Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja oczyma wyobraźni zobaczyłam Grafa przytulającego sie do kazdego z ekipy i to za serce łapie, zdjęcia też chcę bardzo !!!! i produkt finalny chętnie się dowiem jak zdobyć

Posted

Margaret, uwierz mi ten pies jest nadzwyczajny. Kompletnie zero stresu, kamery, wywiady, ależ proszę bardzo! Pies kompletnie zsocjalizowany, ufający człowiekowi we wszystkim. Czekając na zdjęcia, po prostu położył się na boczku na podłodze i czekał na swoją kolej.:)

Posted

Grafek pozdrawiacioteczki, w sobotę jedziemy na kontrolę oczek, mam nadzję, że bedzie lepiej. Grafek wprasza się do domku, jak wracam z Malinką ze spacerku po działce, to bez krępacji żadnej pakuje się na ganek i do kuchni - no i jak mu odmówić;) Chumorek też dopisuje, fajny widok jak bryka Graf z Grafitem:)

Na maila Tanitce wrzuciłam szczególy rozliczenia za leczenie i skan książeczki.

Posted

klara56 napisał(a):
A do łóżka tez ma chęć wskoczyć?

He, he:) Nie sprawdzałam. Ganek i kuchnia opanowne przez pieski, spiżarnia i łazienka przez koty, ale sypialnia jest tylko moja :)

Posted

Oczka już dużo lepiej, nie ma tej paskudnej wydzieliny, ale kanały łzowe nadal przytkane, więc nadal dwa razy dziennie dostaje maść do obu oczek. A poza tym ,to już każdą nockę spędza w domku, humorek dopisuje, lubi pobiegać z resztą psiaków za patykiem lub piłką, ale najbardziej na świecie to on chyba lubi się przytulać :)

Posted

Nie brudzi w domu? Ozcy zbadamy i poleczymy w Olsztynie. Najwazniejsze, aby teraz nie zaniedbać . Są może jakies zdjęcia np. z "sesji" do kalendarza?
Liczę na poczochranie przed snem. Twardo śpi , jest czujny, hałasuje?
Pozdrawiam :):):)

Posted

podejrzewam że zdjęcia z sesji to jeszcze na warsztacie grafika są, obróbka bywa czasochłonna, ale może Tanitko uda ci się kiedyś je wydobyć i pokazać? czy też trzeba czekać na kalendarz?

Posted

Grafek ma już wszystko przygotowane, spanko, zabawkę do zniszczenia :), śliczną obrożę . Pozostaję kwestia zaprzyjaznienia się z wyżlicą. Myślę, że będzie ok.

A jak oczy chłopaka?