maciaszek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To i ja kciuki zaciskam! O 18.00 ;) I cieszę się, że z Igą wszystko ok! Gratulacje dla córy! :) Quote
iwo- Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Same dobre wiadomości:lol:Winko musowo;) Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wytutptuję kopytkami kółeczko w oczekiwaniu na wieści i z nadzieją że dobre Quote
kimiji Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 soboz czemu jeszcze nie piszesz? My tu nie możemy się doczekać, już prawie wszystkie włosy z głowy wyrwałam... Quote
soboz4 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Jestem, domek cudny, zasiedziałam się tam, państwo to starsi już ludzie, pan nigdy nie wychodzi, pani żwawa i młodsza, całe życie maja psy i koty, psiak odszedł niedawno, po prostu byłam zauroczona, to byli świadomi i wykształceni ludzie, rozmowa z nimi to była czysta przyjemność. Nie bali się problemów, mieli całe życie psy z problemami, Bunię pokochali od razu, no i winda, Bunia jak wchodziła na 3 piętro tam i z powrotem do mojej mamy to bardzo się męczyła. Domek, na który właśnie czekałam, może tak musiało być, te wszystkie perturbacje, bo na ten dom Bunia czekała???? Przede wszystkim ludzie niezwykle inteligentni, z wiedzą, nie tylko dotyczącą psów, tylko taką ogólną, jeszcze "stare" dobre wykształcenie, Pani rwała się juz na pierwszy spacer z Bunia, na dodatek córka ma działkę w Mikołowie, gdzie Bunia będzie mogła biegać do woli! Jak przyszłyśmy z mamą to wszystko było juz dla Buni przygotowane, jedzonko dla starszych piesków, miseczka z wodą, smyczka i dwa serca pełne miłości, miłości dla Buni! Quote
jofracy Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 GRATULACJE !!! spytałaś skąd się o niej dowiedzieli? Quote
maciaszek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 :multi::multi::multi: Juhuuuu :multi::multi::multi:. Quote
soboz4 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 dowiedzieli się z Gazety Wyborczej Quote
kimiji Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 soboz4 napisał(a):dowiedzieli się z Gazety Wyborczej Czyli jednak dobry pomysł dawać tam ogłoszenia starszych i nie mających szans na adopcję psiaków:) :Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: Nawet nie wiesz jak się cieszę soboz, że Bunia wreszcie znalazła swoich ludzi albo raczej odwrotnie:lol: Teraz wreszcie mogę iść spokojnie spać:) Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To szukaj szybciutko cos podobnego bo aukcje sa z wyróżnieniami :) Quote
skallska Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Gratulacje dla Buni. To dziś wieczorkiem pijemy dziewczyny ;D Quote
pralinka94 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Świetnie! :D baaardzo się cieszę :) Bunia wreszcie u siebie :roll::multi::laugh2_2::bigcool: Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='skallska']Gratulacje dla Buni. To dziś wieczorkiem pijemy dziewczyny ;D Słusznie to ja wrzucam coś na stół Quote
skallska Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Nie no Isadora7 elegancko. Chyba muszę się przebrać bo w szlafroku w żyrafy chyba nie wypada hi hi Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='kimiji']a coś bezalkoholowego macie? :D:D:D mówisz i masz [quote name='skallska']Nie no Isadora7 elegancko. Chyba muszę się przebrać bo w szlafroku w żyrafy chyba nie wypada hi hi No powiem tak... jakbyś zobaczyła jaki ja mam strój to twoje żyrafy przy tym są holywoodzkie :cool1: Quote
skallska Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Isadora7 -rozumiem że każdy strój dowolny może być hi hi . No to drogie Panie zdrowie czworonożnych i nasze :) Quote
kimiji Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Isadora7']mówisz i masz Dzięki!! No to za szczęśliwy pobyt Buni w nowym domku i żeby została tam na stałe!!! :) Quote
soboz4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 to i ja się dołączam, w piżamce w żyrafę! Co prawda dopiero rankiem, wczoraj padłam, za dużo wrażeń i nerwów, no musiałam jakoś uspokoić głodną Igę, która dopominała się o jedzonko, a mogła dopiero rankiem dostać. Będę dzwonić dziś do Buni, biedna zagubiona jest znowu w nowym miejscu. Dałam jej 5htp parę tabletek, które poleciła mi behawiorystka Beata Leszczyńska. Maja dawać jej 2 razy dziennie 1/6 proszku z kapsułki, to lek na depresję, czysta trypsyna, która w organizmie przeradza się w serotoninę odpowiedzialną za zadowolenie. Gorąco polecam, to lek bez recepty i wspaniale też działa na sen, reguluje sen jak ktoś ma z tym problemy, to ludzki lek Quote
Jasza Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Bardzo się cieszę. Bunia - bądź sczęśliwa! Quote
soboz4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dzwoniłam do Buni, u niej wszystko w porządku, wczoraj wieczorem była lekko zagubiona, ale teraz już rozwala sią na kanapie, Rano trzeba ja było budzić na spacerek, tak mocno spała! Quote
jofracy Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 to co? ściągamy ogłoszenia? zmieniamy tytuł? Jak ja się cieszę, że ktoś docenił Bunię... Malutka jest cudowna i należał jej się super domek :) Quote
soboz4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 tak, zupełnie o tym nie pomyślałam! Quote
kimiji Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A będą zdjęcia? :) Popieram jofracy, należał jej się TAKI domek!! :):) Quote
soboz4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Rozmawiałam z opiekunką Bunci przed chwilą, zauważyła jak Bunia ładnie chodzi na smyczy, że wcale nie ciągnie i jest bardzo grzecznym pieskiem, zauważyła, że Bunia nie zrobi siusiu ani kupki jak nie ma trawki, że najbardziej lubi ryż z mięskiem. Bucia dostała serduszko wieprzowe z marchewką i ryżem. Bunia leży tam gdzie ja wczoraj siedziałam, sama wybrała sobie to miejsce, pomimo że bardzo chciałam żeby znalazła dom, jest mi bardzo smutno i zbiera mi się na płacz, po wczorajszej euforii cały czas myślę, że biedna tak była poniewierana, 6 tygodni u mnie, 1 tydzień w Tychach, dwa dni u mojej mamy, biedny los staruszków, których nikt nie chce na dodatek z lękiem separacyjnym... Quote
Recommended Posts