Asior Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Prawda, że słodziak?:loveu: Asior ma 4 słodziaki, tylko, że nie chce się pochwalić:mad::evil_lol: noo dobra to wkleję : tu Hilutek z tymczasowiczką Suzy ;) tu sam ;) Tu Nico z Majką tu jeszcze bez Hiltonka było Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Prawda Arielko? :lol: Możesz mówić, prosić, a najlepiej jednak jak się wyniesiesz:evil_lol: ja wczoraj nie zdążyłam zasnąć zanim opuścił komputerek - zasnęło mi się:eviltong:, a swoją drogą to coś mi net źle chodzi, nie wiem czy uda mi się zdjęcia załadować...:shake: Asiorku powiem Ci, że cudna ta Twoja ekipka:loveu::loveu: chyba będę musiała się wybrać na wycieczkę do Krakowa:lol: Byłam tam na wystawie w czerwcu, szkoda, że Cie nie dorwałam jeszcze wtedy...:evil_lol: Nico i Maja takie kochane pysiorki:loveu: Tylko czarnego kawalerka nie przedstawiłaś? Już się nie mogę doczekać Twojej galerii:loveu: Jak nie zamierzasz się spieszyć to napisz coś o swoich Skarbach:razz: (Ciocia taka trochę ciekawa i niecierpliwa...:roll:) Wyobrażasz sobie jakbyśmy z 8 poszły na spacer???:crazyeye: heheheheh już widzę miny ludzi:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 To teraz wczorajszy spacerek:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Jeszcze kilka:) U mojej Mami;) Quote
Molowe Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00784.jpg jakie słodkie oczka zrobiły :* Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Hehehe, bo jadłam ciacho :D wtedy to najkochańsze psiaki świata:D A tak w ogóle to witamy:) Quote
Jaga. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 o jaaaaaaaaaaa ile cziłek:loveu: zakochałam się w Suzy:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 No mini ;) Chiłki rządzą Jagusiu:loveu: Widzisz... a Suzy szukała domku niedawno...:roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dziś mam wenę, więc teraz pomęczę Was Aronkiem od Mami :D Quote
Jaga. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 aaaaaaaaaaaaaaa:loveu: jak znajdziesz takie cudo czarne tylko bez fifola to biorę!!! on jest obłędny:oops: Quote
Asior Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Jaga.']o jaaaaaaaaaaa ile cziłek:loveu: zakochałam się w Suzy:placz: no masz :) było wcześniej :) teraz ma już domek ;) ona jakoś mnie nie ujęła ;) Od razu zakochałam się w Hiltonku :) Quote
paniMysza Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 aron jest przeuroczy, tez takiego bez fifola bym chciała;) Quote
Jaga. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 o jaki śliczny :loveu: prawdziwy lisek :) ja jednak wolę panienki ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Hahaha, Jaga urocza jesteś - to Suzy a nie Hilton:D Ale się uparłyście na fifola, on fifola ma, ale jajecek nie ma i biedny zdominowany przez panienki tak, że ani nie burknie;) ahahah A poważnie to ja też wolę dziewczynki:loveu::loveu: (matko jak to zabrzmiało:evil_lol:) Quote
monia&nero Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witamy się! Przesyłamy łapeczkę od Nero dla całej cudnej ekipy! Piękne te Twoje skarby:loveu: Napewno będę odwiedzać zwariowana ekipę :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dziękujemy :) Zapraszamy, my też będziemy do Was zaglądać:) Quote
Asior Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a): A poważnie to ja też wolę dziewczynki:loveu::loveu: to może jednak zostańmy przy internetowej znajomości :roll: spacerki "se" darujmy :megagrin: :D:D:D Quote
Jaga. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahaha, Jaga urocza jesteś - to Suzy a nie Hilton:D ej no przecież Hilton jest krótkowłosy!! o czym ja mysłałam:oops: Suzy jest bombastyczna! rany no cudo no :placz: Hilton piękny ale ma jedną wadę :cool3: fiutka :cool3: ale jest przecudny, słodki mniam :loveu: Asior napisał(a):to może jednak zostańmy przy internetowej znajomości :roll: spacerki "se" darujmy :megagrin: :-D:-D:-D :roflt::roflt::roflt::ylsuper: Quote
Asior Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jaga. napisał(a): Hilton piękny ale ma jedną wadę :cool3: fiutka :cool3: ale zapewniam, że malutkiego :nono: no i jajców brak Quote
Jaga. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 z dwojga to już wolę dużego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: idę spać bo mi już całkiem wali :roll: dobranoc :evil_lol: Quote
Recommended Posts