Prince Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Witam, piszę w sprawie pieska wyrzuconego na stacji benzynowej w miejscowości poza Krakowem. Dowiedziałam się o tym od znajomych. Piszę na krakowskim wątku ponieważ ja sama mieszkam w Krakowie. Już raz udało się w ten sposób, dzięki pomocy Dogomaniaków, znaleźć dom młodej suni, porzuconej pod sklepem w tej samej miejscowości. Piesek jest duży, trochę owczarek, trochę husky. Tymczasowo mieszka na stacji, właściciel stacji go dokarmia. Jednak kiedy stacja zostaje zamknięta, piesek włóczy się po okolicy. Jest bardzo przyjaznym psem, bardzo spragnionym kontaktu z człowiekiem. Nie ma absolutnie żadnego problemu w kontaktach z innymi psami. Jest łagodnym, wielkim Misiem, który bardzo potrzebuje swojego człowieka. Bardzo Was proszę, jeśli ktoś mógłby dać Misiowi DT, byłabym wdzięczna. Myślę, że z transportem, karmą i bazarkami dla pieska nie byłoby problemu. Ogłoszenia też już robiłam, więc chętnie zajmę się tym i teraz. Jedyny problem to taki, że Miś nie ma gdzie mieszkać. A jego łagodność jest dla niego samego zagrożeniem. Bo po tym co go spotkało, nadal jest bardzo ufnym psiakiem. Komuś się może w końcu nie spodobać, że taki duży pies lata bezpańsko po okolicy. Proszę po raz kolejny Dogomaniaków o pomoc. Quote
Kenny Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dziękuję że jesteście!!! Prince nie ma szans na lepsze zdjęcia ? większe i więcej ? Quote
Kenny Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Igiełka napisał(a):Kenny dzięki za zaproszenie:) witam, dzięki za przybycie :) Quote
Czorcik Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 zaglądam i będę zaglądać , zapisuję , ale na razie nie bardzo mam jak pomóc , dopiero 9-ty, a mi juz pensja sie rozeszła , ale na początku sierpnia , spróbuję pomóc. nawet niestety nie potrafię pomóc w szukaniu hoteliku w waszych stronach nikogo nie znam :( Quote
Kenny Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dzięki Czorcik, na razie trzeba podnosić, żeby wątek nie umarł. DT się znajdzie jeśli będzie tu więcej osób, na razie rozsyłam wątek ;) Quote
Czorcik Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Kenny napisał(a):dzięki Czorcik, na razie trzeba podnosić, żeby wątek nie umarł. DT się znajdzie jeśli będzie tu więcej osób, na razie rozsyłam wątek ;) dobrze , to jestem w stanie Ci zagwarantować na bieżąco :) Quote
Prince Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Kenny napisał(a):dziękuję że jesteście!!! Prince nie ma szans na lepsze zdjęcia ? większe i więcej ? Mam jeszcze jedno. Niestety tylko profil. Quote
Czorcik Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 jaki fajny :) jak myslisz w jakim wieku ten psiak może być ? Quote
Guliwer89 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Też postaram się was odwiedzać ;) niestety więcej chwilowo nie pomogę ;( Quote
Prince Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Czorcik napisał(a):jaki fajny :) jak myslisz w jakim wieku ten psiak może być ? Trudno mi powiedzieć. Ale chyba młody jeszcze. Chciał się bawić z moimi psiakami. Może trzy, cztery lata? Na pewno bardziej młody niż stary. Quote
Anetka83 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Dziękuję za zaproszenie. zapisuję Jaki on jest duży? i gdzie dokładnie się znajduje? W poniedziałek zrobię ogłoszenia na owczarku w potrzebie Quote
Prince Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Anetka83 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie. zapisuję Jaki on jest duży? i gdzie dokładnie się znajduje? W poniedziałek zrobię ogłoszenia na owczarku w potrzebie Dzięki za pomoc. Ale może najpierw spróbujmy poszukać mu DT? Nie wiemy nic o jego zachowaniu się w domu/mieszkaniu. Może nawet nigdy nie miał okazji mieć prawdziwego domu. Jak reaguje na dzieci też nie wiemy. Ja mogę zapewnić transport tego psiaka do Krakowa lub do innego miasta, w miarę moich możliwości oczywiście. I dzięki wszystkim za przybycie na wątek :) MIś jest wielkości owczarka niemieckiego, może ciut wyższy. Chciałam jeszcze dodać, że jeśli uważacie, że można mu robić już ogłoszenia to ja jestem za. Quote
Kenny Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jesteście super, że zaglądacie do Oktana !! dzięki wszystkim !! szukamy DT, najlepiej BDT...marzenie... Quote
andanka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Dziękuję za zaproszenie.Niestety nie mogę go wziąć ,bo mam już dwa psy i kota.Ale jakbym w czymś mogła pomóc to chętnie:) Quote
efra Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Dzięki za zaproszenie , ładny piesiu, znajdziemy mu domek! Quote
Recommended Posts