epe Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Justyna_wolontariat napisał(a):Byłam dziś i widziałam warunki są naprawdę dobre duży przestronny kojec buda ocieplona duży wybieg. Facet też odpowiedzialny, kilka tyg temu uśpił 14 letniego onka zabranego 7 lat temu od nas, jest zdecydowany jutro chce go zabrać podpisze takze oświadczenie że został poinformowany ze pies ugryzł i moze się to powtórzyć. Norton bedzie miała kontak z nim z 2 stróżami, od godziny 18 będzie biegał na wybiegu do 7-8 rano. Myślę, ze do dobra opcja dla niego zawsze mozna podejchać zobaczyć sprawdzić. Hotel w Bogatyni odpisał ze prędzej jak za 6-8 tyg nie będzie wolnego miejsca Z opisu to faktycznie dobra opcja dla Nortona, ważne tez,że będzie miał kontakt z tymi stróżami;) Jednak musze wrzucić Wam link do wątku psów,które też poszły do firmy:cool3: Uważam,że od czasu do czasu trzeba sprawdzić co u Nortona! http://www.dogomania.pl/threads/65387-Szopen-i-Doda-dwa-duż******-tylko-do-wspaniałego-domu. Gdyby nie Agata, to psy w tej firmie nie miałyby ciekawego życia:shake: A na początku tak się wszystko dobrze zapowiadało! Quote
Asta17 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Oczwyiście, że za jakiś czas niespodziewanie sprawdzimy Nortona. Mamy nadziekę, że wszystko będzie ok, a jak nie (odpukać) to zabieramy go z powrotem. Quote
epe Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Asta17 napisał(a):Oczwyiście, że za jakiś czas niespodziewanie sprawdzimy Nortona. Mamy nadziekę, że wszystko będzie ok, a jak nie (odpukać) to zabieramy go z powrotem. Ja myślę,że będzie dobrze;) Jak właściciel firmy psiolubny to podstawa! Ten link,który podałam, to tam bardziej pracowniczce zależało,aby wziąc psy ze schronu,a jak jej zabrakło, to właściciel orócz karmienia psów, w ogóle się nimi nie zajmuje. Agata raz w tygodniu przyjeżdża - bo czuje się odpowiedzialna za tą adopcję - i chodzi z nimi na spacery, zakupiła budę drugą,bo spały w jednej! Pilnuje szczepień,odpchleń itp. Bardzo odpowiedzialna cioteczka z tej Agaty:loveu: Quote
bela51 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jednak szkoda, ze nie trafil do domu z ogrodem. Taki sliczny psiak. Quote
ewa36 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Norton jest przepiękny. Ale przy tak wielkiej ilości ONków w potrzebie, nie ma co być wybrednym. Epe ma rację, czasem warto zajrzeć. Quote
Kasiulek 27 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 życzę ogorm szczęścia psiakowi a nowemu opiekunowi wytrwałości i powodzenia Quote
Asta17 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Jak tylko skontaktujemy się z właścicielem to od razu napiszemy co słychać u Nortona. Quote
Kasiulek 27 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 czy macie jakieś nowe info co się dzieje z Nortonem???? Quote
Tepes Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='Asta17']Jak tylko skontaktujemy się z właścicielem to od razu napiszemy co słychać u Nortona. dalej nic? Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Poprosimy o garść informacji o Nortonie.............. Quote
Asta17 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Obiecuję, że po weekendzie dzwonie do Pana Nortona. Wyrzucona z okna sunia PILNIE potrzebuje wsparcia! http://www.dogomania.pl/threads/218404-Wyrzucona-z-okna-sunia-(ast Quote
Recommended Posts