Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadzienko,moje ty slicznosci :loveu: Caluje cie mocno i jak tylko bede na miejscu to zadzwonie do cioci Izy i dowiem sie, jak sie sprawujesz serdenko i czy nie dokuczasz Nuczce :loveu: Badz grzeczna,opiekuj sie Nuka :lol:

Posted

Mam nadzieję, że już niedługo czegoś się dowiemy :)
Owieczka pewnie niebawem kończy urlop ;) Zazdroszczę, ja w taki ładny dzień siedzę przed kompem i nic się nie zapowiada, że się gdzieś ruszę tego lata :(
Ale Owieczka ciężko pracuje na co dzień, więc jej się należy, korzystaj kochana jak najdłużej :loveu:

Posted

moni12 napisał(a):
Dusje bez netu to wiem , ale o Jadzie dzwoniła do Owieczki.Ok. piątku juz zawita tu do nas na wątek.Głaski dla Jadzi.

Tak, tak, wiem. Tylko zaznaczyłam na wątku, że wpłynęło.
Ciekawe jak tam Jadzieńka, już niebawem czas urlopów się kończy i życie na wątku powróci do normy ;)

Posted

Jestem i u Jadziuni :) Dziękuję za cierpliwość !!! Urlop bardzo pracowity ;/ ale przynajmniej daleko od netu i dogo to człowiek odpoczął ;) Brakowało mi tylko Was ciotki klotki :D
Czy macie jakiś tel do dusje ??

Zdjęcia na dniach bo muszę obrobić ale Jadziuniek sie nic nie zmienia :P Oczywiście jak wychodzi na spacerek to ma w nosie wszystko i wszystkich, podejdzie do każdego pod warunkiem że w tym momencie nie ma nic lepszego do roboty i akurat można się pogłaskać :) Cieszy się całą sobą jak tylko dotknie jej ludzka ręka :D Jest przekochana !! Więcej jutro bo znowu korzenie zapuszczę w robocie... ;/

Do jutra ;*

Posted

Kurde Owieczko Dusje dzwoniła do mnie juz z Pl ale czy odszukam numer w połączeniach?! spróbuje , wiem , ze Dusje ma być ok. czwartku juz spowrotem .

Edit: Owieczko nie wiem , który jest Dusje , więc nie pomogę .

Posted

[quote name='moni12']Kurde Owieczko Dusje dzwoniła do mnie juz z Pl ale czy odszukam numer w połączeniach?! spróbuje , wiem , ze Dusje ma być ok. czwartku juz spowrotem .

Edit: Owieczko nie wiem , który jest Dusje , więc nie pomogę .

No trudno, najwyżej zlapiemy się z cioteczka na skypie w końcu ;)

Wstawiam kilka fot Jadziuni :D

nasza największa pieszczocha :)

Buziaczki

Jak tu jej nie kochać :)

Tu Jadzia biegnie i właśnie widać jak trzyma prawą tylną nóżkę...

Posted

skąd w Jadźce tyle optymizmu ??? przecie ona po schronie a śladu po niej nie ma oprócz oczywista braku ogłady ;) ale to do wybaczenia co nie ? jescze się dziewczyna nazachowuje wzorowo a teraz.....:)

Posted

Czesc babeczki :lol::loveu: i Jadzenko :loveu:

Juz w domu i pora zabierac sie do obowiazkow na dogo :lol::evil_lol:
Moni :lol: Dzieki serdeczne za przesyleczke :loveu: Nawet sobie nie wyobrazasz, jaka mi radosc sprawilas :multi: Podaj mi kochana konto i ureguluje :lol:

Owieczko :lol: Dzwonilam do Izy i przerwalo :mad: Orange ukradl mi 20 zl z karty :shake: a ze w Kamieniu jest ta firma wiec tam polizlam i co uslyszalam? - prosze sobie doladowac komorke i zadzwonic do Biura Obslugi Klienta, haha :diabloti: Powiedzialam, co sadze na taki serwis i trzasnelam drzwiami ale kiepsko, bo to takie wolno zamykajace sie :evil_lol: W kazdym badz razie badz tak dobra i przepros Ize w moim imieniu,dobrze?
Dowiedzialam sie jednak,ze Jadzienka superasna,Nuczka niestety nadal biducha zalekniona :-( Moze jednak przekona sie do ludzia i mysle,ze dobrze ze Jadzia ja pilotuje.Tak mialam z Rufusem izeby nie nasz Reksio -pewnie dlugo wychodzilby z traumy i strachu.Reksio byl jak jego przewodnik i udalo sie :lol: Moze wiec i z Nusia bedzie tak samo :cool3:

Handzia :lol: doczytalam juz,ze przesyleczka doszla :razz: To co,kiedy bazareczek? :lol:

Muminkowa, a Ty gdzie sie paletasz? ;) Wracaj do Jadzienki, bo to juz po weselisku, nawet dosc dlugo :cool3:

Pozdrawiam wszystkie ciotki :lol:

Posted

No i my witamy Dusje po wojarzach.Mam nadzieję , ze odpoczełas choć troszkę.A co do przesyłeczki nie ma o czym mówić, cieszę się jesli jesteś zadowolona.

Posted

Jadzka ja wiedziałam ,ze ty kochanica jesteś ale ze aż taka to nie pomyślałam ...Kochana psinka .Nuka moze potrzebuje więcej czasu ....Jak Taya .