Ati Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 wyzlica sadze , ze jest pacyfistka do psow jak jej corunie;) Quote
tanitka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Ati, Zośka- czyli mamusia Twoich panienek to wredota jest ;) Klara56, czy coś wiadomo o przyjeździe suczki z Hvaru ? :) Quote
klara56 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dopiero wróciłam z pracy (: CHCĘ KONIECZNIE ZDJĘCIA CÓREK MOJEJ ZOŚKI!!!!!!!!!!! Dziękuję:) Wiem tyle, że nie byli u niej wczoraj , aby uśpić czujność właścicieli. Dzisiaj będę miała najświeższe informacje. Oby się udało. Quote
tanitka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Klara56, założyłam wątek dla chorwatki, zapraszamy z wiadomościami: http://www.dogomania.pl/threads/213909-wyspa-HVAR-cudna-sunia-na-łańcuchu-pomożemy-chorwatce Quote
Fiera Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Byłyśmy dziś u wetki, oczka lepiej, ale nadal trzeba podawać mu kropelki: świetlikowe i jeszcze jakieś dwa rodzaje, w sumie trzy na zmianę. Ptrzepraszam, ale dzis już nie mam siły skanować książeczki i tłumaczyć bazgrołów wetki - ogólnie jest lepiej, co widać nawet gołym okiem:) W domku Grefek śpi bardzo grzecznie, nie szczeka w nocy, o brudzeniu nie ma mowy, siusiu zawsze dopiero rano na zewnątrz. Quote
Fiera Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja znam dobrze trasę na Olsztyn, bo mam tam w okolicach krewnych i częto jeżdzę, a i Grafek już przywykł do mojego starego autka, więc jeśli nie macie jeszcze nic innego nagranego, to ja mogę go zawieźć... :) Quote
klara56 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dziękuję za info. Za 2 godziny wyjeżdżam. Proszę szepnąć Grafowi, że to już tuż tuż :)..... Natychmiast po powrocie zabieram chłopaka do domku.Pozdrawiam i proszę o poczochranie go. Quote
tanitka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 to już tylko dwa tygodnie :) z resztą u Fiery źle chłopak też nie miał :) Quote
Fiera Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Postaram się dziś wysłać paragony i scan z książeczki. Quote
Fiera Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kurcze, weszłam na wątek odwiedzić psiaka;) i przypomniałam sobie o paragonach za wizyty u wetki i lekarstwa...:oops: Quote
tanitka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 już odliczamy dni do wyprowadzki ;). Quote
Fiera Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Tanitka, to kiedy dokładnie Grafek ma jechać do nowego domku? I co z transportem? Bo ja jadę w tamtą stronę w najbliższy piątek i wracam w niedzielę, no i po pierwsze mogłabym wziąć psiaka ze sobą, żeby ktoś inny specjalnie nie jechał, no i po drugie muszę się pożegnać i nastawić parę dni wcześniej na rozstanie, bo ja strasznie przeżywam jak któryś "mój" psiak jedzie ode mnie... Quote
tanitka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 jutro p. Ewa wraca z wakacji i na pewno się odezwie. Ustalę z nią czy Grafa sama zabierze, czy w piątek będzie czekała na Was :) Quote
klara56 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 http://site-video-web.com/motoenvideo/video/2UHb9XNViLw/backstage-session-by-Arcadius-Mauritz-Glaca-dla-Kalendarza-2012-Animalia.htmlm Quote
klara56 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 oglądajcie, mili Państwo, ogladajcie :multi: Quote
margaret Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 bardzo ci klaro dziękuję ! piękny filmik, super atmosfera na planie uśmiechnięci ludzie, cudne psiaki w których widać tę wielką tęsknotę za człowiekiem i gotowość od zaraz bycia z nim blisko, to była uczta - raz jeszcze dziękuję!!:) Quote
tanitka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 super, ze udało się znaleźć tę pamiątkę :) sami widzicie, ze Graf był przesłodki! Quote
tanitka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Czy to dzisiaj jest ten wielki dzień? :) Quote
tanitka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 ano właśnie nie wiem, a dziewczyny jakoś nic się nie chwalą Quote
anetek100 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ja tez nic nie wiem jeszcze...mam w domu jamnisiowatego dziadzia od trzech dni i jakoś nie mam czasu na nic, staram się go dostosowac do naszego stadka, ale tak by się czuł bepziecznie więc chwilowo tylko on:) zatem myśle, że klara56 nam powie co i jak Quote
tanitka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 już wiem, przeprowadzka Grafa w sobotę :) Quote
Recommended Posts