funia Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Jadzka ale ty udana jesteś !!! Super fotki . Ps .moge dac parę fantów na bazarek dla niej . Quote
dusje Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Alez tu wartka akcja :multi:Nasza Jadziunia przyciaga ciocie swoim serduszkiem i komizmem :loveu: Moni :lol: Funia :lol: - kazdy fancik na wage zdrowia i zycia Jadziulki.Pieknie dzieki :Rose: Ona taka kochana i slodziutka :loveu: Trzeba nam czarowac fajowski domek dla laleczki,bedziemy wkrotce wybrzydzac,zobaczycie :cool3::evil_lol::lol: A to dla naszych TZow od Klubu Krejzolek :evil_lol::lol: [video]http://youtu.be/8RvtXK3SlII[/video] Quote
dusje Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Skonczyly sie fajki,buuu :placz:No to masz Jadzia kolaza od dusje :loveu: Quote
dusje Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Chiba mnie pogielo ale dodam jeszcze bambusowa ramke :evil_lol: I w zlocie, haha :evil_lol: Quote
mamamuminka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='dusje']Skonczyly sie fajki,buuu :placz: Nie płacz Ciotka,powieś to sobie w widocznym miejscu,będzie Ci lżej :diabloti: Quote
handzia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dusje, wspaniała robota :) Zrobię rozliczenie Jadzi/Tosieńce :) 19.07 spadek po Szansie - 50 zł Spadek po Puni i Lorci - 100 zł stan na moim koncie dla Jadzieńki/Tosieńki 150 zł :) Dusje, uzupełnij o swoje wpłaty:) Quote
handzia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jak będę miała nr konta Owieczki, wyślę jej za transport po 32,50 od panienki :) Quote
dusje Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='handzia']Dusje, wspaniała robota :) Zrobię rozliczenie Jadzi/Tosieńce :) 19.07 spadek po Szansie - 50 zł Spadek po Puni i Lorci - 100 zł stan na moim koncie dla Jadzieńki/Tosieńki 150 zł :) Dusje, uzupełnij o swoje wpłaty:) Wplacilam do Owieczki tak jak napisala Owieczka w poscie 90 na tym watku. Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!! 12.07.2011 157,85 PLN Jadzia/Nuka 107,85 to wplata dla Jadzi a 50 zl to za Nuke od agusiazet,ktora zalozyla za mnie za karme. Jadzia ma u Owieczki 70 zl po poprzedniczkach ktore nie wykorzystaly do konca hoteliku bo poszly do DS. Ja musze zaplacic 150 zl za miesiac a wiec Handzia rozlicz to tak prosze,ze do mojej pierwszej wplaty dodaj 50 z tych 70 zl, a do kolejnej ktora lada moment uiszcze - dolicz 20 zl.Ja zas wysle 130 i w ten sposob wyczerpiemy te 70 zl. Quote
handzia Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='dusje']Wplacilam do Owieczki tak jak napisala Owieczka w poscie 90 na tym watku. Cioteczko dusje dziękuję za wpłatę !!! 12.07.2011 157,85 PLN Jadzia/Nuka 107,85 to wplata dla Jadzi a 50 zl to za Nuke od agusiazet,ktora zalozyla za mnie za karme. Jadzia ma u Owieczki 70 zl po poprzedniczkach ktore nie wykorzystaly do konca hoteliku bo poszly do DS. Ja musze zaplacic 150 zl za miesiac a wiec Handzia rozlicz to tak prosze,ze do mojej pierwszej wplaty dodaj 50 z tych 70 zl, a do kolejnej ktora lada moment uiszcze - dolicz 20 zl.Ja zas wysle 130 i w ten sposob wyczerpiemy te 70 zl. Chyba zaczaiłam w końcu :evil_lol: Quote
dusje Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 handzia napisał(a):Chyba zaczaiłam w końcu :evil_lol: Haha :evil_lol: :cool3::cool3::cool3: Quote
mamamuminka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Owieczka']A teraz Wam powiem moje drogie cioteczki że Nasza Jadziaunia to jest gagatek do potegi ;D Mała wariatka z niej :D Poszarpała cała gabkę z pieknego kojca po mojej belusi... ;/ Do tego , dwie zmiany pościeli ;/ I całą poszewke tegoż kojca... ;/ Niszczyciel mały jest :P Ale pewności nie mam ża Ona sama to wszystko zrobiła, tak mi sie wydaje że z Nusia na spółę tak rozrabiają :) Quote
dycha Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 przepraszam za offa... ale zajrzyjcie do suczki, którą zabieramy od człowieka-tyrana: http://www.dogomania.pl/threads/211216-SZUKAMY-teraz-NA-CITO-DT-DS-i-deklaracji-na-hotel.-Suczka-i-kot./page13 Quote
dusje Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='mamamuminka'] Full ripossssssta, boskie :loveu: A z tymi papierochami :mad:to jeszcze sie rozmowimy, migusiem zreszta :diabloti: Quote
moni12 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ale się czepiły tych papierosków :diabloti:a nie widzą, ze ciotka Dusje takie piekne foty tworzy. A kazdy artysta musi mieć jakiś nałóg. Mizianka dla Jadzi. Quote
