marerka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 dziś z Ulki Kurek po interwencji, gdzie odebrałyśmy ludziom Husky i jej 2 szczeniaki, w drodze do Wawy, na ruchliwej dwupasmówce znalazłysmy COLIE, jest wielkim samcem, umie siadać i dać łapę, jest tak grzeczny.....że nie znałam takiego psa....PRZYSIĘGAM....wszystko kocha, psy inne, dzieci, sczzeniaki targające go za ogon......JAK JA MAM GO JUTRO ODDAĆ DO SCHRONU :((((((((((((((((((??????????????????????????Ma klapnięte do połowy jedno ucho....Znaleziony dziś koło Radzymina, kontakt ze mną, właśnie u mnie śpi 698675252 Quote
kasiek. Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja tylko takiego znalazłam ,ale to raczej inny ,fotek za mało i on zaginął (maj) http://wieliczka.olx.pl/uwaga-iid-186432271 Quote
kabaja Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Czy udało się znależć dla pieska jakieś bezpieczne miejsce ?Może ma jakieś czip lub tatuaż . Quote
kasiek. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 kabaja napisał(a):Czy udało się znależć dla pieska jakieś bezpieczne miejsce ?Może ma jakieś czip lub tatuaż . Pies ma takie awaryjne DT ,więcej nie wiem ...ten colak ,którego podałam fotkę (zaginiony maj -juz w domu) Quote
Diegula Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Czy psiak wam nie uciekł? Wczoraj błąkał się duży nawet mogę powiedzieć otyły owczarek collie (samiec) z czarną obrożą i podrapanym pyszczkiem po jednej ze wsi w okolicach Radzymina. Quote
marerka Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Piecho ma na imię NEMO i jest już szczęsliwy ze swoją rodziną. Właścicele baaaaaaaaaaaaaardzo kochający. Zachipują go jeszcze w tym tygodniu :) Quote
Recommended Posts