soboz4 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Bunia dziś była bardzo grzeczna na spacerze. Roksia zabierała jej wszystkie patyki, które jej rzucałam, mimo to nawet na nią nie warknęła. chciała iść dziś pływać, ale szybko zapobiegłam katastrofie i grzecznie została na brzegu... Roksia zabrała jej 3 kolejne patyki, ona jest niezła gdyby chodziło o zbieranie chrustu na ognisko! [video=youtube;HNOAyKOnnyg]http://www.youtube.com/watch?v=HNOAyKOnnyg[/video] Quote
Ola164 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Sama słodycz. :loveu: Szkoda tylko że na filmiku nie chce pychola pokazywać... Quote
soboz4 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 bardzo lubi tarzanie się w zdechłych rybkach, im bardziej śmierdzące tym lepiej, jest również łakomczuszkiem, nie prosi się ale patrzy błagalnym wzrokiem, jakby nic nie jadła od tygodnia.... Quote
jofracy Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 To są tylko takie małe przyprawy do tej słodkości, żeby nie było za mdło! Quote
Jasza Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 jofracy napisał(a):To są tylko takie małe przyprawy do tej słodkości, żeby nie było za mdło! Dokładnie, aż wstyd wypominać ;-) Quote
Ola164 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Takie wady to nie wady... :loveu: Może dlatego że moja ma dokładnie te same... Quote
ewu Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Buniu kochana wybacz ,że na twoim wątku proszę o pomoc dla Ulenki. Dziękuję w jej imieniu. Pomóżcie uratować życie, tyle złego zaznała:( http://allegro.pl/zyjacy-szkielet-ulena-zaglodzona-sunia-i1791872401.html Quote
soboz4 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Wszyscy śpią, Bunia na pontonie, Roksia w budzie, Iga na podłodze biedactwo... Quote
soboz4 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Bunia poszła do domu!!!! Przeurocze młode małżeństwo, przemili ludzie, lepiej trafić nie mogła, jestem bardzo szczęśliwa!!! Quote
maciaszek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Udało mi się złapać sygnał z czyjegoś netu ;), wchodzę a tu takie wspaniałe wieści :). Super! Bardzo się cieszę. Quote
soboz4 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Tak mili ludzie, że brak mi słów!!! Ona po prostu czekała na taki dom! Quote
jofracy Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 a z ogłoszenia, czy spotkałyście ich gdzieś? Quote
soboz4 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Czytali o Buni na dogo, bo znali jej całą historię! Quote
jofracy Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Fajnie :) Aż trudno mi uwierzyć :) a jeszcze wczoraj rozmawiałyśmy o zapasie kropelek na kleszcze :) Quote
soboz4 Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 tak, w piątek kupiłam 18 opakowań, bo mysłałm że jeszcze 6 w tym roku, a 12 na następny.... Wczoraj wszystkie panienki ładnie wykapałam, spłukałam wodą z balsamem i wyglądają pięknie, Bunia tez błyszczy i jest mięciutka "jak kaczuszka" - reklama płynu do zmiękczania, a tak bez żartów balsam, który kupiłam dla psów powoduje, że mniej sie brudzą i wystarczy potem je opłukiwać bez szamponu po spacerkach i są czyste. Ostatni raz kapałam je przed wyjazdem potem zakropliłam na kleszcze, we wtorek dam im kropelki na kleszcze. Quote
Ola164 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Super! Zasłużyła sobie :loveu: Nie mogę uwierzyć :loveu: Ale niespodzianka! Quote
kimiji Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ale super. Nawet nie wiesz jak się cieszę!!! :) Quote
Jasza Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Bardzo, bardzo się cieszę!!!! I czekamy na wieści jak tam mała Bunia w swoim nowym domu! Quote
soboz4 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Bardzo ładnie aportuje piłeczkę, chętnie je royala light, w nocy poszła spać do Zuzi, 5 letniej córeczki opiekunów. Ładnie sie klimatyzuje w nowym domku, bardzo się cieszę, choć serce mnie jednak boli i tęsknię za jej mordeczką, nie przypuszczałam że tak szybko się przywiążę... Quote
fernari Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Bo Bunia, to takie kochane stworzenie, że ludzie się w niej szybko zakochują :p Ale cudownie, że dobry domek jej się trafił :) :) :) Nareszcie "znalazła" swoich ludzi :D Lady Buniu, bądź zdrowa i szczęśliwa ! Quote
soboz4 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Jest mi bardzo cieplutko w okolicy serducha!!!!! Dostałam taką informację! [FONT=Georgia]Dziękuję bardzo za informację i zdjęcia jak tylko przerzucę zdjęcia Buni z telefonu, prześlę Pani:)[/FONT] [FONT=Georgia]Bunia [FONT=georgia,serif]c[/FONT][/FONT][FONT=georgia,serif]o chwilę zadziwia mnie różnymi drobnostkami, które cieszą. Wiedziałam, że lubi aportować, ale ona nawet przynosi piłeczkę do ręki! Kiedy jest z siebie bardzo dumna rzuca się na plecki, brzuszkiem do góry i tarza na piłeczce. Pozwala już się głaskać po brzuszku. Śpi grzecznie z Zuzą w łóżku całą noc:)[/FONT] [FONT=georgia,serif]Jest naprawdę bardzo kochana, dziękujemy![/FONT] Quote
Recommended Posts