ewab Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kolejne wpłaty dla Amber Urszula D. - 20 zł Mirosława K. (cegiełka) - 10 zł Anna A. (FB) - 10 zł Aneta D. (FB) - 26 zł Bardzo serdecznie dziękujemy. W skarpecie Amber jest już 174,16 zł. Agack222 wrzuć, proszę, na pierwszą wpłaty (posty 37, 50 i bieżący). Quote
andzia69 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 cisza jakaś tu na wątku:( szkoda... Harry staruszek jest w kiepskim stanie...nie chce bardzo jeść, jest też ślepy:shake:...powinniśmy hospicjum psie prowadzić...nie schronisko... Quote
Katcherine Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 sprawdzcie mu sledzione jezeli sie da- usg?... wet wtedy bedzie wiedzial na czym stoi... u nas tak bylo... poglaskajcie biednego Harrego- to ten przyjety po Szejku? Quote
andzia69 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Katcherine napisał(a):sprawdzcie mu sledzione jezeli sie da- usg?... wet wtedy bedzie wiedzial na czym stoi... u nas tak bylo... poglaskajcie biednego Harrego- to ten przyjety po Szejku? tak...to ten po Szejku:( powiem wetce...jeszcze wczoraj trafiła do nas kolejna staruszka - ślepa, głucha i z mega przepukliną:(:( i tu nawet nie da rady operacji zrobić, bo ma słaaabe serducho:(:( Quote
agack222 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 ewab napisał(a):Kolejne wpłaty dla Amber Urszula D. - 20 zł Mirosława K. (cegiełka) - 10 zł Anna A. (FB) - 10 zł Aneta D. (FB) - 26 zł Bardzo serdecznie dziękujemy. W skarpecie Amber jest już 174,16 zł. Agack222 wrzuć, proszę, na pierwszą wpłaty (posty 37, 50 i bieżący). wrzucone :) Quote
backbone Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Rana powoli się goi, ale harry nadal jest niezbyt wesoły - leży w boksie, jedzenie które dostaje zawsze zjada, ale nie tak szybko jak inne psy. Quote
Katcherine Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Biedny staruszek :(. On chyba ma zacme na oczkach? Quote
andzia69 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 malagos napisał(a):I jak sie czuje Amber, rana goi się? Rana się goi, sunia czuje się super - jest ulubiennicą wszystkich - bo to takie bardzo proludzkie stworzonko:) Quote
malagos Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 cudna, kochana Amberka! to moze i swojego ludzia znajdzie?........... Quote
malagos Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 nikt Cię, suczynko biedna, nie odwiedza...... Quote
inga.mm Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 malagos napisał(a):nikt Cię, suczynko biedna, nie odwiedza...... odwiedza, odwiedza! Tylko nie ma czasu na wpisy Quote
malagos Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 to podnosimy wątek, niech sunia nie spada......... Quote
Pliszka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 do góry biedactwo!!!!! na moim bazarku się na wiele nie nazbierało :( Wyślę Amber i Szopkowi po 20zł. Quote
inga.mm Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 szukam pomysłów na pomoc dla młodego oneczka przebywającego w schronie Inga.mm mówi, że jestem cudny, więc dlaczego nie mam domu?????? Quote
agnieszka24 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Rana Amber goi się bardzo ładnie. Suni jest jak zawsze wesoła i stęskniona za człowiekiem. Gdy wchodzi się do niej od razu wtula się całą sobą, nadstawiając łepek do głaskania :loveu: Niunia najchętniej nie schodziłaby z kolan - taka jest łasa na pieszczoty. Większość czasu spędza wyglądając przez kraty czy przypadkiem ktoś do niej nie idzie. Amber zaczęła ładnie przybierać na wadze i kości nie sterczą tak strasznie. Jednak nadal jest chudzinką. W deszczowe dni marznie i trzęsie się jak osika. Ubraliśmy ją w kubraczek, ale ze względu na ranę na szyi nie można go jej porządnie zapiąć i nie zdał egzaminu, dlatego nasza słodka Amber dostała kożuch na posłanko :cool3: Prezent ten bardzo ją ucieszył! Miło jest widzieć zadowoloną mordkę, wtuloną w puszysty kożuszek :loveu: Teraz na pewno nam nie zmarznie. Quote
inga.mm Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Przed chwilą wysłałam 100 zł dochodu z bazarku MOŻESZ ZDOBYĆ PIENIĄDZE DLA SWOJEGO PODOPIECZNEGO Pieniądze przeznaczone są na leczenie lub długi weterynaryjne. Proszę o potwierdzenie na obu wątkach wpływu pieniążków. Quote
ewab Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='inga.mm'] Przed chwilą wysłałam 100 zł dochodu z bazarku MOŻESZ ZDOBYĆ PIENIĄDZE DLA SWOJEGO PODOPIECZNEGO Pieniądze przeznaczone są na leczenie lub długi weterynaryjne. Proszę o potwierdzenie na obu wątkach wpływu pieniążków. Inga.mm dziękuję bardzo - już wpłynęło 100 zł Dotarła także darowizna dla Amber od Anny R. - 10 zł (21.07) oraz od Marty Z. dla Amber, Harrego i Abla - 5 zł (28.07) Bardzo serdecznie dziękuję:). Inga.mm na jednym wątku potwierdziłam wpłatę. Podrzuć mi link do drugiego. Dziękuję. Quote
inga.mm Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 drugi to wątek Amber czyli tu. Juz potwierdziłaś, więc wszystko jest w porządku. Oby dziewczynce szczęście te pieniążki przyniosły. Quote
wegielkowa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 na Amber przelałam w tej chwili 20zł - zlecenie od mojej mateńki;) Quote
ewab Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 wegielkowa napisał(a):na Amber przelałam w tej chwili 20zł - zlecenie od mojej mateńki;) Dziękuje Tobie i Twojej Mateńce:loveu: Quote
Recommended Posts