Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluch są przecudne jak to szczeniorki. wielka szkoda ,że z ewentualnymi nabywcami nie są spisywane umowy adopcyjne. Trochę błędne kolo, trafią Bóg wie gdzie i do kogo sunia pewnie bedzie rodzić niechciane dzieci a psiaki będa się przyczyniać do niechcianych ciąż . Ogłaszać, ogłaszać i zdjęcia opisy zachowań poszczególnych szczylków. Rozsyłać wątek o pomoc w szukaniu domków itp. Każdy ma moc do roboty, wiele spraw na głowie a teraz to jeszcze wysyp szczeniaków :( i tak średnio sami z siebie zaglądają. Życzę powodzenia w akcji . Ewa

Posted

Błagam o tymczasy dla dzieciaków, nie pozwólmy by skończyły na łancuchach :(
Chociaz dla suni :(
szczeniaki beda zaszczepione są odrobaczone.
Dam karmę

Posted

Beka, szukam dla nich kogoś, kto wziąłby je na tymczas, jeśli nie znajdę, to potrzebuję coś, żeby im zrobić zagrodę i wezmę je do siebie. Potrzebne dwa panele ogrodzeniowe, zrobimy dla nich kojec.

Posted

coś głucho, pusto zaglądających jak na receptę :( zupelnie jak u naszej piątki. Tylko nasze mają calkiem przyzwoity boks, karmę, leczenie i na łańcuch za ządne skarby nie pójda. Tak więc po koleżeńsku jak i w nadziei na dobre zakończenie -zaglądam :)

Posted

Słuchajcie ja mam dwa elementy (jakby dwie ścianki) takiego kojca. Mogę pożyczyć (nie mogę niestety dać na zawsze bo czasem korzystamy z tego na działce) - nie na jakiś określony czas --> póki będzie potrzeba. Zaraz postaram się znaleźć zdjęcie w necie i wstawić.