bahlsa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Chciałabym podziękować Asior i KTOnZ za opiekę nad Mimi, za sfinansowanie sterylki, czyszczenia ząbków oraz za szczepienia Mimi p/wściekliźnie, bardzo dziękuję :Rose:. Dziękuję też za trzymanie kciuków, warto było :). I dziękuję Panu Piotrowi za przewiezienie małej z Krakowa do Chorzowa. :) Jeżeli tylko będę miała jakiś odzew z ogłoszeń, będę podsyłać inne psiaki. Pani już dzwoniła, że Mimi biega za piłką, jest śliczna, były już na 2-ch spacerkach. Jak tylko będę mieć jakieś wieści zaraz będę pisać, jestem z Panią w stałym kontakcie telefonicznym :) Myślę Asiu, że można zmienić tytuł watku :). Quote
irenaka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Cudowne wiadomości, oby ta mała kruszynka była bardzo szczęśliwa:multi::multi: Quote
omi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dziewczyny zajrzyjcie tutaj, do tego staruszka http://www.dogomania.pl/threads/213020-staruszek-HUGO-chudy-wycienczony-prosi-o-dobr%C4%85-karm%C4%99-sponsora-bada%C5%84 Quote
mshume Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Mimi podobno zna wiele komend, umie piatke przybijac itd ;) Jak sie zadomowi ,to pewnie pokaze co umie ;) Czekam na foty :) Dziekuje Wam dziewczyny,ze tak zaopiekowałyscie się niunią :loveu::loveu::loveu:bahlsa napisał(a):Chciałabym podziękować Asior i KTOnZ za opiekę nad Mimi, za sfinansowanie sterylki, czyszczenia ząbków oraz za szczepienia Mimi p/wściekliźnie, bardzo dziękuję :Rose:. Dziękuję też za trzymanie kciuków, warto było :). I dziękuję Panu Piotrowi za przewiezienie małej z Krakowa do Chorzowa. :) Jeżeli tylko będę miała jakiś odzew z ogłoszeń, będę podsyłać inne psiaki. Pani już dzwoniła, że Mimi biega za piłką, jest śliczna, były już na 2-ch spacerkach. Jak tylko będę mieć jakieś wieści zaraz będę pisać, jestem z Panią w stałym kontakcie telefonicznym :) Myślę Asiu, że można zmienić tytuł watku :). Quote
Asior Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Bahlsa kochana to ja Tobie dziękuje za DARMOWĄ i bardzo troskliwą opiekę nad małą!!!I za to, że tak o nią dbałaś!!!! JESTEŚ WIELKA i ZAWSZE DO TEJ PORY MOGŁAM NA CIEBIE LICZYĆ I NA IRENKĘ !!!! Dziękuje Sylwi oraz ludziom z Katowic (Ewie i jej mężowi Piotrowi) no i Monice z Bytomia za bycie zawsze gotową do pomocy :) Quote
holmina Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Asior napisał(a):a mnie szkoda tylko Pani zainteresowanej mimi a mieszkającej w takim miejscu, ze trudno było do niej wysłać osobę na wizytę przed adopcyjną :( znasz Panią bo pisała do Ciebie czy to o mnie chodzi????bo w tym wypadku mi samej siebie szkoda!!!ja sie zakochalam w MIMI...pisalam do roznych...ze zaplace za dojazd na PA i zadnej sie nie chcalo sytuacje uratowal tymczas,szczeniaczek z awataru....ale juz mu super domek znalazlam i znowu zaczynam zalowac mimi,,,buuuuuu no ale trudno ,najwazniejsze ze ma dobry domek!!! a Was podziwiam za to co robicie dla psiakow!!!! ja tu nie mam takich mozliwosci,moge jedynie szukac domkow jak ktos odda psiaka do weta/tak jak ten slodziak z awatarku Quote
andzia69 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Holmina - a gdzie mieszkasz, że tak ciężko o wizytę? Quote
wtatara Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 jak ja wiozłam to była jedynym pieskiem z tej szóstki, która na nas szczekała Quote
holmina Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 andzia69 napisał(a):Holmina - a gdzie mieszkasz, że tak ciężko o wizytę? Wiocha pod Debnem ,Dargomysl 20km od Kostrzyna ok 50 od Gorzowa....no i figa z makiem!probuje juz sama sciagnac kogos na Pa/teraz to tak zeby stwierdzono,ze spelniam warunki,bo na razie nie mam nic na oku,taka kopia mimi tez mi umknela,,,jedynie ewentualnie bdt...ale wazne zebyjuz bylo po Pa i wiadomo wszem i wobec oficjalnie ze jest ok/ ale nikt nie odpowiada na PW mam warunki,zeby byc bdt /dla mini psiaczka,bo swoje mam 2 i kota/ chetniej jednak wziac jakas malizne na ds no ale nie moge ,poniewaz nikt mnie nie zna,no i nie dziwie sie bo ja tez nie oddalabym zwierzaka w nieznane... Quote
