handzia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Uśmiałam się i popłakałam zarazem jak oglądałam te zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Cudne, cudne i wspaniałe :loveu: Jadzieńka przekochana, śliczna (wstyd się przyznać ale myślałam, że to taka zwykła kundelka i długo posiedzi :shake:, ale Funia i Dusje miały rację, ona jest piękna, a osobowością wręcz zachwyca :loveu::loveu::loveu:) Ona znajdzie domek zanim się spostrzeżemy ;) Owieczko uwielbiam Twoje komentarze :multi::multi::multi: Owieczka piękna jak marzenie :loveu: Pewnie tam kolejka adoratorów się ustawia tylko Owieczka ma warunki i przebiera za bardzo :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety nie przygarnę Cię Owieczko z tego powodu co Dusje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol: Quote
dusje Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Moj pierwszy raz :oops: Filmik dla Jadzi i o Jadzi :lol: [video=youtube;17SB7FlE-KA]http://www.youtube.com/watch?v=17SB7FlE-KA[/video] Quote
handzia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dusje, przeszłaś samą siebie. Super to wymyśliłaś :loveu:. :loveu:Wzruszające to było :-( tylko napisy troszkę za krótko się pokazują, nie mogłam nadążyć z czytaniem ;) Quote
dusje Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 handzia napisał(a):Dusje, przeszłaś samą siebie. Super to wymyśliłaś :loveu:. :loveu:Wzruszające to było :-( tylko napisy troszkę za krótko się pokazują, nie mogłam nadążyć z czytaniem ;) Wiem kurcze, ale jeszcze nie opanowalam do konca :evil_lol: Poprawie sie nastepnym razem ;) Jesli nie jest tak zle to mozna podlaczyc do ogloszen a tresc se ludzie przeczytaja w tekscie ;) Quote
mamamuminka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Cudowny filmik,taki chwytający za serce.....odzew z ogłoszeń murowany :loveu:. Dzięki dusje :loveu: Quote
dusje Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 mamamuminka napisał(a):Cudowny filmik,taki chwytający za serce.....odzew z ogłoszeń murowany :loveu:. Dzięki dusje :loveu: Witajcie Muminkowowo :lol: Piekna ta nasza Jadzienka/Tosienka,co? :razz: No to juz teraz pewniak,ze zostajesz na watku z czego sie baaaardzo ciesze :lol: Krag przyjaciol Jadziuni powieksza sie :multi: Chcialabym zeby ten filmik choc troszke przyczynil sie do znalezienia domku,takiego z bajki i zeby Jadzia miala tam jak w Raju :lol: Quote
Owieczka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Matko kochana się zryczałam znowu !! dusje czy ty zawsze usisz jakis wyciskacz łez skombinować ??!! A teraz Wam powiem moje drogie cioteczki że Nasza Jadziaunia to jest gagatek do potegi ;D Mała wariatka z niej :D Poszarpała cała gabkę z pieknego kojca po mojej belusi... ;/ Do tego , dwie zmiany pościeli ;/ I całą poszewke tegoż kojca... ;/ Niszczyciel mały jest :P Ale pewności nie mam ża Ona sama to wszystko zrobiła, tak mi sie wydaje że z Nusia na spółę tak rozrabiają :) Quote
dusje Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Owieczka']Matko kochana się zryczałam znowu !! dusje czy ty zawsze usisz jakis wyciskacz łez skombinować ??!! A teraz Wam powiem moje drogie cioteczki że Nasza Jadziaunia to jest gagatek do potegi ;D Mała wariatka z niej :D Poszarpała cała gabkę z pieknego kojca po mojej belusi... ;/ Do tego , dwie zmiany pościeli ;/ I całą poszewke tegoż kojca... ;/ Niszczyciel mały jest :P Ale pewności nie mam ża Ona sama to wszystko zrobiła, tak mi sie wydaje że z Nusia na spółę tak rozrabiają :) Kurcze, sama sie poplakalam :bigcry: Jadziunia ma juz dobrze :multi: Ona taka jak moja Tosienka:tez niszczy poslanko :evil_lol::lol: Wypisz wymaluj -to powtorka z Toski :loveu: Wrzucilam mala tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/211699-Odpowiedzialny-dom-szuka-niedużego-czekoladowego-psa-lub-suki./page2 i trzymam kciuki za zauroczenie ;):multi: Quote
