Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Pewnie chwycił chłopaka za przedramię - myślę, że Norton był nieudolnie uczony łapania " na rękawie, stad jego zachowanie, chyba łatwe do opanowania i oduczenia.
Porozsyłam.

Zgadzam się, to wielce prawdopodobne.
Mnie moje własne chapnęły parę razy niegroźnie - tzn. tylko z siniakami :)

Posted

Jestem, dziewczynki. Mogę zadeklarować 15 zł miesięcznie dla Onka, na razie do konca roku. Wiem, jaki to problem, z Maxiorem też nie było różowo na początku naszej znajomości. Pokażcie pieska p. Markowi Frycowi, nam bardzo pomógł, a do jego szkoły jest przecież blisko

Posted

egradska napisał(a):
Jestem, dziewczynki. Mogę zadeklarować 15 zł miesięcznie dla Onka, na razie do konca roku. Wiem, jaki to problem, z Maxiorem też nie było różowo na początku naszej znajomości. Pokażcie pieska p. Markowi Frycowi, nam bardzo pomógł, a do jego szkoły jest przecież blisko

Bardzo dziękujemy :loveu:

Do pana Fryca pisałam, niestety bez odpowiedzi. A wizyta jednak też kosztuje...

Posted

Byłam dziś i widziałam warunki są naprawdę dobre duży przestronny kojec buda ocieplona duży wybieg.

Facet też odpowiedzialny, kilka tyg temu uśpił 14 letniego onka zabranego 7 lat temu od nas, jest zdecydowany jutro chce go zabrać podpisze takze oświadczenie że został poinformowany ze pies ugryzł i moze się to powtórzyć. Norton bedzie miała kontak z nim z 2 stróżami, od godziny 18 będzie biegał na wybiegu do 7-8 rano.

Myślę, ze do dobra opcja dla niego zawsze mozna podejchać zobaczyć sprawdzić.

Hotel w Bogatyni odpisał ze prędzej jak za 6-8 tyg nie będzie wolnego miejsca

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Norton bedzie miała kontak z nim z 2 stróżami,

Z dwoma stróżami - chodzi o ludzi, tak? Bo wiadomo, że z psami to Norton nie bardzo...

A zostanie wykastrowany przed oddaniem, czy nie? Chyba że już jest?

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Byłam dziś i widziałam warunki są naprawdę dobre duży przestronny kojec buda ocieplona duży wybieg.

Facet też odpowiedzialny, kilka tyg temu uśpił 14 letniego onka zabranego 7 lat temu od nas, jest zdecydowany jutro chce go zabrać podpisze takze oświadczenie że został poinformowany ze pies ugryzł i moze się to powtórzyć. Norton bedzie miała kontak z nim z 2 stróżami, od godziny 18 będzie biegał na wybiegu do 7-8 rano.

Myślę, ze do dobra opcja dla niego zawsze mozna podejchać zobaczyć sprawdzić.

Hotel w Bogatyni odpisał ze prędzej jak za 6-8 tyg nie będzie wolnego miejsca

Może warto by go wyciszy jakimiś środkami, może on rzeczywiście tak reaguje na samochody? Może to kwestia złych wspomnień?

Posted

dog193 napisał(a):
Bardzo dziękujemy :loveu:

Do pana Fryca pisałam, niestety bez odpowiedzi. A wizyta jednak też kosztuje...

Pan Fryc nie ma czasu na maile, trzeba zadzwonić i pogadać. My nie płaciliśmy za diagnozowanie Maxiowej przypadłosci i za pierwsze rady i wskazówki, dopiero potem za normalny kurs. A jestem więcej niż pewna, że bez tego nie dalibyśmy rady i Maxia by też już nie było na tym swiecie

Posted

dog193 napisał(a):
Dzisiaj ponoć ma przyjechać pan chętny na jego adopcję, to już jemu trzeba zaproponować zwrócenie się do pana Fyca.

no trzeba by było mu powiedzieć, żeby spróbował

mam banerki ale mam nadzieję, ze już nie będą potrzebne:)

Posted

Jestem wniebowzięta! Dziękujemy Panu z całego serca i życzę owocnej pracy z Nortonem :loveu:

Na pewno jak Justyna wejdzie, to napisze coś więcej :)