Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Przydał by sie tez pewnie dt dla Amber. Trudno dbać o taką ranę w warunkach schroniskowych.

Oj przydał, przydał. Tak musi siedzieć podobnie do Abla. Nawet na wybieg nie wyjdzie:(

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewab napisał(a):
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli do naszych psiaków specjalnej troski. Oczywiście będę się starała uaktualniać wpłaty. Jakbym się opóźniała - proszę o przypomnienie:)

Ewa narazie 2 osoby napisaly na fb, ze cos wplacily. Ale bede Cie meczyc, bo jednak fb jest wymagajacy pod tym kątem. I jakby bylo zestawienie kosztow dotychczasowych, to bylo by super. Jednym slowem rozliczenie jak sie patrzy :evil_lol::evil_lol:

A napiszcie mi jeszcze tak mniej wiecej co to za babsko - jakas prosta kobiecina czy wredne babsko bez uczuc? Bo czasem jakis prosty ludz a czasem potwor bez serca jest? Jaki to typ jest? Bo na fb tez pytaja, a ja nie wiem jak sie do tego ustosunkowac;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dziewczyny, chcecie coś na rany? Opatrunki? Wszystkim by się przydały o ile weci zechcą stosować.

Chyba Abelkowi najbardziej by się przydały.

Divia_gg co do wpłat to nie ma problemu. Jeśli chodzi o koszty - oj to gorzej. Ja otrzymuję zbiorczą fakturę raz w miesiącu. Z "właścicielką' rozmawiał backbone i to tylko telefonicznie.

Posted

Katcherine napisał(a):
czy daloby rade zrobic bannerek dla szejka , amber i abela? Ja jestem leworeczna jezlei o to chodzi niestety...

Amber ma banerek podlinkowany,Szejk nie bo nie ma (chyba )watku .Dla Abelka jest na jego wątku:smile:

Posted

Agata- super- czy ja moge sie umiechnac o taki bannerek dla moich staruszkowych chlopakow? Prooosze. Zeby mialy razem i dawalo odnosnik do ich watku.

A czy Szejka moze odnosic sie do tego watku tutaj, do postu z jego zdjeciem i informacjami?

czy moge prosic o dane do przelewow dla Szejka?

Posted

Katcherine napisał(a):

czy moge prosic o dane do przelewow dla Szejka?

Mówisz - masz

[FONT=Georgia]68 1240 1372 1111 0010 2812 7861[/FONT]
[FONT=Georgia] Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT]
[FONT=Georgia] ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT]
[FONT=Georgia] 25-311 Kielce[/FONT]
[FONT=Georgia] z dopiskiem "darowizna dla Szejka"

[/FONT]Jest już pierwsza wpłata dla Amber z FB od Karoliny Z. z Brwinowa - 20 zł. Dziękujemy:)[FONT=Georgia]
[/FONT]

Posted

Poszło zlecenie stałe dla Amberki na kwotę szczęśliwe :) 13 zł - mam nadzieję, że pomoże !!!!
Trzymam kciuki za nią i jej zdrowie, czekam na wszelkie info na jej temat.
Ściskam mocno maleństwo :)

Posted

[quote name='divia_gg']Czy jest mozliwosc platnosci przez pay Pal? Pytala Pani na FB i chcialabym podac jej namiary;)

nie mam pojecia:( wiem, ze Agnieszka24 ma tego paya...ale Groszek zjadł jej klawiaturę i nie ma możliwości wejścia na dogo na razie...

Inga - baaardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: jak widzę 90 zł pójdzie dla niuni:)

Posted

inga.mm napisał(a):
mam nadzieję, ze pieniądze przydadza sie

pewnie, ze się przydadzą:loveu::loveu::loveu:

Myszuniu:loveu: - mamy zapas hydrożelków po Lizuni jeszcze - może starczy jeszcze:)

Posted

Malagos zapytam jutro o świeże informacje o psiakach. Dziś do późnego wieczora tkwiliśmy w stowarzyszeniowej papierologii stosowanej.

Oto kolejne wpłaty dla Amber:

Jakub Ł. - 35,16 zł (FB)
Natalia S. - 30 zł (FB)
Dorota S. - 10 zł (FB)
i 13 zł to chyba od Aman Varda - czy dobrze rozszyfrowałam?

Tak więc na konto wpłynęło łącznie 108,16 zł