Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznan dziękuje za gratulacje, gratuluje przede wszystkim Olsztynowi, oraz wszystkim innym miastom:lol: Oraz pozdrawia wszystkich zaangażowanych i dziękuje za wspólną akcję!
PYTANIE DO EMIR:
Czy doszla do Was nasza ostatnia przesyłka??? Bo wynik sugeruje, że jeszcze nie....Sprawdźcie proszę. Pozdrowienia:lol:

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też sie ogromnie ciesze, ze moglismy tych naszych kilka głosów dodac do całości :), moze nie jest tego zbyt wiele ale zważywszy na wszelakie trudności, to.....DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY POMAGALI MI ZBIERAC PODPISY !! Jesteście wspaniali !!:loveu:

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Uups, no to się popisałam...
Zauważyłam teraz post Maćka i zapomniałam napisać, że Jego też kocham :loveu:

No właśnie też zauważyłem, że o mnie zapomniałaś :razz:
No ale ja też Cię kocham :loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Poznan dziękuje za gratulacje, gratuluje przede wszystkim Olsztynowi, oraz wszystkim innym miastom:lol: Oraz pozdrawia wszystkich zaangażowanych i dziękuje za wspólną akcję!
PYTANIE DO EMIR:
Czy doszla do Was nasza ostatnia przesyłka??? Bo wynik sugeruje, że jeszcze nie....Sprawdźcie proszę. Pozdrowienia:lol:

Mamy strajk listonoszy - nie dochodzi NIC; czekam więc cierpliwie aż strajk sie skończy
EMIR

Posted

emir napisał(a):
Mamy strajk listonoszy - nie dochodzi NIC; czekam więc cierpliwie aż strajk sie skończy
EMIR

u mnie jeszcze do wczoraj można było odebrać listy na poczcie ale wczoraj poczta też zastrajkowała :angryy:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Ja dlatego teraz wysle listy, ktore do mmnie dzis dotarly, bvo strajk wiec ide je zaraz wyslac poleconym to ladnych kilkaset podpisow. A mnie Kaiu nie kochasz??

jak masz zamiar to zrobić? poczta strajkuje i większość urzędów jest zamknięta, a jeśli nie to i tak nie przyjmuja przesyłek :angryy:

Posted

Prosze nie denerwujcie się; oczywiście strajk poczty nie może spowodować niezaliczenia wysłanych głosów; wszsytko co wysłane będzie zaliczone pozdrawiam EMIR

Posted

emir napisał(a):
Prosze nie denerwujcie się; oczywiście strajk poczty nie może spowodować niezaliczenia wysłanych głosów; wszsytko co wysłane będzie zaliczone pozdrawiam EMIR

Emir nikt się nie gniewa, nikt nie jest w stanie pewnych rzeczy przeskoczyć...

Posted

Istnieje coś takiego jak inpost - alternatywa dla poczty na listy powyżej 50 g. Niestety siedziby mają tylko w większych miastach - jutro będę wysyłac coś przez tą firmę i zobaczymy jak pójdzie :razz:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Czyli myslisz, ze w Warszawie jest cos takiego. Zaraz zobacze w necie.
jest. siedziby maja w 71 miastach- i niestety tylko między tymi miastami rozwożą korespondencję.... mają mistrzowskie ceny - za polecony 1,85 zł... ale jeszcze mało niestety punktów obsługi.

niestety nie dostarczają korespondencji do Zabiej Woli- czyli do miejsca działalności Fundacji Emir- wiem bo chciałam tą drogą wysłać...

miasta http://www.inpost.pl/index.php?act=read&cat=16
i wszelkie info na www.InPost.pl

Posted

[quote name='papisia']STAN NA DZIEŃ 27.11.06 - 90143

:crazyeye: :loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='emir']
STAN NA DZIEŃ 28.11.06 - 91581:Dog_run::Dog_run::Dog_run:

cdn po podliczeniu ostatnich list.

Emir

Jestem pod OGROMNYM wrażeniem !!! Wszystkim gratuluję i DZIĘKUJĘ :loveu: