Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sobotę odbędzie się wizyta przedadopcyjna u Panstwa zainteresowanych Tiborem .. w Warszawie na Pradze....
Panstwo wiedzą o problemach z lękiem separacyjnym Tibora ...

Posted

wizyta wypadła pozytywnie.. ludzie kochają zwierzęta .. mają kota Persa - zadbany, dobrze żywiony ...

pojadą po Tibora w następnym tygodniu .../jak naprawią samochód lub pożyczą od kogoś /

ja się najbardziej obawiam jedynego minusa Tibora - uporczywego szczekania jak zostaje sam w kojcu w hotelu ..
Pani Monika ma już chyba dośc mojego trucia o tym szczekaniu / chodzi mi min. o reakcję sąsiadów - bo to mieszkanie w bloku/ ... mówi że jej poprzedni pies /też zresztą doberman/ także niekiedy wył .. i wg niej ni epowinno być z sąsiadami problemu ...
może Tiboor jak poczuje że ma już dom to mu przejdzie ... zobaczymy jak to będzie ... bedę z nimi w kontakcie ..

Posted

Namawiam ich na klatkę, myślę, że to rozwiązałoby sprawę.

Rozmawiałam przed chwilą z panią, kombinują samochód, bo ich, jak na złość, odmówił współpracy.

Posted

super wiadomości ale tak myślałam śliczny kopiowany dobek to i domek szybciutko się znalazł teraz tylko trzeba trzymać kciuki żeby wszystko dobrze poszło:-)

Posted

[video=youtube;9dVjcbQRznE]http://www.youtube.com/watch?v=9dVjcbQRznE[/video]

Chciałam wstawić tak, zeby sie wyświetlało tu, ale nie wiem jak.
Jeżeli ktoś umie, to proszę o instrukcję.

Posted

I jeszcze jeden, wgrywał się ponad 4 godziny.
Kama, jak się nazywa ten programik, bo go sobie zamknęłam?

[video=youtube;Y8V06ZuZLbg]http://www.youtube.com/watch?v=Y8V06ZuZLbg[/video]

Posted

Tibor pojedzie do domu w sobotę. Mam nadzieję, że to już ostateczny termin.
Dzisiaj rozprawił się ze swoim posłaniem. A ja specjalnie dałam mu porządne, puchate posłanko, żeby miał cieplutko i mięciutko.
A on tak!!!
Myślałam, że go zabiję....
Dostanie starą kołdrę, może ją sobie niszczyć do woli. ;)
A z posłania da się coś uratować, będzie trochę inny kształt.

[video=youtube;CTwMcrEVGEw]http://www.youtube.com/watch?v=CTwMcrEVGEw[/video]

Posted

Aska smutno ... co nie ?
ale jak cicho :)))))))))))))

byłam dzis z pudzianem u Aski pożegnać Tibora ....
Państwo zapowiadają się dobrze .. Tibor od razu poczuł jakiś respekt do Pana - nie usiłował na niego skakać tak jak na naszą resztę ...

tak to wesoły, radosny, łakomy na przysmaki które dostawał na zapoznanie od Pani Moniki ... gotowane korpusiki .... przekupnik :diabloti:
Asia poszła z nimi na krótki spacer ...

zobaczymy jak to będzie ,.. mi to nie daje spokoju to jego szczekanie i skakanie na kraty u Aski jak był zostawiany w kojcu ...
trzymam kciuki ...

pudzian zdjęciaaaaaaaaa........

Posted

[quote name='Elza22']I jak chłopak już spakowany???:-) A jak chodzi o płatności za hotel to państwo uregulują pozostałość czy jak to ma wyglądać???

...oni cały czas myśleli że nam pomaga "Panśtwo" w utrzymaniu takich psów .. że Tibor jest w hoteliku na zasadzie schroniska - że na jego utrzymanie łoży miasto ...

ale to nie pierwsze osoby i na pewno nie ostanie które dopiero dowiadują się że są osoby które bezinteresownie pomagają psiakom z ulicy ... które szukają im pomocy
... do nich dopiero dotarło że można inaczej pomagać psom niż umieszczając je w schroniskach ...
zresztą ja swego czasu tez dzięki dogomanii dowiedziałam się że efektywniej można pomóc psu niż liczyc na pomoc "urzędasów" ... dzięki temu udało nam się oclić wiele psów i kilka kotów od nas z Szydłowca ... dzięki pomocy i współpracy wielu osób...
zresztą Tibor - tak jak napisałam na 1 stronie jeżeli został by zabrany przez SM "do przechowalani" był najprawdopodobniej skazany na ....:((((((((((

^^^^^^^^^^^^^^^^

Tibusiowa ulubiona pozycja do witania ...

... ".. taki jestem kochany" :))))))))

piekności ...

pierwsze głaski z nowymi właścielami ...