Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mysza 1']Wariat ;) poznałam ją wczoraj, szalona jest ;)[/QUOTE]

Nieeeeeeeeeee, wcale nie.....
Luneczka jest przesłodka, potrzebuje duuuużo człowieka. Najlepiej wyłącznie do użytku własnego ;-) Ani nawet myśli skakać przez płoty czy płotki. Bardzo ciekawa świata dziewczynka.
Ładnie, szybciutko reaguje na komendy, tyle że niecierpliwa... nie może dłużej wytrwać ;-)
Reakcja na koty.... Różnie. Kiedy usiłuje sie dobierać do kociej miseczki to koty mogą jej wchodzic na głowę. Biorę kota na kolana, Lunka podchodzi i kładzie paszczydełko na drugim kolanie....... Też chce głaskanka.

Słodkie suczydełko, fajny psiak. Kocha spacery, lubi pobiegać.....
Nie zwolniłam jej ze smyczy, ale nie wygląda zeby miała skłonności do ucieczek. Między ogródkami są niskie płotki, takie poniżej kolana. Nie przeskoczyła, ale znalazła wiekszą dziurę i sie przeczołgała..... Zanim zobaczyłam była już w trzecim ogródku. Zawołałm tylko raz............ Pędziła natychmiast do mnie co koń wyskoczy... Nie przeskoczyła zadnego płotka, przeciskała sie przez dziury.

Posted

fajnie, że się odnalazła. Bartek martwił się jak to będzie po tej histerii po jego wyjściu. Luna jest fajnym psem, ale potrzebuje się zmęczyć:) głaski dla Lunki

Posted

[quote name='ronja']fajnie, że się odnalazła. Bartek martwił się jak to będzie po tej histerii po jego wyjściu. Luna jest fajnym psem, ale potrzebuje się zmęczyć:) głaski dla Lunki[/QUOTE]

Następnego dnia już raczej o Bartku nie pamietała..... Zostawała sama w mieszkaniu, żadnej demolki, poszczekiwała jak wychodziłam tylko pierwszego dnia. Jest słodziakiem jakich mało.