Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mimi chodź na górę :)
Jest rodzinka wstępnie zainteresowana Mimi, relację i fotkę rodzinki (młodzi ludzie) wysłałam do Asiorka.
Mogą zabrać Mimi ( o ile się zdecydują po 21-08-11 ).
Poczytaj Asiorku i napisz co o tym myślisz.
Czekam na umowę adopcyjną :).

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bahlsa napisał(a):
Mimi chodź na górę :)
Jest rodzinka wstępnie zainteresowana Mimi, relację i fotkę rodzinki (młodzi ludzie) wysłałam do Asiorka.
Mogą zabrać Mimi ( o ile się zdecydują po 21-08-11 ).
Poczytaj Asiorku i napisz co o tym myślisz.
Czekam na umowę adopcyjną :).

Ja mam szczęście Bożenko:loveu: do Ciebie. Już drugi wątek, gdzie wskakuję, aby poczytać, co u suni słychać i znowu się domek kroi. Trzymam kciuki:thumbs:

Posted

[quote name='Asior']no wreszcie dopadłam komputera...
Nie mam za dobrych wieści.
Hilton okazał się chory... Przy kastracji, która również była dość skomplikowana, doktor na moją prośbę pobrał krew do badania (nie podobało mi się kilka rzeczy w zachowaniu Hiltona), i okazało się, że miałam dobre przeczucie..... Hilton ma bardzo bardzo duże zapalenie wątroby (norma jest 50 a on ma prawie 200)
Ja to mam zawsze szczęście :roll:
W zasadzie pod znakiem zapytania teraz jest jego operacja na łapki, (nie zrobiłam tego razem, i dzięki bogu... )Właściwie nie wolno go było usypiać :( Dlatego bardzo źle maluch teraz się czuje, choć rana wygląda bardzo ładnie, suchutka i czyściutka.
Romka, jeśli chcesz pomóc, to jeśli mogła byś fundnąć Mimi fryzjera to było by cudnie, ( bo Soemy chyba się niestety nie doproszę :( )

Grosziwo - zaje..ste zdjęcia i opisy do nich :D
Wiedziałam, że mogę polegać Twojej intuicji ;)
No to podajcie konto na PW ino szybko bo wyjeżdżam...;)

Posted

irenaka napisał(a):
Ja mam szczęście Bożenko:loveu: do Ciebie. Już drugi wątek, gdzie wskakuję, aby poczytać, co u suni słychać i znowu się domek kroi. Trzymam kciuki:thumbs:

Irenko, kciuki potrzebne jak przy każdej adopcji, trzymaj mocno do niedzieli, wtedy powinna wyjaśnić się sytuacja Mimi. Jeżeli nowi Państwo będą chcieć Mimkę, muszę przetrzymać ją do 21 sierpnia, wtedy wracają z wyjazdu. A jeżeli ta adopcja nie wypali, wtedy - może - wsadzę Mimi do stadniny koni ;).

Posted

Romka napisał(a):
No to podajcie konto na PW ino szybko bo wyjeżdżam...;)

Jedź Romciu spokojnie, Mimka jeszcze u mnie posiedzi :)
Nad fryzjerem pomyślimy jak wrócisz.
Pogody życzę!

Posted

bahlsa napisał(a):
Jedź Romciu spokojnie, Mimka jeszcze u mnie posiedzi :)
Nad fryzjerem pomyślimy jak wrócisz.
Pogody życzę!

Ok,wracam około 15 sierpnia.

Posted

W niedzielę miało być spotkanie zapoznawcze ale musiałam odwołać. Powód - odwiedziny mojej rodzinki.
Mimka broni mieszkania, po klatce nikt nie ma prawa chodzić bo zaraz włącza się u niej alarm - wrzaskom nie ma końca bo zaraz większy york dołącza się. A potem jeden drugiego przekrzykuje :D.
Spotkanie umówione w tym tygodniu "po pracy" :)

Posted

Nie, nie przez pytanie ale nie ma co pisać. Potencjalny domek dla Mimi dzisiaj wyjeżdża na wczasy odbiorą Mimkę po 21.08. Na razie czekam (oby tylko się nie rozmyślili!)

Posted

Mimi spakowana.... jutro jedzie do domku. "Instrukcja obsługi" napisana, reklamóweczka z potrzebnymi rzeczami przygotowana. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. Zaprosiłam Panią na wątek.
Chyba dzisiaj spać nie będę. To mój pierwszy domowy tymczas.....
Już zaczynam tęsknić za nią ...

Posted

a mnie szkoda tylko Pani zainteresowanej mimi a mieszkającej w takim miejscu, ze trudno było do niej wysłać osobę na wizytę przed adopcyjną :(
znasz Panią bo pisała do Ciebie

Posted

Asior napisał(a):
ehehehe szalona rodzinka :)
sądzę, że drogę znaleźliście bez problemu???

Z NH tak, ale potem ciocia wymyśliła, żeby nie jechać autostradą, tylko bocznymi drogami..... Wiesz, że istnieje miejscowość Brzoskwinia?