Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że podobają się moje małe wredotki :loveu::loveu:

Po SPA wyglądają cudownie i pachną cudownie i są takie mięciutkie :loveu: heheh

A ja mam dobrą wiadomość - Kajuś ma DS :multi::multi::multi:

Teraz tylko oby operacja poszła dobrze - to już w czwartek - prosimy o kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:

Kto został DS powiem po wszystkim - jak już będzie po operacji ;)

Posted

Księżniczki po spa takie ... zrelaksowane ;) i jeszcze piękniejsze, o ile to możliwe :loveu:

Maleńtas przecudny, troszkę podobny do mojej Bajeczki, szkoda, że idzie w świat ... capij go po cichutku :p

Posted

Możemy odetchnąć :multi:
Kajo był na kontroli i jest dobrze, pomału je papeczki, a opuchlizna zeszła :multi:

Bardzo się cieszymy... Goi się jak na psie ;) aż nikt się nie spodziewał, że tak dobrze się będzie czuł nie całą dobę po zabiegu:multi:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Możemy odetchnąć :multi:
Kajo był na kontroli i jest dobrze, pomału je papeczki, a opuchlizna zeszła :multi:

Bardzo się cieszymy... Goi się jak na psie ;) aż nikt się nie spodziewał, że tak dobrze się będzie czuł nie całą dobę po zabiegu:multi:[/QUOTE]
Wspaniała wiadomość.:lol:

Posted

Kajo jest niesamowity, nie dość, że dwa dni po zabiegu już dawno o nim zapomniał, to jeszcze wczoraj zbojkotował moją Dee :crazyeye:
Leżeli razem, a właściwie on na niej i Dee była zadowolona:evil_lol: cały czas łazikowali ze sobą.. no normalnie szok, moja terrorystka go polubiła bardzo:cool3:

A jak już jesteśmy przy Dee to wczoraj się uśmiałam... wzięła mojej mamie 100zł, zaniosła do domku i siadła przed nim by ich pilnować.. gdy ktoś się zbliżył to wark i zostawić jej zdobycz - to się nazywa porządny pies :diabloti:

Kajuś nie szczeka, jedynie popiskuje jak czegoś chce. Sądzimy, że nie będzie szczekał, a tyłeczek to mu tak goni, że szok :lol:
Wczoraj mnie wycałował i tak się cieszył, że go odwiedziłam :loveu:

A jak wychodziliśmy to ładował się z Deedee do transportera :evil_lol: hiehiehie

Posted

Może Dee chciała za tą stówkę kupić sobie coś ładnego? :D

To znaczy, że Kajuś znalazł już swoją miłość :loveu: Nie możesz ich teraz rozdzielić Ciocia! Szukaj domku dla Kajusia gdzieś blisko! :D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Aaaa no tak, napisałam, że maluch ma DS, ale napisać kto nim został miałam po operacji - operacja się udała, więc kto zgadnie, gdzie zamieszka na stałe Kajuś :roflt:[/QUOTE]
No jak to gdzie? U Mamy:evil_lol:

Posted

Eeee co to za zabawa jak ktoś od razu zgaduje ? :eviltong:

Dokładnie tak, Kajosz zostaje w rodzinie - oficjalnie już od zeszłego tyg. Także aktualnie mam 6 sztuk małych gremlinowatych łobuzów, ale obiecaliśmy sobie, że na 7 pozostaniemy i więcej już nie będzie :p

Ahh, a ja mam prezent urodzinowy z głowy :roflt::roflt: