Asior Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 w zyciu bym nie uwierzyła, ze to ten sam pies który kilka tygodni temu wyglądał jak siedem nieszczęść...... NIESMOWITA PRZEMIANA GRATULUJE !!!!!! Quote
Anashar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Widać, że mu dobrze :) Ale rzeczywiście, zmienił się nie do poznania :) Quote
agnieszka30 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 gratuluję...no i znowu ryczę:-( ze wzruszenia. Quote
zdrojka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jak on się zmieścił na tym fotelu? Tak jeszcze zapytam: a jak on z niego wstaje...? :crazyeye: Quote
Kinga.kr Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 zdrojka napisał(a):Jak on się zmieścił na tym fotelu? :crazyeye: To jeszcze nic... W zeszłym tygodniu przyszli do nas znajomi z trzyletnią córeczką i ... Bolus z Jagódką zmieścili się w tym fotelu oboje... :crazyeye: Oczywiście, jak łatwo się domyślić, skończyło się to wielkim krzykiem i płaczem - Jagódka wylądowała na podłodze... :shake: Quote
Asior Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 eeeeeeeeeeeehehehehhheh czyżby uzurpował sobie prawo do fotela :razz: Quote
tania Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ach jak ja lubię takie fajniutkie psiutki:loveu: Quote
Kinga.kr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witamy i pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków, którzy nie zapomnieli o naszym cudownym Bolusiu. Inhalacje rzeczywiście przynoszą zdecydowną poprawę zdrówka, chociaż Bolusiowi okropnie się nie podobają te zabiegi - jest zmuszony pół godziny siedzieć spokojnie bez szaleństw. Boluś jest coraz bardziej kochany i ... rozszalały... ;) ulubiona zabawa? podbiega z zabawką-krówką, patrzy na mnie i ucieka... oczywiście liczy na to, że będę Go gonić... :lol: Quote
karusiap Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 przepiekny:loveu: a zabawa na 102!!moje tez ja znaja:cool3: Quote
Asior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jejku za każdym razem jak patrze na te zdjęcia touwierzyć nie mogę że to ten sam pies .... Quote
Anashar Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nooo zabawa wyśmietnita. Ale widze, że dużo psiaków lubi być ganianymi :razz: Quote
kiwi Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 bolus troche przypomina tosa inu, nieprawdaz? Quote
paulzapp Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wiem, że nie będę oryginalny zachwycając się Bolusiem, ale co tam;) Spotkałem Go tylko raz, w poczekalni u dra Kujawskiego, i wtedy nie wyglądał już tak kiepsko jak na samym początku jego dogomaniakowej historii, no ale to jak się prezentuje teraz to rewelka! Tzn. większą rewelką jest to, że czuje się już zdecydowanie lepiej i wszystko jest na dobrej drodze do zagojenia się i wyleczenia itd. Bardzo dobrze jest słyszeć, że nadal jest taki ufny:) Kochany psiak! Pozdrowienia dla rodzinki Bolusia i drapanko zauszkowe obustronne dla Bohatera;) Quote
Kinga.kr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Zdjęcia z dzisiejszych Bolusiowych zabaw :loveu: Czas by odwiedzić dra Kujawskiego. Aż troszkę się boję - mam nadzieję, że jednak tak ciężka operacja nie bedzię konieczna. Guza na glowie już prawie w ogóle nie widać, za to przesłodko Mu sie czółko marszczy :loveu: Boluś czuje się rewelacyjnie! Zabawa non-stop, jedynie inhalacje nie za bardzo Mu pasują, ale już zdążył się przyzwyczaić. Jest przekochany. U moich rodziców są dwa maluszki (charcik włoski i york), które siedzą ciągle na kolanach - Boluś to podpatrzył i stwierdził, że On też tak chce :lol: chyba nie muszę mówić ile mam siniaków na nogach... Quote
kiwi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kinga, jestescie dla nas zywa reklama :loveu: Mam nadzieje ze wszytkim zachwycajacym sie uroda Bolusia mowicie, kto TAKIE psy rozdaje ;) Quote
BoraBora Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nooooooooo....Boluś to przecież taki troszkę wyrośnięty york!:loveu: Swoją drogą to on zajmuje prawie całą kanapę , nie wspomnę już o łóżku w którym chyba opiekunowie się nie mieszczą.Oj dobrze mu u Was ,dobrze.U weta też będzie dobrze , nie martwcie się na zapas;) Quote
fona Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jaki on jest radsny. Dzieki wielkie za Bolusia! Quote
.Ania. Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wciąż nie mogę uwierzyć jak się Boluś zmienił. Kinga dzięki Wam Boluś znów może się cieszyć życiem, zresztą na zdjeciach widać jak mu się mordka śmieje. Widać jaki jest szczęśliwy :-). Cudowny psiak Quote
Recommended Posts