*Gajowa* Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Czy ktokolwiek dzwonił w sprawie Yoko ??? Quote
mysza 1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Wariat ;) poznałam ją wczoraj, szalona jest ;) Quote
asiaf1 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 YOKO został przeniesiony do innego hotelu. Quote
wisela1 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='mysza 1']Wariat ;) poznałam ją wczoraj, szalona jest ;)[/QUOTE] Nieeeeeeeeeee, wcale nie..... Luneczka jest przesłodka, potrzebuje duuuużo człowieka. Najlepiej wyłącznie do użytku własnego ;-) Ani nawet myśli skakać przez płoty czy płotki. Bardzo ciekawa świata dziewczynka. Ładnie, szybciutko reaguje na komendy, tyle że niecierpliwa... nie może dłużej wytrwać ;-) Reakcja na koty.... Różnie. Kiedy usiłuje sie dobierać do kociej miseczki to koty mogą jej wchodzic na głowę. Biorę kota na kolana, Lunka podchodzi i kładzie paszczydełko na drugim kolanie....... Też chce głaskanka. Słodkie suczydełko, fajny psiak. Kocha spacery, lubi pobiegać..... Nie zwolniłam jej ze smyczy, ale nie wygląda zeby miała skłonności do ucieczek. Między ogródkami są niskie płotki, takie poniżej kolana. Nie przeskoczyła, ale znalazła wiekszą dziurę i sie przeczołgała..... Zanim zobaczyłam była już w trzecim ogródku. Zawołałm tylko raz............ Pędziła natychmiast do mnie co koń wyskoczy... Nie przeskoczyła zadnego płotka, przeciskała sie przez dziury. Quote
ronja Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 fajnie, że się odnalazła. Bartek martwił się jak to będzie po tej histerii po jego wyjściu. Luna jest fajnym psem, ale potrzebuje się zmęczyć:) głaski dla Lunki Quote
wisela1 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='ronja']fajnie, że się odnalazła. Bartek martwił się jak to będzie po tej histerii po jego wyjściu. Luna jest fajnym psem, ale potrzebuje się zmęczyć:) głaski dla Lunki[/QUOTE] Następnego dnia już raczej o Bartku nie pamietała..... Zostawała sama w mieszkaniu, żadnej demolki, poszczekiwała jak wychodziłam tylko pierwszego dnia. Jest słodziakiem jakich mało. Quote
wisela1 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Zapomniałam wspomnieć że Luneczka zamieszkała teraz na nowym, naszym starym rodzinnym watku.... http://www.dogomania.pl/threads/15010-Zag%C5%82odzony-Faworek-ju%C5%BC-w-nowym-domku/page877 Quote
Recommended Posts