tanitka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Jak tylko jakieś fotki dotrą do mnie, to zaprezentuję Paniom :) Quote
margaret Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ja oczyma wyobraźni zobaczyłam Grafa przytulającego sie do kazdego z ekipy i to za serce łapie, zdjęcia też chcę bardzo !!!! i produkt finalny chętnie się dowiem jak zdobyć Quote
tanitka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Margaret, uwierz mi ten pies jest nadzwyczajny. Kompletnie zero stresu, kamery, wywiady, ależ proszę bardzo! Pies kompletnie zsocjalizowany, ufający człowiekowi we wszystkim. Czekając na zdjęcia, po prostu położył się na boczku na podłodze i czekał na swoją kolej.:) Quote
margaret Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 wierzę, żąłuję że nie poznam Grafa osobiście, ale ale nadal aktualny jest dla niego domek? chyba nic nie pomyliłam? Quote
anetek100 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Grafik jest prześliczny:):)widac w nim tę poczciwość,spokój,fajniutki miś) Quote
tanitka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 tak klara56 weźmie go pod swój dach za 4 tygodnie :). Klara56 finansuje tez jego utrzymanie i leczenie, wszystko jest aktualne :). Quote
anetek100 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 a ja będę mogła go widywac na zywo hehehehe moge porobic mu zdjęcia jak juz u klary będzie:):):) Quote
margaret Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 uffff jak to dobrze, jak dobrze - nie wiem z kogo większy szczęściarz z Klary czy z Grafa :) Quote
Fiera Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Grafek pozdrawiacioteczki, w sobotę jedziemy na kontrolę oczek, mam nadzję, że bedzie lepiej. Grafek wprasza się do domku, jak wracam z Malinką ze spacerku po działce, to bez krępacji żadnej pakuje się na ganek i do kuchni - no i jak mu odmówić;) Chumorek też dopisuje, fajny widok jak bryka Graf z Grafitem:) Na maila Tanitce wrzuciłam szczególy rozliczenia za leczenie i skan książeczki. Quote
Fiera Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 klara56 napisał(a):A do łóżka tez ma chęć wskoczyć? He, he:) Nie sprawdzałam. Ganek i kuchnia opanowne przez pieski, spiżarnia i łazienka przez koty, ale sypialnia jest tylko moja :) Quote
Fiera Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Grafek mówi dobranoc z posłanka pod schodami na górę ;) Quote
anetek100 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 a my ściskamy Grafcia i calujemy w nosek Quote
Fiera Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oczka już dużo lepiej, nie ma tej paskudnej wydzieliny, ale kanały łzowe nadal przytkane, więc nadal dwa razy dziennie dostaje maść do obu oczek. A poza tym ,to już każdą nockę spędza w domku, humorek dopisuje, lubi pobiegać z resztą psiaków za patykiem lub piłką, ale najbardziej na świecie to on chyba lubi się przytulać :) Quote
Fiera Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Tanitka, dostałaś maila ode mnie? Bo mi net działa fatalnie i robi różne niefajne psikusy, więc wolę się upewnić... Quote
klara56 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nie brudzi w domu? Ozcy zbadamy i poleczymy w Olsztynie. Najwazniejsze, aby teraz nie zaniedbać . Są może jakies zdjęcia np. z "sesji" do kalendarza? Liczę na poczochranie przed snem. Twardo śpi , jest czujny, hałasuje? Pozdrawiam :):):) Quote
tanitka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Fiera mail do mnie doszedł i przekazłam go dalej. Dobrze, ze Graf ma się lepiej i ma u Ciebie schronienie, to już tylko 3 tygodnie ;) Quote
margaret Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 podejrzewam że zdjęcia z sesji to jeszcze na warsztacie grafika są, obróbka bywa czasochłonna, ale może Tanitko uda ci się kiedyś je wydobyć i pokazać? czy też trzeba czekać na kalendarz? Quote
Awit Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Czyli Graf szykuje się do domku? Widziałam go dziś, kochany jest. Quote
klara56 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Grafek ma już wszystko przygotowane, spanko, zabawkę do zniszczenia :), śliczną obrożę . Pozostaję kwestia zaprzyjaznienia się z wyżlicą. Myślę, że będzie ok. A jak oczy chłopaka? Quote
anetek100 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 no i ja go zobaczę jak juz będzie w domku swoim:)mam nadzieję;) Quote
Recommended Posts