mamamuminka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 O,przepraszam,ja już składałam dusje swoje wyrazy uznania dla Jej twórczości artystycznej :loveu: A to dopiero artysta :evil_lol: [video=youtube;HPfr1iBIEV8]http://www.youtube.com/watch?v=HPfr1iBIEV8[/video] Quote
mamamuminka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ładne rzeczy :mad:,dzisiaj żadna ciotka nie odwiedziła Jadzi........... Ciekawe,co nowego zmalowała nasza rozrabiara ? :cool3: Quote
handzia Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dusje, smutno tu bez Ciebie :) Zabalowałaś dzisiaj czy co??? :evil_lol: Quote
dusje Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 moni12 napisał(a):Ale się czepiły tych papierosków :diabloti:a nie widzą, ze ciotka Dusje takie piekne foty tworzy. A kazdy artysta musi mieć jakiś nałóg. Mizianka dla Jadzi. Moni :lol: Swieta racja ;) Artysta bez nalogow to zaden artysta :evil_lol: Nie umiem cytowac kilku postow w jednym, wiec tu pisze i do Ciebie i do Muminkowej i do Handzi i do Joodith i do Toli,Funi i do wszystkich niewymienionych z ksywy :loveu:za co przepraszam, bo nie ogarniam, a to w zwiazku z moim przyjazdem do PL. SWIETO dla mnie.Cos! czego nie potrafie pieknie opisac ale na pewno radosc i szalenstwo :loveu::multi: Wiec/nie zaczyna sie zdania od wiec/ :evil_lol: wiec jade, wreszcie jade i bede tam i chyba sie rozkleje, bo ogromnie tesknie :-( Juz w nastepny weekend :multi: Zadzwonie do Owieczki albo do Izy, zapytam o Jadziunie :loveu: i o Nuke :loveu:, a moze do tego czasu dojada juz nasze siostrzyczki szorstki, czyli Fanta i Figa :loveu: Jesli sie uda zalatwic modem do LAptaka- widzialam orla/kompa/dogo cien - to bede miala dostep do kompa :lol: i bede na biezaco :cool3: W kazdym badz razie dziekuje Wam kochane ciotki za wszystko,za opieke, za dobre mysli,za serduszko dla Jadziuni :loveu: Ona chyba juz zostanie Jadziunia :lol::cool3::evil_lol: Moni kochana Ma, pojdzie PW do Cie :cool3::lol: Ciotce Muminkowej zycze udanej imprezki ;).Nie pogniewacie sie na mnie Muminkowo, jesli zdradze.... ze wydajeta corke za maz juz za tydzien :cool3:co?:lol: Najszczersze gratulacje z tej okazji, Szczescia,Szczescia,Szczescia i Najlepszego dla Mlodej Pary oraz dla Was: Rodzicow i Tesciow Handzia :lol: Jak tylko zlapie oddech, to migusiem na poczte i puszcze do Ciebie fanciki dla Jadziuni na hotel i dla siostrzyczek na ich karme oraz chociaz stoweczke za sterylke kochanej Zojeczki :lol: Jesli dziewczynki dojada szybciej anizeli zakonczony sukcesem bazarek - zaloz prosze za mnie z posiadanych juz pieniazkow od ciotek i zakup laleczkom karme.Moze jakas promocyjka bedzie? ;) Przeznacze okolo 120 zl za jakas wieksza ilosc,moze byc na poczatek? To do spotkania jeszcze na watku juz jutro :lol: Buziaki, kochane dziewczyny :loveu: Dedykuje Wam cudowna piosenke [video=youtube;U5L3eHl1nSk]http://www.youtube.com/watch?v=U5L3eHl1nSk&feature=youtu.be[/video] Quote
dusje Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Chyba z dogo cos nie tak :hand::stupid::evil_lol: Jakos tak od godziny probuje dopisac i nie moge :evil_lol: ale!!! To jak? Idziemy drogie ciotki razem az po horyzontow kres? ;):cool3::lol: Podobno zamiescilam jakies 30 obrazow, uwaga i mam przechlapane w poprzednim poscie, a chcialam dodac dla Mlodych super song. Udalo sie :multi: Dla Was Mloda Paro :loveu: [video=youtube;HIUzjLDhZzs]http://www.youtube.com/watch?v=HIUzjLDhZzs&feature=related[/video] [video=youtube;ueTVCOf-k9I]http://www.youtube.com/watch?v=ueTVCOf-k9I&feature=related[/video] Taki domowy,cieplutki song dla Mlodej Pary :loveu:i Rodzicow :lol: Cos pieknego :loveu: [video=youtube;3P0SuQewPts]http://www.youtube.com/watch?v=3P0SuQewPts&feature=related[/video] Quote
handzia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Oczywiście dusje. Zamówię karmę dla siostrzyczek. One już po zabiegu są i w następnym tygodniu szukamy dla nich transportu :) Quote
moni12 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 A ja Dusje czekam na to obiecane pw bo numery zapomniałam :cool3:No cóz starość nie radośc.Jadziulka mizinka dla ciebie słoneczko. Quote
mamamuminka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='dusje']Ciotce Muminkowej zycze udanej imprezki ;).Najszczersze gratulacje z tej okazji, Szczescia,Szczescia,Szczescia i Najlepszego dla Mlodej Pary oraz dla Was: Rodzicow i Tesciow Bardzo dziękuję za życzenia w imieniu swoim i Młodej Pary Quote
handzia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Zamówiłam banerek dla Jadzieńki :) tylko po 15 sierpnia będzie :) Quote
funia Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Jadzka ty moja pięknoto .Toruj drogę do dobrego ludzia !!! Quote
Recommended Posts