GreenEvil Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No tak kacha... zaostwiasz mnie sama na pozarcie lwom :P moje dane osobowe walaja sie po calej DGM a wszczegolnosc tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 pozdrawiam ;) GreenEvil Quote
kacha_wawa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='GreenEvil']No tak kacha... zaostwiasz mnie sama na pozarcie lwom :P moje dane osobowe walaja sie po calej DGM a wszczegolnosc tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 pozdrawiam ;) GreenEvil Green nie zostawiam Cię, jakżebym mogła ;) Po prostu zrozumiałam, że wśród delegacji powinny być osoby z fundacji, a ja do takowej nie należę... Quote
czarok Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 W związku z tym, że na forum nie ukształtował się ostateczny skład delegacji, przedstawiamy swoją propozycję: 1. emir 2. Green Evil 3. GoniaP 4. Mrzewinska 5. Pluciarz 6. Ela and Krzys ( z tego składu Ela) 7. andre 8. medar 9. czarok Pismo do Kancelarii Prezydenta zostanie dostarczone w ciągu godziny. Quote
kacha_wawa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A kto został ujęty w piśmie? Po złożeniu wszystkich papierów zapraszam na kawkę do siebie ;) W końcu trzeba się kiedyś osobiście spotkać :) Quote
Pluciarz Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 To ja poproszę słabą herbatkę, kawki nie pijam ;). Quote
kacha_wawa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Pluciarz napisał(a):To ja poproszę słabą herbatkę, kawki nie pijam ;). Się zrobi ;) Quote
medar Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 kacha_wawa napisał(a):A kto został ujęty w piśmie? Po złożeniu wszystkich papierów zapraszam na kawkę do siebie ;) W końcu trzeba się kiedyś osobiście spotkać :) Ujęci zostali Ci którzy wyrazili zgodę - czyli wszyscy :lol: . Masz tak duże mieszkanie?? Ja poprosze kawę :eviltong: . Quote
Ela_and_Krzys Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Asia, kawka bedzie za jakis czas. Dzis poszlo tylko pismo ze skladem osobowym reprezentacji - przekazanie petycji nastapi w wyznaczonym orzez kancelarie terminie. Quote
Asior Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :splat: bosszzz no kretyn ze mnie :roll: tak własnie u mnie z czytaniem ze zrozumieniem :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Trzymam kciuki!!!:lol: Przepraszam, że nie biorę czynnego udziału w topiku, ale chwilowo jestem mało dostępna, problemy życiowe:shake: - i mogę jedynie z doskoku śledzić ten bardzo mnie interesujący wątek... Quote
Rafal84 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dla Pluciarz to najlepiej cysterne coca-coli ;) jak zauwazylem podczas akcji ;) Quote
medar Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ulvhedinn napisał(a):Trzymam kciuki!!!:lol: Przepraszam, że nie biorę czynnego udziału w topiku, ale chwilowo jestem mało dostępna, problemy życiowe:shake: - i mogę jedynie z doskoku śledzić ten bardzo mnie interesujący wątek... "Alteri vivas oportet, si vis tibi vivere". (Trzeba żebyś żył dla innych, jeżeli chcesz żyć dla siebie ) Znamy Twój wkład, cieszymy się że jesteś z nami. Nie zapomnij, że z przyjaciółmi kłopoty się dzieli, a radości mnoży :glaszcze: . Jesteśmy z Tobą. Quote
kacha_wawa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 medar napisał(a):Ujęci zostali Ci którzy wyrazili zgodę - czyli wszyscy :lol: . Masz tak duże mieszkanie?? Ja poprosze kawę :eviltong: . Wszyscy się zmieszczą, spokojnie ;) No dobra to poustawiam dzbanki z kawą i herbatą, a dla Ciotki Pluciarz zamówię tą cysternę z colą ;) Dobrej nocki wszystkim :) Quote
medar Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 kacha_wawa napisał(a):Wszyscy się zmieszczą, spokojnie ;) No dobra to poustawiam dzbanki z kawą i herbatą, a dla Ciotki Pluciarz zamówię tą cysternę z colą ;) Dobrej nocki wszystkim :) Kasiu, dziękujemy za zaproszenie. Będzie mi miło poznać Cię osobiście. Quote
GoniaP Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Czy wiadomo już coś o terminie audiencji??? Quote
GreenEvil Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No wlasnie.. bo ja bede musiala pewnikiem urlop wziac... :roll: pzdr GReenEvil Quote
Ela_and_Krzys Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 to tak ja ja ... wiec wolalabym wiedziec ... zeby zaden projekt albo wyjazd wtedy mi nie wypadl.... Quote
kacha_wawa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 medar napisał(a):Kasiu, dziękujemy za zaproszenie. Będzie mi miło poznać Cię osobiście. Jureczku, mi też będzie miło :) Zmykam do pracy, oj jak mi sie nie chce ;) Quote
Agata Balu Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Życzę Wam wszystkiego dobrego, jeszcze więcej serca dla zwierząt i powodzenia w życiu osobistym. Moje Święta upłyną smutnie: Prezydent 20 grudnia podpisał ustawę o zmienie ustawy o ochronie zwierząt! Na nic nasze protesty wysyłane do niego. Jemu spokojnych Świąt nie życzę! Quote
Aga_Mazury Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jeszcze ktoś powie, że jest on miłosnikiem zwierząt? Zosiu nie będę przepisywać...jest wątek właśnie na temat podpisanej ustawy i tam zadałam pytanie...jakbys miała chwilkę... moje Święta też będą bardzo smutne... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2649448#post2649448 Quote
justynavege Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Prezydent przecież jest miłośnikiem zwierząt !! Tych kur.... upieczonych na talerzu już leżacych :mad: :mad: Quote
Moskva Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 justynavege napisał(a):Prezydent przecież jest miłośnikiem zwierząt !! To Premier chyba - ma kota w końcu... Zreszta posiadanie zwierzęcia nie świadczy od razu o wielkiej do nich miłości - o zwierze jeszcze trzeba dbać. Quote
Asior Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 o terminie czego>????? przecież teraz to już za prze[roszeniem doopa zbita :( Quote
Recommended Posts