Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alez tu wartka akcja :multi:Nasza Jadziunia przyciaga ciocie swoim serduszkiem i komizmem :loveu:

Moni :lol: Funia :lol: - kazdy fancik na wage zdrowia i zycia Jadziulki.Pieknie dzieki :Rose:
Ona taka kochana i slodziutka :loveu: Trzeba nam czarowac fajowski domek dla laleczki,bedziemy wkrotce wybrzydzac,zobaczycie :cool3::evil_lol::lol:

A to dla naszych TZow od Klubu Krejzolek :evil_lol::lol:

[video]http://youtu.be/8RvtXK3SlII[/video]

Posted

Dusje, wspaniała robota :)

Zrobię rozliczenie Jadzi/Tosieńce :)
19.07 spadek po Szansie - 50 zł
Spadek po Puni i Lorci - 100 zł

stan na moim koncie dla Jadzieńki/Tosieńki 150 zł :)

Dusje, uzupełnij o swoje wpłaty:)

Posted

[quote name='handzia']Dusje, wspaniała robota :)

Zrobię rozliczenie Jadzi/Tosieńce :)
19.07 spadek po Szansie - 50 zł
Spadek po Puni i Lorci - 100 zł

stan na moim koncie dla Jadzieńki/Tosieńki 150 zł :)

Dusje, uzupełnij o swoje wpłaty:)

Wplacilam do Owieczki tak jak napisala Owieczka w poscie 90 na tym watku.

Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!!
12.07.2011 157,85 PLN Jadzia/Nuka

107,85 to wplata dla Jadzi a 50 zl to za Nuke od agusiazet,ktora zalozyla za mnie za karme.

Jadzia ma u Owieczki 70 zl po poprzedniczkach ktore nie wykorzystaly do konca hoteliku bo poszly do DS.

Ja musze zaplacic 150 zl za miesiac a wiec Handzia rozlicz to tak prosze,ze do mojej pierwszej wplaty dodaj 50 z tych 70 zl, a do kolejnej ktora lada moment uiszcze - dolicz 20 zl.Ja zas wysle 130 i w ten sposob wyczerpiemy te 70 zl.

Posted

[quote name='dusje']Wplacilam do Owieczki tak jak napisala Owieczka w poscie 90 na tym watku.

Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!!
12.07.2011 157,85 PLN Jadzia/Nuka

107,85 to wplata dla Jadzi a 50 zl to za Nuke od agusiazet,ktora zalozyla za mnie za karme.

Jadzia ma u Owieczki 70 zl po poprzedniczkach ktore nie wykorzystaly do konca hoteliku bo poszly do DS.

Ja musze zaplacic 150 zl za miesiac a wiec Handzia rozlicz to tak prosze,ze do mojej pierwszej wplaty dodaj 50 z tych 70 zl, a do kolejnej ktora lada moment uiszcze - dolicz 20 zl.Ja zas wysle 130 i w ten sposob wyczerpiemy te 70 zl.
Chyba zaczaiłam w końcu :evil_lol:

Posted

[quote name='Owieczka']A teraz Wam powiem moje drogie cioteczki że Nasza Jadziaunia to jest gagatek do potegi ;D Mała wariatka z niej :D Poszarpała cała gabkę z pieknego kojca po mojej belusi... ;/ Do tego , dwie zmiany pościeli ;/ I całą poszewke tegoż kojca... ;/ Niszczyciel mały jest :P Ale pewności nie mam ża Ona sama to wszystko zrobiła, tak mi sie wydaje że z Nusia na spółę tak rozrabiają :)

Posted

Ale się czepiły tych papierosków :diabloti:a nie widzą, ze ciotka Dusje takie piekne foty tworzy. A kazdy artysta musi mieć jakiś nałóg. Mizianka dla Jadzi.

Posted

O,przepraszam,ja już składałam dusje swoje wyrazy uznania dla Jej twórczości artystycznej :loveu:
A to dopiero artysta :evil_lol:

[video=youtube;HPfr1iBIEV8]http://www.youtube.com/watch?v=HPfr1iBIEV8[/video]

Posted

moni12 napisał(a):
Ale się czepiły tych papierosków :diabloti:a nie widzą, ze ciotka Dusje takie piekne foty tworzy. A kazdy artysta musi mieć jakiś nałóg. Mizianka dla Jadzi.

