Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze ciężka sprawa...ja bym próbowała na kiełbaskę, na smakołyki...głupi jaś jest ryzykowny,a może też spowodować odwrotny efekt, bałabym się. klatka łapka na pewno go wystraszy porządnie. Sara i tak była przerażona więc klatka łapka była jedynym wyjściem. a ten psiak jest ufny i przyjacielski-trzeba to wykorzystać. tylko dobrze przemyśleć jak. no będę główkować dzisiaj, żeby Wam coś sensownego doradzić...ciężka sprawa...

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odświeżam temat :) Ja mam w domu chwilowo szpital ale jak tylko znajdę trochę czasu to powrócę do tematu. Ale sprawa nadal jak najbardziej aktualna.

Posted

Prosiłam znajomych, żeby dali mi znać od razu jak tylko psiak się pojawi. Może ktoś chętny na łapankę? Potrzebny duży samochód i ktoś, kto nie boi się dużych psiaków i ma podejście do nich. Misiek jest sympatyczny i nieagresywny. Ja mogę zapłacić za transport, spróbować załatwić hotelik i zająć się całą organizacją. Ale potrzebuję pomocy. Na razie jestem uziemiona z moimi psami ale w przyszłym tygodniu mogę jechać z kimś po Miśka. Oby tylko się znalazł :(

Posted

No to nie ma jednego psa, tylko są dwa :roll: Misiek się odnalazł, wrócił po paru dniach z nową towarzyszką - chyba też bezdomną. Towarzyszka jest mikrusieńka i nie rozstaje się z Miśkiem ani na chwilę. Więc chyba mamy dwupak ;) Ja nadal wyrażam chęć pomocy Miśkowi ale sama nie dam rady. Potrzebny transport i pomoc przy łapaniu. Proszę ogłaszajcie Miśka gdzie możecie, może ktoś tu jest z forum owczarka albo husky i mógłby wspomnieć o nim?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...