Guest GROT * Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#333399][/COLOR][/FONT] [FONT=book antiqua][COLOR=#333399][B]Międzynarodowy Konkurs Groomingu[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#333399][B]Euro-Groom 2011[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#333399][B] 11-13 listopada [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#333399][B]GDYNIA[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=book antiqua][COLOR=#333399][B]SEMINARIA 11-12 listopada [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][COLOR=#ff00ff][FONT=book antiqua][B]Jeśli potrafisz posługiwać się nożyczkami, maszynką do strzyżenia lub trymerami, to jest to konkurs dla Ciebie. [/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#ff00ff][FONT=book antiqua][B]Nie stawiamy Ci żadnych wstępnych warunków – [/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#ff00ff][FONT=book antiqua][B]po prostu przyjedź i baw się razem nami.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B]Każdy uczestnik otrzyma dyplom uczestnictwa w konkursie[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B]ATRAKCYJNE NAGRODY dla ZWYCIĘZCÓW[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B]*****************[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B]Organizator zapewnia zawodnikom możliwość przygotowania psa [/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B]dwie w pełni wyposażone sale groomerskie,[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B] pomieszczenie do kąpieli psów, szampony oraz kilka suszarek różnej mocy[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B]wiecej informacji na stronie [/B][/COLOR] [COLOR=#333399][B][URL]http://www.grotpro.com/webpage/euro-groom.html[/URL][/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#333399][B]ZAPRASZAMY [/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Lilki16 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Witam , no kochani kto się wybiera????????????????????????????????????????????? Quote
leepa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 no Małgorzatka oczywiście ;D popatrzeć na konkurs, oby udało się na wszystkie dni.. i być może seminaria, zależy co na nich konkretnie będzie ;) Quote
Lilki16 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No Kochana myślałam ,że zawalczysz??????????????????? Quote
leepa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jaaaa ja psa nie mam ;D mój się już nie nadaje na taki konkurs, a ty co będziesz strzygła? w ogóle muszę do ciebie maila wyskrobać bo się nazbierało ;D a jak to jak jest z tymi sznaucerami itd. bo wnioskuję że trymowanie to podstawa- jak bardzo pies ma być zarośnięty na konkurs? bo nie widzę nic w regulaminie Quote
Lilki16 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Minimum 8tyg; zarostu ale dla efektu proponuje 3mieś;:) zobaczysz na konkursie co Ja zrobie:) Quote
leepa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 jakbym swojego nie skubała 3 miesiące to właśnie nie byłoby efektu :) za mało różnych długości włosa byłoby do wyboru, mój np. najlepiej wygląda jak się go podskubuje raz na tydzień, dwa, wtedy to można zrobić cudo :) no chyba ze ktoś skubie wszystko na jedna długość, to wtedy faktycznie z krzaka robi się gładziutki nagle :) też o ile włos na to pozwoli, bo niektórym w pewnych miejscach zrobiłyby się łyse placki gdyby chcieć wyskubać na gładko po takim czasie. No jestem ciekawa, a w jakich w ogóle konkurencjach startujesz? :) w końcu na seminaria się nie zgłosiłam, skoro z technik to wnioskuję że będzie to samo co jakiś czas temu. Quote
