Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pecia. napisał(a):
Przepraszam ,żę naraziłam Was na takie nerwy- faktycznie wyszło to niefajnie, ale stres (tu:mój) daje o sobie znać tak, że czasem myśli się jednotorowo. A po drugie, gdy emocje opadły, była tak poźna godzina, że Każdy z Was już spał.
Tak, jak już zostało napisane, Bolkowi nic nie jest, przynajmniej- zdrowotnie.:lol:
Wczoraj późnym wieczorem Bolka odebrała Aga, podobno do nowego domu na stałe:roll: Przyznam, że zdrowia to obie strony trochę kosztowało, może tak zawsze bywa, gdy wszyscy chcą dobrze, a pojawiają się rozbieżności w postrzeganiu sprawy. Wierzę Wam, bo moim marzeniem jest by Bolkowi było dobrze, tylko to....
Cytując:
"ale nie jesteśmy tacy bezsilni- wczoraj wszyscy postawieni na nogi- pomoc z każdej strony ( jak zwykle niezawodne Amicusy) uratowaliśmy psa."
Uratowaliście? Boże, nie wiedziałm, że u nas było mu tak źle:-o :-( Zastanów się proszę, co piszesz, bo to boli...i multum miłośników zwierzątek to czyta.

Peciniu :loveu: Jestes wielka... Nikomu nawet przez myśl nie przeszło, że u Was bylo mu zle... To, że wzieliscie psiaka, uratowaliscie go.. Boluś Wam bardzo wiele zawdzięcza. Uszka do góry bo mysle, że wszyscy mają podobne zdanie do mnie..;)

Uff... dobrze, że z Bolkiem ok:shake: Stracha Nam napędził niezłego:p

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pecia, przeciez o męczeniu zwierząt przez tego s..... nie musieliście wy powiedzieć...poprostu się wydało, anonimowo...ale nie pozwólmy aby tam cierpiały inne zwierzaki i następny pies, kochany, dopóki nie zagryzie kury!!!
Jeśli tak dalej będzie to na wsiach nigdy sie nie zmieni!!!

Posted

Tak, wszyscy, co uratowali choć jedno zwierzo-istnienie jesteście super. Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej determinacji i miłości- wszystko bezinteresownie i z potrzeby serca. Zawsze pomagaliśmy, jak najlepiej umieliśmy, ale też zawsze wydawało mi się, że jesteśmy sami :look3: . Tak nie jest -dowiedziałam się wchodząc na dogo forum- i to jest budujące:multi: i za to Wam wszystkim, ale to wszystkim- dziękuję:wink: :smilecol:

Posted

poza tym mozesz zlozyc zeznania anonimowo,z zastrzezeniem nazwiska i adresu.Bez pokazywania twarzy i ujawniania sie.Po prostu mowisz na policji ze ze wzgledu na bezpieczenstwo nie zgadasz sie na ujawnienie swoich danych do wiadomosci tego zwyrodnialca.Tak mozna,moj znajomy jest policjantem.

Posted

peciu mówiąc o "uratowaniu psa" Elso miała na mysli nie uratowanie przed wami, bo Wy przecież tak bardzo mu pomogliście, ale anonimowość, ktorą zyskał. Ma swoją panią - to moja znajoma. Czeka go teraz operacja. Natomiast jak wiesz w takich przypadkach gdy sa ludzie psychicznie niezrównoważeni jak jego kat, to lepiej żeby adres był inny niz mu znany...

Posted

Proszę skupmy się teraz na pomocy dla psa. Elso wpłaciła wczoraj 20 zlotych.

Posted

Musze zaraz uciekac z dogo, bo jeden z moich psów jest bardzo chory - staruszek kasanowa. Wpacaj gdzie wolisz na AFN lub na moje konto. Z AFN na wydatki psów krakowskich pieniądze zawsze spływają do mnie, a wszystkie rozliczenia sa podawane i na danym wątku i w wątku: "Kraków pomocy". Niestety wątpię, abym ze względu na moje psy mogła dziś byc na dogo długo.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
poza tym mozesz zlozyc zeznania anonimowo,z zastrzezeniem nazwiska i adresu.Bez pokazywania twarzy i ujawniania sie.Po prostu mowisz na policji ze ze wzgledu na bezpieczenstwo nie zgadasz sie na ujawnienie swoich danych do wiadomosci tego zwyrodnialca.Tak mozna,moj znajomy jest policjantem.

potwierdzam !!!!

aga mazury - wyjelas mi to z ust

Posted

psokot tu jest konto AFN (wątek mozna znaleźć w dziale Akcje dla zwierzat schroniskowych)

Alarmowy Fundusz Nadziei na Zycie - numer konta

Numer konta:
Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

numer konta dla przelewów z zagranicy
BREXPLPWMUL31114020170000490205270923

z dopiskiem na jakiego psiaka lub bez dopisku jeśli na fundusz ogólny, podawajcie też swoje nicki :smile:

Posted

Nie za bardzo chcę wchodzić w czyjeś kompetencje, ponieważ już Boluś nie jest pod naszą opieką. Z tego, co wiem to nadal jest w stanie dobrym- a to wydaje się uspakajającą wiadomością. Nie ulega wątpliwości, że operacja nie będzie łatwa, może nie skończy się na jednej. Aga pisała tu, że koszt jednej to wstępnie ok 300pln.
Wspominałm o edukacji, postaram się załatwić z przedszkolem możliwość zbiórki pieniędzy; wydrukuję zdjęcie, napiszę parę słów, ustawię puszkę, podpisze się, aby nie było anonimowo- to będzie dobry początek edukacji dzieciaków, zmusi to rodziców do rozmowy z pociechami na ten temat.:shiny: Może Wam też coś takiego uda się zrobić? Spróbujcie!

Posted

przepraszam ze sie wtrace ale ja osobiscie niespecjanie bym chciala zeby moje dziecko w wieku przedszkolnym ogladalo zdjecia skatowanego psa :roll: rodzice moga sie zbuntowac, pomimo iz cel jest szczytny...

Posted

Ludzie pomozcie!! Napisalam informacje na krajowych forach na stronach gazeta.pl o historii Bolka aby mu pomoc , wplacac pieniadze na konto dogomanii i oskarzono mnie o oszustwo...Czy osoba ktora posiada Bolka w tej chwili pod swoja opieka moze zajac zdanie w tej sprawie?? Lub zalozycielka dogomanii..Jesooo czloiwiek chce dobrze a od zlodzieja o oszusta dostaje:(

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=51915372&a=51915730

Posted

Kobiet@24 napisał(a):
Ludzie pomozcie!! Napisalam informacje na krajowych forach na stronach gazeta.pl o historii Bolka aby mu pomoc , wplacac pieniadze na konto dogomanii i oskarzono mnie o oszustwo...Czy osoba ktora posiada Bolka w tej chwili pod swoja opieka moze zajac zdanie w tej sprawie?? Lub zalozycielka dogomanii..Jesooo czloiwiek chce dobrze a od zlodzieja o oszusta dostaje:(

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=51915372&a=51915730

pozwolilam sobie zabrac glos w dyskusji na forum gazety i przekazalam informacje o forum dogomanii. mam nadzieje, ze nikt z czytajacych nie bedziej juz probowal doszukiwac sie wyludzaczy pieniedzy wsrod dogomaniakow zwlaszcza jesli mowa jest o wplatach na AFN