Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Nikt nie chce tego uroczego maluszka ? Nikt nawet nie pyta :( Quote
Onaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pewnie jakby był troszkę ostrzyżony, to może ktoś by się zainteresował. A on ma jakieś ogłoszenia ? Aha, nie wiem w jakim formacie są zdjęcia na wątku ale większość z nich zapisała mi się w postaci linii, nie wiem co jest grane, także na fb jest tylko jedno jego zdjęcie. Quote
fernari Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jestem u Kodiego ;) Hopaj maleńki, może ktoś Cię zauważy ... Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Pewnie jakby był troszkę ostrzyżony, to może ktoś by się zainteresował. A on ma jakieś ogłoszenia ? Aha, nie wiem w jakim formacie są zdjęcia na wątku ale większość z nich zapisała mi się w postaci linii, nie wiem co jest grane, także na fb jest tylko jedno jego zdjęcie. Właśnie tak samo pomyślałam i chyba go obciacham na krótko... Quote
Onaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Można by go tak obciąć na krótko tylko pyszczek a właściwie brodę zostawić, może łapki, i ogonek na końcu puszysty, coś ala sznaucer albo york ;). Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Można by go tak obciąć na krótko tylko pyszczek a właściwie brodę zostawić, może łapki, i ogonek na końcu puszysty, coś ala sznaucer albo york ;). Głowa niech mu zostanie jaka jest, tułów mu skrócę, łapki dłuższe, ogon zobaczę jeszcze :) Myślałam, żeby coś na foxa. Quote
Onaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 On raczej niewiele ma z foxa, może bardziej z PONa. Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ...a ja nadal nie jest przyjęta do "kudłaczy" na FB :mad: Chcialam dodać jego ładniejsze zdjęcia... Ps. Wysyłałam dziś wiadomość. Quote
Agucha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Ale ja Cię już dodawałam ! Na pewno nie, bo moje zaproszenie nadal "wisi" niezaakceptowane ;) Przejrzyj dzisiejsze privy. Quote
magda_z Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Kodi wyspacerowyny i wykąpany :) Ale gdzie ten domek? :-( Quote
Agucha Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='magda_z']Kodi wyspacerowyny i wykąpany :) Ale gdzie ten domek? :-( Super! Ostatnio padał deszcz jak go miałam i wyglądał nieciekawie... Trzeba go ostrzyc, bo te kudły mu nie są potrzebne w takich warunkach i mogą zniechęcać... Quote
Agucha Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Kodinek znalazł domek :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts