skallska Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Soboz4 najważniejsze że ma już dom i jest w nim akceptowana-momo jej lęków. Będzie dobrze ;) Quote
soboz4 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Rozmawiałam z opiekunką Buńci! jest świetnie! Pani mówi, że Bunia jest wyjątkowo dobrze wychowanym i socjalizowanym psem. Nie ma żadnego problemu z rożnymi środkami lokomocji, pięknie jeździ samochodem, tramwajem, autobusem. Wyciera łapki (tzn. czeka na wytarcie), nie kradnie ze stołu, bardzo ładnie je, uwielbia orzeszki. Gdy Pani wychodzi, wskakuje na kolana jej mężowi i razem czekają na powrót. Jest pieszczochem i na każdym kroku pokazuje swoje przywiązanie. Quote
saphira18 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 miło czytać takie wieści:) Bunia naprawdę dobrze trafiła:) Quote
Ola164 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 O takich domkach chce się czytać :loveu: Bunia nie mogła wymarzyć sobie lepszego miejsca :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='soboz4']Rozmawiałam z opiekunką Buńci! jest świetnie! Pani mówi, że Bunia jest wyjątkowo dobrze wychowanym i socjalizowanym psem. Nie ma żadnego problemu z rożnymi środkami lokomocji, pięknie jeździ samochodem, tramwajem, autobusem. Wyciera łapki (tzn. czeka na wytarcie), nie kradnie ze stołu, bardzo ładnie je, uwielbia orzeszki. Gdy Pani wychodzi, wskakuje na kolana jej mężowi i razem czekają na powrót. Jest pieszczochem i na każdym kroku pokazuje swoje przywiązanie.[/QUOTE] Nie da się poklonowac? Quote
maciaszek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nie mogło być inaczej, bo to w końcu LADY Bunia :). Quote
jofracy Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ciekawe jak tam Bunia :) Pewnie już zapomniała o wszystkich złych rzeczach, które ją spotkały :) Quote
soboz4 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Widziałam ją miesiąc temu, faktem jest że pogoda była okropna, siąpiło i nikt uroczo nie wyglądał, ale Bunia wydawała mi się taka stareńka... A może dlatego, że przebywa ze starszymi osobami? Gdy była z Roksicą, ta zmuszała ją do zabawy i ósemek, nie wiem. W każdym razie nie przytyła za bardzo, czego się obawiałam, ładnie szła na smyczy na spacerek. Quote
jofracy Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Najważniejsze, że teraz ktoś o nią dba i że jest szczęśliwa :) Quote
Recommended Posts