chila Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 understandme napisał(a):O wkońcu zdjecia :loveu: Gif świetny! A i widze że taż macie asta ze kolegę :) Jaki zbieg okoliczności :D U mojego Cesara najlepszą koleżanką jest własnie amstaffka :) Tak, ale podczas zabawy śmiać mi się chciało, bo Morfina taka duża a Demon i Baster jej do głowy nie sięgają. Quote
chila Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Co mi się udało wczoraj zrobić, tylko jedno zdjęcie: ... ale lepsze to niż nic. Quote
chila Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Strasznie mnie długo tu nie było, ale myślę że zrozumiecie. Nauka, pani jeszcze do 3 kl. gimnazjum chodzi a teraz pójdzie do średniej, więc ma tyle formalności i dokumentów na głowie że nie wyrabia ;) Quote
Karro Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ale fajnie, że znowu jestescie :) Myślałam że się juz nie odezwiecie ;) Więcje zdjęc, zdecydowanie więcej zdjęc proszę ;) Quote
chila Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 [quote name='understandme']Ale fajnie, że znowu jestescie :) Myślałam że się juz nie odezwiecie ;) Więcje zdjęc, zdecydowanie więcej zdjęc proszę ;) masz szczęście Cesarku, bo my z Morfinką byłyśmy na rannym spacerze i zrobiłyśmy kilka fajnych zdjęć: a tu pieskie facepalm ;) zobaczę jeszcze dziś po południu, może zdążę zrobić kilka zdjęć z naszego obiadu w ogródku. ;) Quote
Oscar Patric Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 jejciu jejciu ale Ona słodka jest:) pozdrawiamy cieplutko Quote
Recommended Posts