dusje Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Malo osob odwiedza laleczke :mad: to chociaz sie przywitam i pokaze Jadziule :loveu: Quote
mamamuminka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Czy Jadzia ma już ogłoszenia?, jeżeli nie ma to kupię jej pakiet ogłoszeń na bazarku ( oczywiście,jeżeli Cioteczki dowodzące wyrażają zgodę ). Bazarek http://www.dogomania.pl/threads/211341-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-30.07-do-21.00v Strony ogłoszeniowe: 1. www.adin.pl 2. www.olx.pl 3. www.gumtree.pl 4. www.kupsprzedaj.pl 5. www.e-zwierzak.pl 6. www.szerlok.pl 7. www.adopcjapsa.pl 8. www.kupiepsa.pl 9. www.przygarnijzwierzaka.pl 10. www.kokosy.pl 11. www.morusek.pl 12. www.psy.pl 13. www.ojej.pl 14. www.owi.pl 15. www.cwirek.pl 16. www.animalia.pl 17. www.pupilek.net.pl 18. www.cafeanimal.pl 19. www.petsy.pl 20. www.sprzedasz.pl 21. www.pajeczyna.pl 22. www.pineska.pl 23. www.najpewniej.pl 24. www.neeon.pl 25. www.petworld.pl 26. http://www.eoferty.com.pl/ 27. www.tusprzedaj.pl 28. www.zwierzeta.hiperogloszenia.pl 29. www.oglosze.pl 30. www.słoniu.pl Zestaw ogłoszeń na 30 stronach to koszt 5 zł. Ogłoszenia wykonuję w ciągu dwóch dni od otrzymania danych zwierzaka. Do ogłoszenia potrzebuję: - tekstu do ogłoszenia wraz z tytułem - ok. 4-5 zdjęć - danych kontaktowych - miasta i województwa, w jakim przebywa pies - informacji o szczepieniach, odrobaczeniach i sterylizacji Wszystko to proszę wklejać do postów na wątek. lub na meila: adoptujserce@wp.pl BAZAREK POTRWA DO 30.07 do godz. 21 [SIZE="3"]O tekst do ogłoszeń uśmiecham się do dusje,bo Ona piękne teksty pisze :loveu: A może jeszcze za wcześnie na ogłoszenia ? :roll: Quote
moni12 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nie ukrywam przyszłam na wątek Jadzi za Dusje. Watek przeczytałam od A do Z. Cudna suńka i jaka szczęśliwa teraz. Quote
dusje Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 moni12 napisał(a):Nie ukrywam przyszłam na wątek Jadzi za Dusje. Watek przeczytałam od A do Z. Cudna suńka i jaka szczęśliwa teraz. Kochana Moni i Muminkowa po raz drugi :loveu: Super ze jestescie :multi: Jadziulka sie ucieszy :loveu: To cudowna sunia, choc tak pospolita :lol: Nie opuszczajcie jej :lol: Suni zapewnilam wikt i opierunek u sasiadki Owieczki, wiec nie potrzebuje kasy,moze ewentualnie na badania,sterylke,odpchlenie,odrobaczenie.Wkrotce dam fanciki na ten cel i mam nadzieje pozyskac grosiki.Badzcie wiec duchowo a ewentualnie symboliczna zlotoweczka wesprzyjcie :lol: Miss Muminkowa, jak mozecie to zalatwcie te oglosznia, sunia bedzie Wam wdzieczna :razz: Quote
handzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Bardzo dziękujemy mamamuminka za ogłoszenia :loveu: Dusje, super cioteczki zapraszasz :loveu: Quote
dusje Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 handzia napisał(a):Bardzo dziękujemy mamamuminka za ogłoszenia :loveu: Dusje, super cioteczki zapraszasz :loveu: Ciocia Moni sama przyszla bo mnie kocha, a ja ja :loveu::multi: Miss Muminkowa zaprosilam,bo ja kocham a ona mnie nie ;):evil_lol::lol: wiec bede jej wyznawac tutaj moje uwielbienie, o! Quote
