Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro idę na wizytę przedadopcyjną do Buni, trzymajcie kciuki. Pani starsza, nie pracująca, mieszka w Szopienicach, nie przeszkadza jej że Bunia szczeka, bo wychodzi sama tylko do sklepu. Chce żeby Bunia była łagodna w stosunku do ludzi i miziasta!!! Może to właśnie ten dom???!!!

Posted

Bunia dziś szalała w wodzie, ale nie lubi wypływać tak jak Roksia daleko, pływa tak na 2-3 metry od brzegu, niestety patyczki jej co chwile brały inne psy: dwa wyżły, Gaja, Roksia, jedynie Igę nigdy nie ogarnęło szaleństwo patyczkowe...

A potem bieganie i suszenia się, Bunia na chwilę zatrzymała się i dla mnie pozowała do zdjęcia

Teraz śpią wraz z Igą, a Roksia niezmordowana chce się bawić, jej to chyba nic nie jest w stanie zmęczyć...

Posted

soboz4 napisał(a):
Jutro idę na wizytę przedadopcyjną do Buni, trzymajcie kciuki. Pani starsza, nie pracująca, mieszka w Szopienicach, nie przeszkadza jej że Bunia szczeka, bo wychodzi sama tylko do sklepu. Chce żeby Bunia była łagodna w stosunku do ludzi i miziasta!!! Może to właśnie ten dom???!!!

To ja wstrzymuje oddech a pazury mam wbite w ręce.

Posted

skallska napisał(a):
Może weź wolne. Pojedziesz na wizytę razem z Bunią? A sąsiedzi no cóż, dziwni jacyś, nerwowi mocno. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę-oby było dobrze

Dokładnie to samo chciałam powiedzieć.

Posted

na razie umieściłam Bunie jutro w zaprzyjaźnionym domku, po pracy ja odbiorę, urlop to fajna rzecz, ale mam jeszcze tylko 3 dni i zapalenie ścięgna Achillesa, nie wiadomo czy nie będę musiał podzielić urlopu na rehabilitację, na razie chodzę na krio, szefowa ma urlop, a krio trwa 3 minuty razem z dojściem to 15 minut zwolnienia z pracy, ale inne zabiegi sa dłuższe, a mam coraz większy problem z chodzeniem

nie wiem co zrobię jak jutro nie wypali dom, postaram się ją faszerować relanium, ale ona i tak poszczekuje

Posted

To nie będzie wymarzony dom Buni, kobieta pije, to już chyba lepiej w schronisku by jej było
Dlatego wolała spotkać się poza miejscem zamieszkania

na razie główkuje co mam zrobić, schronisko czy relanium, jak długo wówczas relanium, co lepsze...

Posted