halbina Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Trochę szwankują koordynacja działań i sama komunikacja, przebieg informacji. Moim zdaniem, osoba, która otwiera wątek powinna się czuć za to odpowiedzialna, a inne osoby nie powinny "wychodzić przed szereg". Zanim mi jednak zarzucicie, że się wymądrzam, podkreślam, że nie piszę tego, by się wymądrzać czy czepiać. Wiem, że wszyscy chcemy dobrze. Napisałam, byśmy wspólnie spróbowali sformułować zasady pomocy potrzebującym psom oraz zasady kontaktowania się. Jesteśmy zbyt nieskoordynowani i stąd nieporozumienia i nawet awantury. A przecież przyświeca nam wspólny cel: dobro zwierząt! Quote
pajunia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ale dlaczego Aga G napisala tam, aby pieniedzy na to podane konto nie wplacac i, ze ona nic o tym nie wie? Quote
Perfi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 AgaG ma od wczoraj bardzo chorego swojego psa wiec nie moze siedziec duzo na dogo. Quote
Ela_and_Krzys Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ja wlasnie wrocilam z wyjazdu sluzbowego i moglam dopiero spokojnie przeczytac watek... pecia, AgaG jestescie wielkie! jesli moge jakos pomoc... to oczywiscie pomoge. Moze nie wiele, ale troche doswiadczen mamy z Krzysiem po sprawie Ozzy'ego (w toku), pewnie troche medialnych kontaktow tez sie znajdzie... Quote
Pecia. Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 fochistka napisał(a):raczej bez zdjecia. moze np jakies rysunek pieska smutnego. to do dzieci bardziej przemowi Oki, może macie rację. Moja sześciolatka to widziała na własne oczy i w tym uczestniczyła- i możliwe, że dla dzieci młodszych i nie przyzwyczajonych do takich sytuacji, stanie się to zbyt dosłowne. W takim razie, narysuje rysunek Bolcia, tak jak podpowiedziałaś. Quote
black sheep Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 pajunia napisał(a):Ale dlaczego Aga G napisala tam, aby pieniedzy na to podane konto nie wplacac i, ze ona nic o tym nie wie? Bo może tak myślała? Pajunia, nie sądzisz? Agi nie ma i nie zadawaj nam tych pytań. Aga ma dużo na głowie, nie ma czasu przejmować się jakimiś wymysłami. Rany czy ciągle muszą być jakieś nie potrzebne afery! Quote
Perfi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Peciu w dalszym ciagu czekamy na obiecana relacje z podworka kata ;) Quote
Pecia. Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kochani. Wiem i widzę, że bardzo się przejmujecie losem pozostałych piesków. Już spieszę powiedzieć co i jak: Mają budę i to dobrą. Odkąd tam mieszkamy podrzucamy koce i kołdry, więc im zimno nie jest. Pieski, tak jak i Boluś są przez nas odrobaczone, a także odpchlone. Jedzenia nie brakuje, bo kupowaliśmy dla nich wszystkich karmę- tak, że brzuszki napełnione, co było też widać po Bolku (nie był niedożywiony) I gdybyście tam teraz przyszli, jest sielsko i anielsko. Nic nie wskazuje i nie wskazywało na jakiś powód do niepokoju.:-o A "ten" jest chory i stary.:p ...nie to, że mi jest go żal- absolutnie! stwierdzam fakt. Wierzę w to, że niedługo przyjdzie czas na rozliczenie się przed sądem, ale nawyższym.:diabloti: Quote
Perfi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 wiec to co zrobil - zrobil dlatego ze ma cos nie tak z glowa? Quote
Ela_and_Krzys Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no coz zawsze moze sie w ten sposob bronic tak czy inaczej :( Quote
Perfi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 100 pytan do :evil_lol: czy jest znany z jakis innych wykroczen? Quote
aisaK Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kolejny dom-mordownia zwierząt, za przyzwoleniem... Jak bardzo szkoda mi tych zwierzaków i wierzę, że zło wraca!!! Pragne wierzyć!!! Quote
kiwi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 tymczasem... błagam, pomozcie rozwiesic plakaty atosa plakat mozna sciagnac tutaj atos musi znalezc dom, jest na tymczasie ale tymczasowym tymczasie, tzn ze niewiele czasu zostalo... Quote
Asior Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 kiwi..a gdzie te plakaty można rozwieszać?? Bo chyba nie wszędzie można???Ja mogła bym powieścić u mojego weta (w okolicy ronda Mogilskiego) i ew. w sklepie zoologicznym Quote
kiwi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 trzeba tak rozwieszac zeby straz miejska nie zamknela... sklepy jak najbardziej, lecznice... Quote
karusiap Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no ale slupy itd to chyba tez..tylko zeby nikt nie widzial... Quote
karusiap Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ja juz sobie druknelam..bede rozwieszac Quote
Asior Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 karusiap napisał(a):no ale slupy itd to chyba tez..tylko zeby nikt nie widzial... nie, no na słupach własnie taz nie można....tylko na specjalnie do tego przygotowanych tablicach....a tych jest niewiele :( Quote
karusiap Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no masakra u mnie na osiedlu jest jedna obok osiedle druga i tyle... Quote
paros Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Przeczytajcie nowy wątek w sprawie Bolka Do dolly ..... O co tu chodzi? Czy ktoś to wie? Quote
Asior Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 wie wie. otóż na forum gw Anna scot zarzuciła oszustwo jednej z naszych dogomaniaczek. (z powodów opisanych przez anne) A teraz chciała przeprosić ot i wszystko :) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=51915372&a=51915730 Quote
dusje Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Asior napisał(a):wie wie. otóż na forum gw Anna scot zarzuciła oszustwo jednej z naszych dogomaniaczek. (z powodów opisanych przez anne) A teraz chciała przeprosić ot i wszystko :) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=51915372&a=51915730 Mysle, ze po przeczytaniu pozytywnych wypowiedzi na temat dogomanii ludzie sie opanuja i przestana obrzucac blotem Kobiete. Jednak reakcja ludzi nasuwa przemyslenia i warto podddac je analizie, aby w przyszlosci uniknac takich nieprzyjemnych spraw. Moze trzeba zastanowic sie jak apelowac o pomoc na forach, zeby ludzie czytajacy apel nie mieli watpliwosci? A moze stworzyc jakis banerek ogolny, ktory mozna zamiescic na forum , banerek z prawami wlasnosci? Quote
Kobiet@24 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Chciałam podziękowac Wam za wsparcie na forum gazeta.pl Sprawa z anna scott została wyjasniona. Mam nadzieje ze uda nam sie zebrac jak najwiecej funduszy na naszego Bolusia mimo zamieszania jakie wywolala. Tu mamy zamknięcie sprawy;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2420274&posted=1#post2420274 Ps.Co tu duzo gadać -Fajne jestescie:);):D Quote
papisia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A mnie nerwy poniosly :oops: Jak dawno... :shake: Bardzo nie lubię jak ktoś nazywa ludzi, którzy chcą pomóc na wszelkie mozliwe sposoby oszustami bez sprawdzenia tego :roll: Ale dobrze, że sprawa sie wyjaśniła... :loveu: z tego co wiem to jednak ludzie z forum coś dla Bolusia wpłacili:multi: Boluś... trzymaj się cieplutko !!! Quote
Recommended Posts