Moni :lol: Swieta racja ;) Artysta bez nalogow to zaden artysta :evil_lol:

Nie umiem cytowac kilku postow w jednym, wiec tu pisze i do Ciebie i do Muminkowej i do Handzi i do Joodith i do Toli,Funi i do wszystkich niewymienionych z ksywy :loveu:za co przepraszam, bo nie ogarniam, a to w zwiazku z moim przyjazdem do PL.
SWIETO dla mnie.Cos! czego nie potrafie pieknie opisac ale na pewno radosc i szalenstwo :loveu::multi:
Wiec/nie zaczyna sie zdania od wiec/ :evil_lol: wiec jade, wreszcie jade i bede tam i chyba sie rozkleje, bo ogromnie tesknie :-( Juz w nastepny weekend :multi:

Zadzwonie do Owieczki albo do Izy, zapytam o Jadziunie :loveu: i o Nuke :loveu:, a moze do tego czasu dojada juz nasze siostrzyczki szorstki, czyli Fanta i Figa :loveu:

Jesli sie uda zalatwic modem do LAptaka- widzialam orla/kompa/dogo cien - to bede miala dostep do kompa :lol: i bede na biezaco :cool3: W kazdym badz razie dziekuje Wam kochane ciotki za wszystko,za opieke, za dobre mysli,za serduszko dla Jadziuni :loveu: Ona chyba juz zostanie Jadziunia :lol::cool3::evil_lol:

Moni kochana Ma, pojdzie PW do Cie :cool3::lol:

Ciotce Muminkowej zycze udanej imprezki ;).Nie pogniewacie sie na mnie Muminkowo, jesli zdradze.... ze wydajeta corke za maz juz za tydzien :cool3:co?:lol:
Najszczersze gratulacje z tej okazji, Szczescia,Szczescia,Szczescia i Najlepszego dla Mlodej Pary oraz dla Was: Rodzicow i Tesciow

Handzia :lol: Jak tylko zlapie oddech, to migusiem na poczte i puszcze do Ciebie fanciki dla Jadziuni na hotel i dla siostrzyczek na ich karme oraz chociaz stoweczke za sterylke kochanej Zojeczki :lol:

Jesli dziewczynki dojada szybciej anizeli zakonczony sukcesem bazarek - zaloz prosze za mnie z posiadanych juz pieniazkow od ciotek i zakup laleczkom karme.Moze jakas promocyjka bedzie? ;) Przeznacze okolo 120 zl za jakas wieksza ilosc,moze byc na poczatek?

To do spotkania jeszcze na watku juz jutro :lol: Buziaki, kochane dziewczyny :loveu:

Dedykuje Wam cudowna piosenke

[video=youtube;U5L3eHl1nSk]http://www.youtube.com/watch?v=U5L3eHl1nSk&feature=youtu.be[/video]

Posted

Chyba z dogo cos nie tak :hand::stupid::evil_lol:
Jakos tak od godziny probuje dopisac i nie moge :evil_lol: ale!!! To jak? Idziemy drogie ciotki razem az po horyzontow kres? ;):cool3::lol:

Podobno zamiescilam jakies 30 obrazow, uwaga i mam przechlapane w poprzednim poscie, a chcialam dodac dla Mlodych super song. Udalo sie :multi: Dla Was Mloda Paro :loveu:

[video=youtube;HIUzjLDhZzs]http://www.youtube.com/watch?v=HIUzjLDhZzs&feature=related[/video]

[video=youtube;ueTVCOf-k9I]http://www.youtube.com/watch?v=ueTVCOf-k9I&feature=related[/video]

Taki domowy,cieplutki song dla Mlodej Pary :loveu:i Rodzicow :lol: Cos pieknego :loveu:

[video=youtube;3P0SuQewPts]http://www.youtube.com/watch?v=3P0SuQewPts&feature=related[/video]

Posted

[quote name='dusje']Ciotce Muminkowej zycze udanej imprezki ;).Najszczersze gratulacje z tej okazji, Szczescia,Szczescia,Szczescia i Najlepszego dla Mlodej Pary oraz dla Was: Rodzicow i Tesciow

Bardzo dziękuję za życzenia w imieniu swoim i Młodej Pary