Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maja602 napisał(a):
Zrobiłam ogłoszenia. Nazwałam kolejno tak jak na zdjęciach Piesek A, B, C i Sunia D.
Może ktoś zadzwoni.

a cztery ogłoszenia wcześniej w jednym ogłoszeniu są wszystkie cztery :evil_lol:

nie da się nie zauważyć maluchów :loveu:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam jedno ogłoszenie wspólne i dla każdego oddzielnie. Tylko istotnie nie wiadomo, który już ma domek. One są śliczne więc myślę, ze wszystkie zostaną wyadoptowane.

Posted

maja602 napisał(a):
Nie mogę od dłuższego czasu zrobić ogłoszeń na adopcje.org. Co tam się dzieje? Pisałam do administratora i nie ma odpowiedzi. Dzisiaj to samo.

Też mam z tym problem...

Posted

[quote name='maja602']Zrobiłam jedno ogłoszenie wspólne i dla każdego oddzielnie. Tylko istotnie nie wiadomo, który już ma domek. One są śliczne więc myślę, ze wszystkie zostaną wyadoptowane.

a ja myślałam, że to moje zbiorcze :evil_lol: a moje zbiorcze jest na poprzedniej stronie, czyli jest więcej ogłoszeń :eviltong:

Posted

Szczeniąt już nie ma.
Dziś rozmawiałam z miłymi ludzmi, piesek dla mamy mieszkającej samotnie pod Lublinem. Piesek staruszek, przyjaciel umarł.
Przyjechali po jednego zabrali wszystkie. Nie do końca rozumiem, ale z drugiej strony ja mam 7 psów...

Posted

Juz wiem jak to było.
Dzwoniłam do p. Anety
Chłopcy pojechali do jednego domu, a dziewczynka do drugiego.
Mieli jechac tylko chłopcy do mamy pana który dzwonił (zapomniałam imienia), ale jak jego tz'ka zobaczyła sunie, uswiadomiła sobie że zostanie sama, uroniła łzy zadzwoniła do swojej mamy, potem płakała mama. I tak sunia znalazła dom.

Posted

Sorry, ale jestem wściekła :angryy: Na głowie stajemy aby przeciwdziałać bezdomności, rozmnażaniu a tu sruuu albo na giełde nie wiadomo do kogo i jakie warunki albo jak w opisanym wyżej przypadku. Czy są jakiekolwiek umowy adopcyjne, pewnie nie ...:shake: Przy adopcji szczeniaków powinien być zapis o bezwględniej sterylizacji/kastracji po osiągnięciu dojrzałości płciowej a maluch do tego momentu pozostaje własnością fundacji, schroniska. Właściciel ma przedstawić zaświadczenie,że zabieg został wykonany a oddający do adopcji ma prawo do weryfikacji. Wiem, wiem nie Wasza wina. Tylko szkoda ,ze to tak się odbywa. Ewa

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Sorry, ale jestem wściekła :angryy: Na głowie stajemy aby przeciwdziałać bezdomności, rozmnażaniu a tu sruuu albo na giełde nie wiadomo do kogo i jakie warunki albo jak w opisanym wyżej przypadku. Czy są jakiekolwiek umowy adopcyjne, pewnie nie ...:shake: Przy adopcji szczeniaków powinien być zapis o bezwględniej sterylizacji/kastracji po osiągnięciu dojrzałości płciowej a maluch do tego momentu pozostaje własnością fundacji, schroniska. Właściciel ma przedstawić zaświadczenie,że zabieg został wykonany a oddający do adopcji ma prawo do weryfikacji. Wiem, wiem nie Wasza wina. Tylko szkoda ,ze to tak się odbywa. Ewa

Niestety muszę się zgodzić...