Ciencienia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 W miarę możliwości, na 100% jeszcze cosik dołoże do hotelu, w sierpniu puszczę kolejny przelew, ale na ta chwile nie mogę się zadeklarowac na stałe :( Quote
kama210 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 w sobotę odbędzie się wizyta przedadopcyjna u Panstwa zainteresowanych Tiborem .. w Warszawie na Pradze.... Panstwo wiedzą o problemach z lękiem separacyjnym Tibora ... Quote
kama210 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 wizyta wypadła pozytywnie.. ludzie kochają zwierzęta .. mają kota Persa - zadbany, dobrze żywiony ... pojadą po Tibora w następnym tygodniu .../jak naprawią samochód lub pożyczą od kogoś / ja się najbardziej obawiam jedynego minusa Tibora - uporczywego szczekania jak zostaje sam w kojcu w hotelu .. Pani Monika ma już chyba dośc mojego trucia o tym szczekaniu / chodzi mi min. o reakcję sąsiadów - bo to mieszkanie w bloku/ ... mówi że jej poprzedni pies /też zresztą doberman/ także niekiedy wył .. i wg niej ni epowinno być z sąsiadami problemu ... może Tiboor jak poczuje że ma już dom to mu przejdzie ... zobaczymy jak to będzie ... bedę z nimi w kontakcie .. Quote
Karilka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Super wiadomość!!! Myślę, że powinien sie "wyleczyć" z tego wycia... Quote
joaaa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Namawiam ich na klatkę, myślę, że to rozwiązałoby sprawę. Rozmawiałam przed chwilą z panią, kombinują samochód, bo ich, jak na złość, odmówił współpracy. Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Wspaniale wiadomosci.....mam nadzieje, ze Tibor szybko sie odnajdzie w nowym domku.....:) Quote
Elza22 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 super wiadomości ale tak myślałam śliczny kopiowany dobek to i domek szybciutko się znalazł teraz tylko trzeba trzymać kciuki żeby wszystko dobrze poszło:-) Quote
joaaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [video=youtube;9dVjcbQRznE]http://www.youtube.com/watch?v=9dVjcbQRznE[/video] Chciałam wstawić tak, zeby sie wyświetlało tu, ale nie wiem jak. Jeżeli ktoś umie, to proszę o instrukcję. Quote
kama210 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 już wstaawiłam .. Tibulę i reszte ferajny [video=youtube;9dVjcbQRznE]http://www.youtube.com/watch?v=9dVjcbQRznE&feature=youtu.be[/video] Quote
joaaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 I jeszcze. :) [video=youtube;18RxqyvSHzM]http://www.youtube.com/watch?v=18RxqyvSHzM[/video] Quote
joaaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 I jeszcze jeden, wgrywał się ponad 4 godziny. Kama, jak się nazywa ten programik, bo go sobie zamknęłam? [video=youtube;Y8V06ZuZLbg]http://www.youtube.com/watch?v=Y8V06ZuZLbg[/video] Quote
joaaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Tibor pojedzie do domu w sobotę. Mam nadzieję, że to już ostateczny termin. Dzisiaj rozprawił się ze swoim posłaniem. A ja specjalnie dałam mu porządne, puchate posłanko, żeby miał cieplutko i mięciutko. A on tak!!! Myślałam, że go zabiję.... Dostanie starą kołdrę, może ją sobie niszczyć do woli. ;) A z posłania da się coś uratować, będzie trochę inny kształt. [video=youtube;CTwMcrEVGEw]http://www.youtube.com/watch?v=CTwMcrEVGEw[/video] Quote
Elza22 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 I jak chłopak już spakowany???:-) A jak chodzi o płatności za hotel to państwo uregulują pozostałość czy jak to ma wyglądać??? Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Pojechal?.......smutno prawda? Ale chlopak ma domek...:):) Niech bedzie swzczesliwy....:) Quote
kama210 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Aska smutno ... co nie ? ale jak cicho :))))))))))))) byłam dzis z pudzianem u Aski pożegnać Tibora .... Państwo zapowiadają się dobrze .. Tibor od razu poczuł jakiś respekt do Pana - nie usiłował na niego skakać tak jak na naszą resztę ... tak to wesoły, radosny, łakomy na przysmaki które dostawał na zapoznanie od Pani Moniki ... gotowane korpusiki .... przekupnik :diabloti: Asia poszła z nimi na krótki spacer ... zobaczymy jak to będzie ,.. mi to nie daje spokoju to jego szczekanie i skakanie na kraty u Aski jak był zostawiany w kojcu ... trzymam kciuki ... pudzian zdjęciaaaaaaaaa........ Quote
kama210 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 [quote name='Elza22']I jak chłopak już spakowany???:-) A jak chodzi o płatności za hotel to państwo uregulują pozostałość czy jak to ma wyglądać??? ...oni cały czas myśleli że nam pomaga "Panśtwo" w utrzymaniu takich psów .. że Tibor jest w hoteliku na zasadzie schroniska - że na jego utrzymanie łoży miasto ... ale to nie pierwsze osoby i na pewno nie ostanie które dopiero dowiadują się że są osoby które bezinteresownie pomagają psiakom z ulicy ... które szukają im pomocy ... do nich dopiero dotarło że można inaczej pomagać psom niż umieszczając je w schroniskach ... zresztą ja swego czasu tez dzięki dogomanii dowiedziałam się że efektywniej można pomóc psu niż liczyc na pomoc "urzędasów" ... dzięki temu udało nam się oclić wiele psów i kilka kotów od nas z Szydłowca ... dzięki pomocy i współpracy wielu osób... zresztą Tibor - tak jak napisałam na 1 stronie jeżeli został by zabrany przez SM "do przechowalani" był najprawdopodobniej skazany na ....:(((((((((( ^^^^^^^^^^^^^^^^ Tibusiowa ulubiona pozycja do witania ... ... ".. taki jestem kochany" :)))))))) piekności ... pierwsze głaski z nowymi właścielami ... Quote
Elza22 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Fotki super a są jakieś wieści z nowego domu??? Quote
Recommended Posts