bahlsa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Mimi chodź na górę :) Jest rodzinka wstępnie zainteresowana Mimi, relację i fotkę rodzinki (młodzi ludzie) wysłałam do Asiorka. Mogą zabrać Mimi ( o ile się zdecydują po 21-08-11 ). Poczytaj Asiorku i napisz co o tym myślisz. Czekam na umowę adopcyjną :). Quote
irenaka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 bahlsa napisał(a):Mimi chodź na górę :) Jest rodzinka wstępnie zainteresowana Mimi, relację i fotkę rodzinki (młodzi ludzie) wysłałam do Asiorka. Mogą zabrać Mimi ( o ile się zdecydują po 21-08-11 ). Poczytaj Asiorku i napisz co o tym myślisz. Czekam na umowę adopcyjną :). Ja mam szczęście Bożenko:loveu: do Ciebie. Już drugi wątek, gdzie wskakuję, aby poczytać, co u suni słychać i znowu się domek kroi. Trzymam kciuki:thumbs: Quote
Romka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Asior']no wreszcie dopadłam komputera... Nie mam za dobrych wieści. Hilton okazał się chory... Przy kastracji, która również była dość skomplikowana, doktor na moją prośbę pobrał krew do badania (nie podobało mi się kilka rzeczy w zachowaniu Hiltona), i okazało się, że miałam dobre przeczucie..... Hilton ma bardzo bardzo duże zapalenie wątroby (norma jest 50 a on ma prawie 200) Ja to mam zawsze szczęście :roll: W zasadzie pod znakiem zapytania teraz jest jego operacja na łapki, (nie zrobiłam tego razem, i dzięki bogu... )Właściwie nie wolno go było usypiać :( Dlatego bardzo źle maluch teraz się czuje, choć rana wygląda bardzo ładnie, suchutka i czyściutka. Romka, jeśli chcesz pomóc, to jeśli mogła byś fundnąć Mimi fryzjera to było by cudnie, ( bo Soemy chyba się niestety nie doproszę :( ) Grosziwo - zaje..ste zdjęcia i opisy do nich :D Wiedziałam, że mogę polegać Twojej intuicji ;) No to podajcie konto na PW ino szybko bo wyjeżdżam...;) Quote
bahlsa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 irenaka napisał(a):Ja mam szczęście Bożenko:loveu: do Ciebie. Już drugi wątek, gdzie wskakuję, aby poczytać, co u suni słychać i znowu się domek kroi. Trzymam kciuki:thumbs: Irenko, kciuki potrzebne jak przy każdej adopcji, trzymaj mocno do niedzieli, wtedy powinna wyjaśnić się sytuacja Mimi. Jeżeli nowi Państwo będą chcieć Mimkę, muszę przetrzymać ją do 21 sierpnia, wtedy wracają z wyjazdu. A jeżeli ta adopcja nie wypali, wtedy - może - wsadzę Mimi do stadniny koni ;). Quote
bahlsa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Romka napisał(a):No to podajcie konto na PW ino szybko bo wyjeżdżam...;) Jedź Romciu spokojnie, Mimka jeszcze u mnie posiedzi :) Nad fryzjerem pomyślimy jak wrócisz. Pogody życzę! Quote
Romka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 bahlsa napisał(a):Jedź Romciu spokojnie, Mimka jeszcze u mnie posiedzi :) Nad fryzjerem pomyślimy jak wrócisz. Pogody życzę! Ok,wracam około 15 sierpnia. Quote
bahlsa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 W niedzielę miało być spotkanie zapoznawcze ale musiałam odwołać. Powód - odwiedziny mojej rodzinki. Mimka broni mieszkania, po klatce nikt nie ma prawa chodzić bo zaraz włącza się u niej alarm - wrzaskom nie ma końca bo zaraz większy york dołącza się. A potem jeden drugiego przekrzykuje :D. Spotkanie umówione w tym tygodniu "po pracy" :) Quote
Scooby_Doo Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 mini yorczka już w nowym domku???pozdrawiam:) Quote
Scooby_Doo Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 cos się nagle zrobiło tu cicho...mam nadzieje że nie przez moje pytanie??? :) Quote
bahlsa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nie, nie przez pytanie ale nie ma co pisać. Potencjalny domek dla Mimi dzisiaj wyjeżdża na wczasy odbiorą Mimkę po 21.08. Na razie czekam (oby tylko się nie rozmyślili!) Quote
Scooby_Doo Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 ufff...........bo psinka jest przesliczna :)to fajnie-trzymam kciuki :) pozdr!!! Quote
Asior Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 jest jeszcze jedna sunia (jak klon Mimi), która czeka na adopcje, jest cairn terierem i ma 6 latek Quote
Scooby_Doo Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 a moge prosic o link do niej???ma swój wątek? Quote
mshume Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Nie ma i miała nie bedzie ;) info u mnie na pw.[quote name='Scooby_Doo']a moge prosic o link do niej???ma swój wątek?[/QUOTE] Quote
bahlsa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Mimi spakowana.... jutro jedzie do domku. "Instrukcja obsługi" napisana, reklamóweczka z potrzebnymi rzeczami przygotowana. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. Zaprosiłam Panią na wątek. Chyba dzisiaj spać nie będę. To mój pierwszy domowy tymczas..... Już zaczynam tęsknić za nią ... Quote
wtatara Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Mimi została tez wybrana przez Panią która szuka pieska - poniewaz Mimi ma juz domek jest zainteresowana inna bida Quote
bahlsa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Przepraszam, zapomniałam na tamtym wątku napisać, że Mimi znalazła domek. Już się poprawiam. Quote
Asior Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 no, mam nadzieje, że uda nam się to wszystko logistycznie dograć, :) Quote
Scooby_Doo Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 super!swietna wiadomosć:)bardzo się ciesze ze Mimi ma domek:) Quote
Asior Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 a mnie szkoda tylko Pani zainteresowanej mimi a mieszkającej w takim miejscu, ze trudno było do niej wysłać osobę na wizytę przed adopcyjną :( znasz Panią bo pisała do Ciebie Quote
ulvhedinn Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Asiu mały off na pociechę- wczoraj to był ślimak, nie pająk, poza tym trafiłam..... ;) Quote
Asior Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 ehehehe szalona rodzinka :) sądzę, że drogę znaleźliście bez problemu??? Quote
andzia69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 jakbyście miały chętnych na nieduże suczynki, młode to pamiętajcie o tej suni: http://www.dogomania.pl/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finans.-i-og%C5%82osz.-dla-naszych-ps%C3%B3w.-Aktualiz.-str.1?p=17455704&viewfull=1#post17455704 Quote
ulvhedinn Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Asior napisał(a):ehehehe szalona rodzinka :) sądzę, że drogę znaleźliście bez problemu??? Z NH tak, ale potem ciocia wymyśliła, żeby nie jechać autostradą, tylko bocznymi drogami..... Wiesz, że istnieje miejscowość Brzoskwinia? Quote
Recommended Posts