Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W związku z tym, że na forum nie ukształtował się ostateczny skład delegacji, przedstawiamy swoją propozycję:
1. emir
2. Green Evil
3. GoniaP
4. Mrzewinska
5. Pluciarz
6. Ela and Krzys ( z tego składu Ela)
7. andre
8. medar
9. czarok

Pismo do Kancelarii Prezydenta zostanie dostarczone w ciągu godziny.

Posted

kacha_wawa napisał(a):
A kto został ujęty w piśmie?
Po złożeniu wszystkich papierów zapraszam na kawkę do siebie ;)
W końcu trzeba się kiedyś osobiście spotkać :)

Ujęci zostali Ci którzy wyrazili zgodę - czyli wszyscy :lol: . Masz tak duże mieszkanie?? Ja poprosze kawę :eviltong: .

Posted

Trzymam kciuki!!!:lol:
Przepraszam, że nie biorę czynnego udziału w topiku, ale chwilowo jestem mało dostępna, problemy życiowe:shake: - i mogę jedynie z doskoku śledzić ten bardzo mnie interesujący wątek...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Trzymam kciuki!!!:lol:
Przepraszam, że nie biorę czynnego udziału w topiku, ale chwilowo jestem mało dostępna, problemy życiowe:shake: - i mogę jedynie z doskoku śledzić ten bardzo mnie interesujący wątek...

"Alteri vivas oportet, si vis tibi vivere". (Trzeba żebyś żył dla innych, jeżeli chcesz żyć dla siebie )
Znamy Twój wkład, cieszymy się że jesteś z nami. Nie zapomnij, że z przyjaciółmi kłopoty się dzieli, a radości mnoży :glaszcze: . Jesteśmy z Tobą.

Posted

medar napisał(a):
Ujęci zostali Ci którzy wyrazili zgodę - czyli wszyscy :lol: . Masz tak duże mieszkanie?? Ja poprosze kawę :eviltong: .

Wszyscy się zmieszczą, spokojnie ;) No dobra to poustawiam dzbanki z kawą i herbatą, a dla Ciotki Pluciarz zamówię tą cysternę z colą ;)
Dobrej nocki wszystkim :)

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Wszyscy się zmieszczą, spokojnie ;) No dobra to poustawiam dzbanki z kawą i herbatą, a dla Ciotki Pluciarz zamówię tą cysternę z colą ;)
Dobrej nocki wszystkim :)

Kasiu, dziękujemy za zaproszenie. Będzie mi miło poznać Cię osobiście.

Posted

Życzę Wam wszystkiego dobrego, jeszcze więcej serca dla zwierząt i powodzenia w życiu osobistym.
Moje Święta upłyną smutnie:

Prezydent 20 grudnia podpisał ustawę o zmienie ustawy o ochronie zwierząt!

Na nic nasze protesty wysyłane do niego. Jemu spokojnych Świąt nie życzę!

Posted

justynavege napisał(a):
Prezydent przecież jest miłośnikiem zwierząt !!

To Premier chyba - ma kota w końcu... Zreszta posiadanie zwierzęcia nie świadczy od razu o wielkiej do nich miłości - o zwierze jeszcze trzeba dbać.