Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z opiekunką Buńci! jest świetnie! Pani mówi, że Bunia jest wyjątkowo dobrze wychowanym i socjalizowanym psem. Nie ma żadnego problemu z rożnymi środkami lokomocji, pięknie jeździ samochodem, tramwajem, autobusem. Wyciera łapki (tzn. czeka na wytarcie), nie kradnie ze stołu, bardzo ładnie je, uwielbia orzeszki. Gdy Pani wychodzi, wskakuje na kolana jej mężowi i razem czekają na powrót. Jest pieszczochem i na każdym kroku pokazuje swoje przywiązanie.

Posted

[quote name='soboz4']Rozmawiałam z opiekunką Buńci! jest świetnie! Pani mówi, że Bunia jest wyjątkowo dobrze wychowanym i socjalizowanym psem. Nie ma żadnego problemu z rożnymi środkami lokomocji, pięknie jeździ samochodem, tramwajem, autobusem. Wyciera łapki (tzn. czeka na wytarcie), nie kradnie ze stołu, bardzo ładnie je, uwielbia orzeszki. Gdy Pani wychodzi, wskakuje na kolana jej mężowi i razem czekają na powrót. Jest pieszczochem i na każdym kroku pokazuje swoje przywiązanie.[/QUOTE]

Nie da się poklonowac?

• 4 months later...
Posted

Widziałam ją miesiąc temu, faktem jest że pogoda była okropna, siąpiło i nikt uroczo nie wyglądał, ale Bunia wydawała mi się taka stareńka...

A może dlatego, że przebywa ze starszymi osobami? Gdy była z Roksicą, ta zmuszała ją do zabawy i ósemek, nie wiem. W każdym razie nie przytyła za bardzo, czego się obawiałam, ładnie szła na smyczy na spacerek.