chila Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Witam wszystkich : ) Na początek przedstawiam Wam moją wspólną lokatorkę Morfinę rasy Polski Owczarek Podhalański. Urodziła się 03 sierpnia 2009 r. Więc teraz bd mieć 3 latka. Reaguje na komendy: - siad - podaj łapę - przynieś pilot (od telewizora) - skacz przez nogę, obręcz itp. - ukłon - wytrzyj łapy - proś itp. Tych komend uczyłam ją z książki "101 psich sztuczek". Polecam : ) Na początek dodam kilka jej fotek z wczorajszego dnia, jakoś nie miałam okazji na nich wystąpić ale moja siostra zaprezentowała się razem z Morfiną :D Ale miałam okazję zaszczycić się wykonywaniem tych "boski" foteczek ; ) Na dzisiaj tyle.. zobaczę co dalej bd :) Komentujcie <3 Z góry SERDECZNE DZIĘKI!! : )) Quote
katik Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Piękne fotki. :loveu: prosimy więcej Morfiny. :) Quote
Karro Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Witamy się! Ale piękna sunia, fajne zdjęcia robisz :) Twój pierwszy podhalan? U mnie w domu to już trzeci,( widac go na avku i zdjeciu poniżej) ;) Quote
Karro Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 I jeszcze jedno jakiego koloru Morfina ma oczy? ;) bo na zdjęciu jakies takie ziolonkawe się troche wydają, trochę szare :) Ale piękna jest :loveu: Quote
przeszlus Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 W końcu Polska rasa to przyszedłem się przywitać :p - przynieś pilot (od telewizora) Ale wygodne ^^ http://i53.tinypic.com/96kcn6.jpg boska fotka. Ja jak widziałem podhalany to meega miśki wielkie puszyste i spasione. Twoja to supert szczuplutka panienka :) Chociaz widziałem jednego jak twoja Morfina, nazywał się smieja, łagodna jak baranek była ;) Quote
Speedymania Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 chila napisał(a): - wytrzyj łapy Super! Mój to potrafi poturlać się i nic więcej z takich sztuczek ( oprócz tradycyjnych siad, leżeć). Piękne zdjęcia. Jakbym stała obok i patrzyła na was! Quote
chila Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Przepraszam za tak długą nieobecność, zaraz to nadrobię (; Dziękuję za komentarze :* Quote
Speedymania Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://i51.tinypic.com/24wem9s.jpg no miny to ma niesamowite; jak robisz takie wyraźne zdjęcia Bruno to tak szaleje, że albo na zdjęciu jest smuga, albo kawałek ogona :) Ma piękne oczy, już mnie nimi zaczarował ! Quote
Karro Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 jak świetnie że jednak jesteś :) Bo mało podhalanków na dogomani :) Morfina piekna :loveu: edit. Skąd masz Morfinę? ;) Quote
chila Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 understandme napisał(a):jak świetnie że jednak jesteś :) Bo mało podhalanków na dogomani :) Morfina piekna :loveu: edit. Skąd masz Morfinę? ;) Dostałam ją od babci :D Moja babcia hodowała podhalany, ale teraz ją raczej już to nie fascynuje. Więc dała mi jednego z nich ;* Quote
Speedymania Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 chila napisał(a):Dostałam ją od babci :D Moja babcia hodowała podhalany, ale teraz ją raczej już to nie fascynuje. Więc dała mi jednego z nich ;* WOW super, że babcia miała hodowlę. Pewnie jak były małe to pędziłaś je wygłaskać? Też bym tak chciała :) Quote
Karro Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 chila napisał(a):Dostałam ją od babci :D Moja babcia hodowała podhalany, ale teraz ją raczej już to nie fascynuje. Więc dała mi jednego z nich ;* Ciekawa historia :) Zazdroszczę takiej małej prywatnej hodowli ;) A to jest Twój pierwszy podhalan? Mój to już drugi, a ogólnie czwarty w domu :) Quote
chila Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Brunomania napisał(a):WOW super, że babcia miała hodowlę. Pewnie jak były małe to pędziłaś je wygłaskać? Też bym tak chciała :) No oczywiście, jak przyjechałam do babci to różnie- brałam je na ręce i wydawało by się że zagłaskam je na śmierć (; Ale najbardziej spodobała mi się Morfina :) Wtedy jeszcze nie miała takiego imienia ;* Quote
chila Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 understandme napisał(a):Ciekawa historia :) Zazdroszczę takiej małej prywatnej hodowli ;) A to jest Twój pierwszy podhalan? Mój to już drugi, a ogólnie czwarty w domu :) Tak, pierwszy. Wcześniej miałam tylko kundelki ale postanowiłam mieć rasowego 'cielaka', spodobały mi się podhalany :* Quote
Karro Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tak podhalany to piękna rasa. Kiedy wrzucisz nowe zdjęcia tej pieknoty? ;) Quote
chila Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Moja pani potrafiła zrobić taki gif z Morfiny ; ) Quote
chila Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 A teraz nowość, zdjęcia z spacerku z Basterem: Quote
katik Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Uwielbiam fotki z psich szaleństw. Baster, a drugi pies to kto? :) Quote
Karro Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 O wkońcu zdjecia :loveu: Gif świetny! A i widze że taż macie asta ze kolegę :) Jaki zbieg okoliczności :D U mojego Cesara najlepszą koleżanką jest własnie amstaffka :) Quote
chila Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 katik napisał(a):Uwielbiam fotki z psich szaleństw. Baster, a drugi pies to kto? :) Ten pierwszy to Baster, a drugi to Demon. ;) Quote
Recommended Posts