andzia69 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 holmina napisał(a):Wiocha pod Debnem ,Dargomysl 20km od Kostrzyna ok 50 od Gorzowa....no i figa z makiem!probuje juz sama sciagnac kogos na Pa/teraz to tak zeby stwierdzono,ze spelniam warunki,bo na razie nie mam nic na oku,taka kopia mimi tez mi umknela,,,jedynie ewentualnie bdt...ale wazne zebyjuz bylo po Pa i wiadomo wszem i wobec oficjalnie ze jest ok/ ale nikt nie odpowiada na PW mam warunki,zeby byc bdt /dla mini psiaczka,bo swoje mam 2 i kota/ chetniej jednak wziac jakas malizne na ds no ale nie moge ,poniewaz nikt mnie nie zna,no i nie dziwie sie bo ja tez nie oddalabym zwierzaka w nieznane... acha...ale chyba w Gorzowie to są jakieś dogomaniaczki... Quote
holmina Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 andzia69 napisał(a):acha...ale chyba w Gorzowie to są jakieś dogomaniaczki... do kilku pisalam,ale zadna nie odpowiedziala mam prosbe ,jesli ktoras z was zna kogos z okolicy ,kto moglby zrobic Pa poprosze o pomoc!!!chcialabym miec juz to z glowy ,bo do puki tego nie zalatwie to nie mam co zawracac sobie i innym glowy adopcja...buuuuuuuuuuuu znalazłam chetna do mnie na PA,wybiera sie Justyna Klimek,która jak się okazuje mieszka niedaleko!!!! Quote
holmina Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Asior napisał(a):jest jeszcze jedna sunia (jak klon Mimi), która czeka na adopcje, jest cairn terierem i ma 6 latek czy to nadal aktualne? Quote
anita_happy Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ło jesusie!!! to ONI :))) Asior - masz ich więcej!!!!??? Quote
andzia69 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='anita_happy']ło jesusie!!! to ONI :))) Asior - masz ich więcej!!!!??? banda killerów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia - a masz dla nich kagance?:diabloti::eviltong: a generalnie tytuł straszy:crazyeye::roll: Quote
anita_happy Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jak u Borysa co sie gościcli ich zobaczyłam to padłam!!!Killerów dwóch Quote
mshume Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Tytuł już od stu lat nieaktualny ;) Asiu, jak Hiltonek? Quote
Asior Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 aa dobrze :) kupiłam mu adresówkę szpanerską :D powiedzcie mi gdzie się zakłada galerię??? jest jakaś ogólna nie "rasowa"?? Quote
anita_happy Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Asior napisał(a):aa dobrze :) kupiłam mu adresówkę szpanerską :D powiedzcie mi gdzie się zakłada galerię??? jest jakaś ogólna nie "rasowa"?? ja mam na fotoblogCHA - NA DOGO Quote
Asior Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 podziwiajcie :) moje piesy na imprezie na Błoniach ;) od 5:30 min Hiltonka z Nikusiem wypatrujcie ;) http://www.tvp.pl/krakow/informacja/kronika/wideo/3-ix-2011-godz-2145/5203583 Quote
andzia69 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Asior napisał(a):podziwiajcie :) moje piesy na imprezie na Błoniach ;) od 5:30 min Hiltonka z Nikusiem wypatrujcie ;) http://www.tvp.pl/krakow/informacja/kronika/wideo/3-ix-2011-godz-2145/5203583 a po ciula brałaś tam swoje bestie??? przeca miałaś psy wyadoptowywać, a nie reklamować swoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zmień wreszcie ten tytuł:mad: Quote
mshume Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zaraz, zaraz Hiltonek to przeca tylko DT, a Nikusia umowy to też po dzis dzien ni ma ;) Zocha się ucieszy :)andzia69 napisał(a):a po ciula brałaś tam swoje bestie??? przeca miałaś psy wyadoptowywać, a nie reklamować swoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zmień wreszcie ten tytuł:mad: Quote
Asior Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 andzia69 napisał(a):a po ciula brałaś tam swoje bestie??? przeca miałaś psy wyadoptowywać, a nie reklamować swoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zmień wreszcie ten tytuł:mad: a co?? miały w domu bez spaceru 10 godz siedzieć??? z 4-ma mój Ł nie wyjdzie..... :roll: mshume napisał(a):Zaraz, zaraz Hiltonek to przeca tylko DT, a Nikusia umowy to też po dzis dzien ni ma ;) Zocha się ucieszy :) ojtam, ojtam..... Hiltonek jest TYLKO mój ;) Ł się zakochał, swoją poduszkę mu nawet odstępuje..... ooo tak śpi Hilutek... Quote
mshume Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ł to Ł ale nikus to dopiero się zakochał na zabój ;)Asior napisał(a): ojtam, ojtam..... Hiltonek jest TYLKO mój ;) Ł się zakochał, swoją poduszkę mu nawet odstępuje..... Quote
Recommended Posts