Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdrojka napisał(a):
Jak on się zmieścił na tym fotelu?
:crazyeye:

To jeszcze nic... W zeszłym tygodniu przyszli do nas znajomi z trzyletnią córeczką i ... Bolus z Jagódką zmieścili się w tym fotelu oboje... :crazyeye:
Oczywiście, jak łatwo się domyślić, skończyło się to wielkim krzykiem i płaczem - Jagódka wylądowała na podłodze... :shake:

Posted

Witamy i pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków, którzy nie zapomnieli o naszym cudownym Bolusiu.

Inhalacje rzeczywiście przynoszą zdecydowną poprawę zdrówka, chociaż Bolusiowi okropnie się nie podobają te zabiegi - jest zmuszony pół godziny siedzieć spokojnie bez szaleństw.
Boluś jest coraz bardziej kochany i ... rozszalały... ;)
ulubiona zabawa? podbiega z zabawką-krówką, patrzy na mnie i ucieka... oczywiście liczy na to, że będę Go gonić...
:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wiem, że nie będę oryginalny zachwycając się Bolusiem, ale co tam;) Spotkałem Go tylko raz, w poczekalni u dra Kujawskiego, i wtedy nie wyglądał już tak kiepsko jak na samym początku jego dogomaniakowej historii, no ale to jak się prezentuje teraz to rewelka! Tzn. większą rewelką jest to, że czuje się już zdecydowanie lepiej i wszystko jest na dobrej drodze do zagojenia się i wyleczenia itd. Bardzo dobrze jest słyszeć, że nadal jest taki ufny:) Kochany psiak!
Pozdrowienia dla rodzinki Bolusia i drapanko zauszkowe obustronne dla Bohatera;)

Posted

Zdjęcia z dzisiejszych Bolusiowych zabaw :loveu:

Czas by odwiedzić dra Kujawskiego. Aż troszkę się boję - mam nadzieję, że jednak tak ciężka operacja nie bedzię konieczna. Guza na glowie już prawie w ogóle nie widać, za to przesłodko Mu sie czółko marszczy :loveu:
Boluś czuje się rewelacyjnie! Zabawa non-stop, jedynie inhalacje nie za bardzo Mu pasują, ale już zdążył się przyzwyczaić.

Jest przekochany. U moich rodziców są dwa maluszki (charcik włoski i york), które siedzą ciągle na kolanach - Boluś to podpatrzył i stwierdził, że On też tak chce :lol: chyba nie muszę mówić ile mam siniaków na nogach...

Posted

Nooooooooo....Boluś to przecież taki troszkę wyrośnięty york!:loveu: Swoją drogą to on zajmuje prawie całą kanapę , nie wspomnę już o łóżku w którym chyba opiekunowie się nie mieszczą.Oj dobrze mu u Was ,dobrze.U weta też będzie dobrze , nie martwcie się na zapas;)

Posted

Wciąż nie mogę uwierzyć jak się Boluś zmienił.
Kinga dzięki Wam Boluś znów może się cieszyć życiem, zresztą na zdjeciach widać jak mu się mordka śmieje. Widać jaki jest szczęśliwy :-). Cudowny psiak