Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Od 2 mies wiem, ze musze zmienic mieszkanie, nie bedzie mnie juz stac na tak duze jak do tej pory, 2 pokoje to bedzie max, w jednym bedzie pomieszkiwal chory Tata

Mam totalnego doła z tego powodu ale nie mam innego wyjscia
Poza tym nasiliła sie u mnie alergia na kociaki, jestem na lekach ale nie odpuszcze z tego powodu kociakow.

W tej chwili mam ponad 20 kociakow na bdt...wszystkie sa uratowane i cudem przezyly...wsrod nich jest 8 dzikuskow, w tym 2 poldzikuski...niektore sa u mnie nawet 4 lata i do tej pory nie wykazaly checi zaprzyjaznienia sie ze mna, nie uciekaja przede mna ale nie pozwalaja sie poglaskac
Jest to bardzo przykre dla mnie...niektore byly rehabilitowane przez mnie prawie rok...mialy ciagly kontakt ze mna a po powrocie do zdrowia totalnie mnie olaly
Wiem, ze moglam zaraz po wyleczeniu wypuscic je na wolnosc ale glupia chcialam im dac szanse na nowe zycie, nowy dom....

Jestem zmuszona szukac im czegokolwiek, jakiejs agroturystyki , stajni, gospodarstwa...w zamian za weta, karme.

Kociaki sa wysterylizowane/wykastrowane, zaszepione, zdrowe.

Jezeli Ktos mogłby jakos pomoc to bede wdzieczna. Z gory dziekuje za rady i podpowiedzi
moj aktualny watek na dogo, jest wiecej informacji, na miau mam problem z wklejeniem fotek

dogo http://www.dogomania.pl/threads/200831- ... -dt-szukają-ds?highlight=jeszcze+tworze

miau viewtopic.php?f=13&t=123180&p=6978426#p6978426

na pierwszych stronach jest info ktore kociaki sa dzikuskami

Posted

Pomoc jest bardzo potrzebna... szczególnie dla dzikusków, które samodzielnie żyć nie potrafią, a potrzeby kontaktu z człowiekiem nie odczuwają...
Dla nich potrzebny jest pomysł, bardzo konkretny ...

Posted

Pokazuję ponownie, bo każdego z nas może spotkać to, czego dziś sie nie spodziewamy... czego dla swoich zwierząt absolutnie nie chcielibyśmy... ale może się przytrafić i mnie i Tobie...teraz jest w potrzebie BUDRYSEK- potrzebuje zabezpieczyć "swoje" podopieczne zwierzęta... "swoje", choć nie jej.

Pomóżmy... może macie jakieś pomysły, możliwości...

... dziś BUDRYSEK, a jutro? Życie nie lubi próżni i obyśmy nie my ją wypełnili.