Guest GROT * Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT=Calibri]SzanowniPaństwo[/FONT] [FONT=Calibri]Dziękuję wszystkim którzy do tej chwili nadesłali zgłoszenia na konkurs Euro Groom 2011.[/FONT] [FONT=Calibri]Jednak pragnę poinformować iż Euro Groom 2011 musi być odwołany, a jego termin przesunięty na wiosnę 2012. Prawdopodobnie będzie to kwiecień 2012. [/FONT] [FONT=Calibri]Ostatecznadata powinna być znana do 15 października 2011.[/FONT] [FONT=Calibri]Zapowyższą decyzję wszystkich przepraszamy lecz wyniknęła ona ze zbyt późnego przesłania większości zgłoszeń.[/FONT] [FONT=Calibri]Wszystkie nadesłane zgłoszenia na konkurs i seminaria są aktualne na konkurs wiosenny. [/FONT] [FONT=Calibri]Tym z Państwa którzy zechcą wycofać swoje zgłoszenie zwrócimy pieniądze.[/FONT] [FONT=Calibri]Nowe zgłoszenia przyjmowane będą są do 31 stycznia z opłatą za konkurencję 200zł a seminaria 100zł [/FONT] [FONT=Calibri]Potym terminie opłata za konkurencje będzie wynosić wynosi 400zł a seminarium 200zł .[/FONT] [FONT=Calibri]!!!! Gwiazdąkonkursu będzie DOWN OMBOY !!!![/FONT] [FONT=Calibri]Na konkurs Euro Groom 2012 zapowiedziała się pierwsza dama koloru czyli CreativeClass Pani Down Omboy. Wyraziła również chęć poprowadzenia seminarium. Jeśli będzie odpowiednia liczba zgłoszeń to poprowadzi również warsztaty w tej konkurencji. To wielka gratka dla groomerów, którzy podążają za obecnymi światowymi trendami.[/FONT] [FONT=Calibri]Jest wielce prawdopodobne że naszym kolejnym gościem będzie Vivian Nash legenda amerykańskiego [/FONT][FONT=Calibri]groomingu i Prezydent International Judge Associacion Of Grooming Competitions czyli Prezydent Międzynarodowego Stowarzyszenia Sędziów Groomingu, które obsługujenaszą imprezę.[/FONT] [FONT=Calibri]Skład sędziowski jest obecnie sprawą otwartą lecz mamy nadzieję, że obok wcześniej wymienionych osobistości będą między innymi również Sasha Riess z Serbii oraz Karen Kretchmer z Niemiec.[/FONT] [FONT=Calibri]Dokońca bieżącego roku powinna być uruchomiona strona internetowa związana z Konkursem . [/FONT] [FONT=Calibri]Celem wyjaśnienia :[/FONT] [FONT=Calibri]Jak Państwo zapewne wiedzą termin nadsyłania zgłoszeń upływał 15 sierpnia 2011.[/FONT] [FONT=Calibri]Dla mnie jako organizatora tego konkursu jest to bezpieczny termin na rezerwację odpowiedniej sali, podjęcia rozmów ze sponsorami, zaproszonymi gośćmi oraz sędziami konkursu. [/FONT] [FONT=Calibri]Niestety do tamtego terminu wpłynęła nieliczna ilość zgłoszeń. Większość z Państwa zaczęła przesyłać zgłoszenia w drugiej połowie sierpnia po naszych monitach i przedłużeniu terminu . Przyjmowaliśmy te zgłoszenia, gdyż miałem nadzieję, że podczas mojej wizyty w USA na Groom Expo zdołam jednak załatwić wszystkie spóźnione już, a związane z organizacją tej imprezy sprawy. [/FONT] [FONT=Calibri]Niestety dla osób zaangażowanych w udział w konkursie jest to zbyt krótki termin aby zgrać swoje terminy, a koszty przelotów samolotem przy kupnie biletów w ostatniej chwili są znacznie wyższe jak przy wcześniejszej rezerwacji. [/FONT] [FONT=Calibri]Na to nakłada się wiele spraw związanych z organizacją imprezy które należy zrobić znacznie wcześniej.[/FONT] [FONT=Calibri]W związku z powyżej opisanymi przyczynami pomimo że obecnie mamy wystarczającą ilość zgłoszeń, konkurs groomerski Euro Groom musi zmienić termin na wiosnę 2012.[/FONT] [FONT=Calibri]Wytrwajcie proszę w swych postanowieniach. Wykorzystajcie dodatkowy czas na jeszcze lepsze przygotowanie się do tej imprezy groomerskiej.[/FONT] [FONT=Calibri]A kolejne osoby zapraszamy do nadsyłania zgłoszeń [/FONT] [FONT=Calibri]Pozdrawiam serdecznie [/FONT] [FONT=Calibri]ZbigniewLenarcik[/FONT] Quote
Recommended Posts