funia Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Jadzia piekna i szczęśliwa .Super !!!Czy bierzecie pod uwagę sterylkę u Owieczki ? Quote
dusje Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 funia napisał(a):Jadzia piekna i szczęśliwa .Super !!!Czy bierzecie pod uwagę sterylkę u Owieczki ? Obowiazkowo :lol: Jadziunia ma spadek z bazarku,brakuje jeszcze troszke ale jakos pokombinujemy i bedzie na sterylke ;) Quote
moni12 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='dusje']Ciocia Moni sama przyszla bo mnie kocha, a ja ja :loveu::multi Zgadzam się . Dusje nie da się nie kochac. A jak będzie wystawiany jakis bazarek to fanty tez wyśle . Ostatnio mam to we krwi :evil_lol:i nawet mają branie bo na dogo i miau większosc kobitek jest no a my kosmetyki lubimy ;) A Dusje masz zapamiętac , ze jak trzeba coś dograc telefonicznie to wal do mnie, lubie gadac przez telefon:diabloti:. Mizianka dla Jadziulki. Quote
handzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 moni12 napisał(a):[quote name='dusje']Ciocia Moni sama przyszla bo mnie kocha, a ja ja :loveu::multi Zgadzam się . Dusje nie da się nie kochac. A jak będzie wystawiany jakis bazarek to fanty tez wyśle . Ostatnio mam to we krwi :evil_lol:i nawet mają branie bo na dogo i miau większosc kobitek jest no a my kosmetyki lubimy ;) A Dusje masz zapamiętac , ze jak trzeba coś dograc telefonicznie to wal do mnie, lubie gadac przez telefon:diabloti:. Mizianka dla Jadziulki. Dziewczyny, dołączam do Waszego grona :loveu: Dusje jest the best :loveu: krejzolka, takie lubię najbardziej :loveu: Quote
moni12 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A to serdecznie witamy handzia w krejzolkowym gronie haha. Quote
Owieczka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Cioteczki kochane ja dzisiaj jak po ogień bo zaraz się szykuje do wyjazdu i mnie nie będzie... do odwołania. Telefony kontaktowe w podpisie !!! A teraz troszkę info o Jadziuni ;) Jadziunia to nie dosć że pieszczocha i ogromny przyjaciel w maleńkim pieseczku to jeszcze niesamowity obrońca i stróż !! :D Jadzia z Nuką biagały sobie po podwórku ze szczeniakami jak zwykle a tu do płotu podszedł znajomy Izy :) Chciał sie z Jadzią przywitać a ta jak nie skoczy do niego z zębami !! I gdyby szybko nie zabrał ręki to by go dziabnęła :D Nasza kochana obrończyni :evil_lol: A co lepsze, to Nuka, ta bidulka zastraszona idzie w ślady Jadzi i uczy się od niej wszystkiego :diabloti: szczególnie obrony i wcale nie jest od Jadzi gorsza :eviltong: I w związku z tym , że dziewczynki zjadły ( tzn głównie Jadzia ) całe legowisko po mojej balutce, to Iza żeby dać królewnom cos wygodnego do leżenia oddała im łóżko ;) Wcale nie trzeba było zapraszać ani prosić dziewczynek żeby tam weszły, dokonale wiedziały po co to jest i do czego służy :evil_lol: Jadzia jak zwykle wybrała najlepsza miejscówkę ale i Nuce się trochę głasków dostało :) Jadzia była zazdrosna kiedy Iza poświęcała czas tylko Nuce... Jak zawsze chetna do zabawy :) Jak mała pchła :evil_lol: W nagrodę pieczka :) Quote
Owieczka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nie ma jak na kolanach :) Pełen relkas I uśmiechnięta mordka Quote
moni12 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Owieczko Jadzia do raju trafiła i umie się dziewczyna z tego cieszyc. Quote
Recommended Posts