Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, dobrze podejrzewacie:evil_lol:
Wszystkim jeszcze raz dziękuję za ogrom życzliwości, współpracy, serca i solidarności:multi: Jak patrzę na "Boliego" -to radość jest przeogromna :smilecol: Powiem Wam w sekrecie:oops: , że w najśmielszych marzeniach nie sądziłam, że tak dobrze się skończy ta historia:bigok: Jeszcze raz :buzi: Nauczyliście mnie, że warto pomagać i edukować. Kiedyś choć jedno "Wasze" zwierzątko znajdzie się kiedyś u mnie.:hand:

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Cieszę się, że kat Bolusia zdechł. W tym miejscu pasuje to określenie. Pewnie jak zwykle ma na nagrobku postawiony symbol Krzyża, (co obraża ten symbol) zmiast starego sedesu.

• 3 months later...
Posted

Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji.

• 3 years later...
  • 5 months later...
Posted

Widzę, że ciągle pamiętacie i wspominacie Bolusia (teraz Wally).
Wally jest w rewelacyjnej formie, prócz corocznych hot-spot'ów, nic mu nie dolega :smile:
Po tym, co mu się przytrafiło pozostał tylko w połowie suchy nos (uszkodzony kanalik łzowy) i stracił kła. Jest pięknym, przekochanym pieskiem.
Do końca życia będę Wam wdzięczna za uratowanie naszego Wally'usia !!!
Rodzina nam się powiększyła :smile:

Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

Posted

Kinga.kr, wielkie dzięki za pokazanie Bolusia - Wally'ego dwojga imion :)
Aż się poryczałam z radości!
A podziękowania należą się Tobie za przygarnięcie biedaka i stworzenie mu raju na ziemi, ot co!

• 4 months later...
  • 2 years later...