Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tu dama w nowych szeleczkach :

kochana jest, już zdążyłam się zrobić przewrażliwiona na jej punkcie. natomiast w ogóle nie potrafi na spacerek wychodzić, boi się przeraźliwie każdego nowego człowieka, trawy, nawet wiatru. apetyt wilczy. najchętniej to by chciała być cały czas na rękach. taka właśnie jest Szarlotka :)

Posted

Suzy jedzie do przyjaciół rodziny Ani z poznania, właśnie z nią rozmawiałam, więc asia300 musieli byście zdecydować się na jakąś inną sunię (są jeszcze dwie krótkowłose mini suczki w warszawie na DT)

Posted

O,super wiesci :)

Asior napisał(a):
Suzy jedzie do przyjaciół rodziny Ani z poznania, właśnie z nią rozmawiałam, więc asia300 musieli byście zdecydować się na jakąś inną sunię (są jeszcze dwie krótkowłose mini suczki w warszawie na DT)

Posted

Asior napisał(a):
drugi domek da znać jutro na jakiego pieska się decyduje (ten od Grosziwo ;) )

Cudnie by było, gdyby któraś z tych perełek ukradła serce Jurkowi i jego rodzinie. Trzymam za to kciuki.

Posted

Grosziwo napisał(a):
Cudnie by było, gdyby któraś z tych perełek ukradła serce Jurkowi i jego rodzinie. Trzymam za to kciuki.

osobiście doradzała bym im tą sunie mixa, mimo, ze nie jest tak maleńka jak ta suczka od Kenny, ona pilniej potrzebuje domku i to dobrego PEWNEGO domku, bo Kenny powiedziała, ze przetrzyma tą "swoją" ile będzie trzeba.

Posted

Asior napisał(a):
osobiście doradzała bym im tą sunie mixa, mimo, ze nie jest tak maleńka jak ta suczka od Kenny, ona pilniej potrzebuje domku i to dobrego PEWNEGO domku, bo Kenny powiedziała, ze przetrzyma tą "swoją" ile będzie trzeba.

Przekażę "doradzanie" :lol: