FredziaFredzia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Takie pieski kąpać to chyba 3 minuty, co? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Mi całość zajęła 90 minut :) Krótkowłosa szybciutko owszem, ale z dwoma długowłoskami już więcej pracy :) Maluszek był dziś na badaniu krwi - był bardzo dzielny:loveu: Quote
Paulinka10 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Śliczne dziewuszki :loveu: chłopczyk słodziutki,taki maleńtas ale dobrze że jest chłopczykiem przynajmniej nie bede miała głupich mysli ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Cieszę się, że podobają się moje małe wredotki :loveu::loveu: Po SPA wyglądają cudownie i pachną cudownie i są takie mięciutkie :loveu: heheh A ja mam dobrą wiadomość - Kajuś ma DS :multi::multi::multi: Teraz tylko oby operacja poszła dobrze - to już w czwartek - prosimy o kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Kto został DS powiem po wszystkim - jak już będzie po operacji ;) Quote
Pegaza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 No to trzymiem kciuki tylko nie wiem czego ta operacja ma byc?:) o to szybko znależliscie..:) Quote
Ewanka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Księżniczki po spa takie ... zrelaksowane ;) i jeszcze piękniejsze, o ile to możliwe :loveu: Maleńtas przecudny, troszkę podobny do mojej Bajeczki, szkoda, że idzie w świat ... capij go po cichutku :p Quote
RUDA ZUZIA Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dzisiejsze spa .. :evil_lol: :loveu:cudo:loveu: Za maleńtasa Kajusia trzymam:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Baton Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Kciuki oczywiście trzymamy :kciuki: A co to za operacja? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Operacja była bardzo ciężka :( Miał operowaną krtań, bo ma kłopoty z oddychaniem. Zobaczymy pierwsze 24h najważniejsze. Dziękuję za kciuki.. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Operacja była bardzo ciężka :( Miał operowaną krtań, bo ma kłopoty z oddychaniem. Zobaczymy pierwsze 24h najważniejsze. Dziękuję za kciuki.. Biedactwo... Quote
Ewanka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Oj, nie sądziłam, że to aż taka poważna sprawa :roll:, kciuki za maleńtasa zaciskamy!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Możemy odetchnąć :multi: Kajo był na kontroli i jest dobrze, pomału je papeczki, a opuchlizna zeszła :multi: Bardzo się cieszymy... Goi się jak na psie ;) aż nikt się nie spodziewał, że tak dobrze się będzie czuł nie całą dobę po zabiegu:multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Możemy odetchnąć :multi: Kajo był na kontroli i jest dobrze, pomału je papeczki, a opuchlizna zeszła :multi: Bardzo się cieszymy... Goi się jak na psie ;) aż nikt się nie spodziewał, że tak dobrze się będzie czuł nie całą dobę po zabiegu:multi:[/QUOTE] Wspaniała wiadomość.:lol: Quote
Agnieszka Co. Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 To pewnie tyłeczek mu odżył, wreszcie może normalnie oddychać. Jak z odgłosami - próbuje szczekać? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Kajo jest niesamowity, nie dość, że dwa dni po zabiegu już dawno o nim zapomniał, to jeszcze wczoraj zbojkotował moją Dee :crazyeye: Leżeli razem, a właściwie on na niej i Dee była zadowolona:evil_lol: cały czas łazikowali ze sobą.. no normalnie szok, moja terrorystka go polubiła bardzo:cool3: A jak już jesteśmy przy Dee to wczoraj się uśmiałam... wzięła mojej mamie 100zł, zaniosła do domku i siadła przed nim by ich pilnować.. gdy ktoś się zbliżył to wark i zostawić jej zdobycz - to się nazywa porządny pies :diabloti: Kajuś nie szczeka, jedynie popiskuje jak czegoś chce. Sądzimy, że nie będzie szczekał, a tyłeczek to mu tak goni, że szok :lol: Wczoraj mnie wycałował i tak się cieszył, że go odwiedziłam :loveu: A jak wychodziliśmy to ładował się z Deedee do transportera :evil_lol: hiehiehie Quote
Vilena Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Może Dee chciała za tą stówkę kupić sobie coś ładnego? :D To znaczy, że Kajuś znalazł już swoją miłość :loveu: Nie możesz ich teraz rozdzielić Ciocia! Szukaj domku dla Kajusia gdzieś blisko! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Aaaa no tak, napisałam, że maluch ma DS, ale napisać kto nim został miałam po operacji - operacja się udała, więc kto zgadnie, gdzie zamieszka na stałe Kajuś :roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Aaaa no tak, napisałam, że maluch ma DS, ale napisać kto nim został miałam po operacji - operacja się udała, więc kto zgadnie, gdzie zamieszka na stałe Kajuś :roflt:[/QUOTE] No jak to gdzie? U Mamy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Eeee co to za zabawa jak ktoś od razu zgaduje ? :eviltong: Dokładnie tak, Kajosz zostaje w rodzinie - oficjalnie już od zeszłego tyg. Także aktualnie mam 6 sztuk małych gremlinowatych łobuzów, ale obiecaliśmy sobie, że na 7 pozostaniemy i więcej już nie będzie :p Ahh, a ja mam prezent urodzinowy z głowy :roflt::roflt: Quote
Recommended Posts