Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam,mam w domu trochę zwierząt ale najnowszym nabytkiem jest kuna domowa to jest dzikie zwierze znalezione jak sroka sie nad nim wyżywała i ktos mi go przyniósł mały nie miał jeszcze wszystkich zębów-teraz ma 3 miesiące cały dzień biega luzem po pokoju latając zaczepia koty ale one nie boja się ,pies może i by pogonił ale też nie ma odwagi,Kubuś bo tak go nazwałam raczej interesuje sie królikami pewnie ma na nie ochotę ale nie dopuszczam żeby były bez kontroli nie wiem jak bedzie jak mały kun dorośnie już za młodu był nauczony robic do kuwety,wydaje mi sie ze ktoś mó:cool3:gł kupic go jako fretke a uświadomiony wypuścił go i mały nie dał sobie rady.

• 7 months later...
Posted

wiem że to gatunek chroniony ,kubuś nie zostanie u mnie do końca życia,jestem na etapie że nie długo zostanie zabrany do ośrodka gdzie będzie żył na wolności ale pod kontrolą.szkoda będzie się rozstawać ale mam świadomość że za chwilę dojrzeje i może stać się agresywny.

Posted

My też mamy kuny. Udało nam się je zauwżyć przy porannej kawie w nowym domu( ze 150lat ma). Chyba to one mają nas ,przecież my się dopiero wprowadziliśmy.Słodkie są i szczęśliwe bo dzikie :)