 7 będzie jak się Xenia zadomowi, bo na razie nie jedziemy do mamy, niech poczuje się najpierw u nas dobrze :) Ogólnie to życie płynie jakby nic się nie zmieniło. Malutka jest bardzo spokojna! Deedunia ja polubiła, często siedzą sobie koło siebie. Jestem w szoku, że tak szybko poszło, dwa psy w dwa tygodnie, ale nie zamieniłabym Xeni na wystawową suczkę za nic - jest cudowna! :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Ja jestem nieobiektywna i jeszcze mi emocje nie zeszły.. W domu hmm, trochę tłoczno powiem szczerze, wiem, że z pięcioma już by mi było źle.. ta czwórka to już dla mnie dużo, ale jestem bardzo szczęśliwa ;) Z rana jak przyszły się przywitać, to witamy się każdą moją wolną częścią ciała, hahaha bo mam zaledwie 2 ręce;) Quote
Ewanka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Myślałam, że masz na myśli maleńtasa, który zamieszkał u Mami, a tu taaaaakaaa niespodzianka ... cudne maleństwo :loveu: GRATULACJE !!! :loveu: ... podobna w kolorycie i wieku do mojej Bajuni, słodki biszkopcik :multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Ona jest biała cała, tylko głowę ma biszkoptową :D Dziękuję, spełniłam się psio, teraz tylko się cieszyć i nauczyć obsługi tego stada :evil_lol: Quote
Ewanka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Żartujesz, całkiem biała? ... byłam pewna, że biszkopcik, widocznie światłocień mnie nabrał :cool1: Napisz, jaki ma apetyt, czym ją karmisz, czy je to samo co reszta? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Tak tylko łepek jest innego koloru :) Je na razie karmę, surowe jej wprowadzimy pomału, bo nigdy nie jadła. Ma apetyt, więc jest super:) Rozkręca się, dziś dostałam buziaka, usłyszałam jak szczeka :loveu: Jest czyściutka, tylko na matę siusia. Uwielbiam ją :loveu: Quote
Ewanka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 To wspaniale, że apetyt jej dopisuje, to podstawa !!! Baja kocha surowe i gotowane, suche jest beee i fuj, no i nie da się chyba tego już zmienić :roll: Wielka wygoda z matą, u nas niestety nikt tego nie uznaje. Quote
monia&nero Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Mała jest przecudowna!!!!! Cieszę się razem z Tobą! Wygłaskaj mocno całą czwórcę ode mnie no i łapeczka od Teki i Nero Quote
Gosiapk Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Jak już buziaczki rozdaje to będzie dobrze :) A Deedulec jaka zadowolona! Wreszcie ma kumpelkę swojego rozmiaru :) Quote
Artemida Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02631_zps76b381b2.jpg zakochałam się w niej :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Rami ja Cię podziwiam jak Ty to ogarniasz ;) aż czwóreczkę hehe a mała fajna taka malusia:loveu: Quote
Recommended Posts