ocelot Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 diana79 napisał(a):takie piękny pies i zero odzewu :( a ma zrobione wydarzenie na FB? Nie ma chyba Quote
ocelot Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 I ja moje możliwości wyczerpała. 55. mam nadzieje, że coś dadzą Quote
Jaaga Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 diana79 napisał(a):takie piękny pies i zero odzewu :( a ma zrobione wydarzenie na FB? Ja nie potrafię. Nawet tu prawie nikt nim się nie interesuje. Nie ma więc kto zrobić wydarzenie i jeszcze to koordynować. Quote
Jaaga Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 No właśnie, tylko my. To w sumie chyba 5 osób. Quote
ania shirley Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Bo on jest bezproblemowy- zdrowy, nie w schronisku. To nikogo nie rusza. Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 ania shirley napisał(a):Bo on jest bezproblemowy- zdrowy, nie w schronisku. To nikogo nie rusza. Ano tak. a nawet jak na poczatku rusza, to potem przestaje. Quote
ania shirley Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Proszę o nr konta, dorzucę coś na karmę. Quote
Jaaga Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Bardzo dziękuję, Ocelot pewnie poda swoje. Teraz Fil dojada karmę po Psotce i gotuję mu jedzenie, bo taniej wychodzi, niż samo suche. Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Jaaga napisał(a):Bardzo dziękuję, Ocelot pewnie poda swoje. Teraz Fil dojada karmę po Psotce i gotuję mu jedzenie, bo taniej wychodzi, niż samo suche. Jaaga ja mam jeszcze pieniążki Fila i Psotki u siebie. Jak trzeba to Ci wyślę. Napisz ile. Quote
Jaaga Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jesli tak, to może kup mu jakieś puszki, wtedy łatwiej mi będzie, niż z gotowaniem. Suche mam, tylko on tego samego nie chce, dlatego mieszam z mięsem z ryżem. Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Jaaga napisał(a):Jesli tak, to może kup mu jakieś puszki, wtedy łatwiej mi będzie, niż z gotowaniem. Suche mam, tylko on tego samego nie chce, dlatego mieszam z mięsem z ryżem. jaaga to musisz mi podać adres. zamówię puchy, tylko nie mam pojęcia jakie:) Quote
Jaaga Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja też nie, jednak chyba nie ma co wymyslać jakiś drogich. Już wysyłam PW z adresem. Quote
diana79 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 a może plakaty by mu pomogły znaleźć dom? ja ostatnio rozwiesiłam plakaty na Boguciach i pies na drugi dzień był w DS mimo iż od kilku miesięcy był intensywnie ogłaszany, a był podobny do Fila ;) mogę porozwieszać plakaty w Katowicach i Świętochłowicach ;) FB też mogłabym mu zrobić jak chcecie ;) ale najszybciej w poniedziałek Quote
Jaaga Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Uważaj z rozklejaniem plakatów. U nas, jak zaginęla suka i mama rozwiesiła plakaty na słupach, to po nr telefonu przyszła SM i wlepili mandat za zanieczyszczanie słupów. Można przyklejac tylko na tablicach ogłoszeniowych. Quote
diana79 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jaaga napisał(a):Uważaj z rozklejaniem plakatów. U nas, jak zaginęla suka i mama rozwiesiła plakaty na słupach, to po nr telefonu przyszła SM i wlepili mandat za zanieczyszczanie słupów. Można przyklejac tylko na tablicach ogłoszeniowych. o kurczę to muszę bardziej uważać ;) ciekawe czy firmy kredytowe też dostają mandaty bo oni wieszają na każdym słupie, drzewie, murze i wszędzie gdzie tylko można... Quote
magenka1 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 obiecałam kiedyś wpłatę, zrobiłam mały bazarek na utrzymanie Fila, proszę o zajrzenie i podrzucanie http://www.dogomania.pl/threads/215128-sOSY-HERBATA-CAPUCCINO-PROSTO-Z-USA-DLA-fILA-DO-01.09.ZAPRASZAM?p=17691021#post17691021 Quote
Jaaga Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 diana79 napisał(a):o kurczę to muszę bardziej uważać ;) ciekawe czy firmy kredytowe też dostają mandaty bo oni wieszają na każdym słupie, drzewie, murze i wszędzie gdzie tylko można... Własnie to nas wkurzyło. Szukalismy zaginionej suki, a nie reklamowaliśmy swój biznes. Magenka1, pieknie dziękuję. Już trochę poreklamuję bazarek. Quote
Agata P Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja też zaglądam systematycznie do Fila, nic nie piszę bo nie mam jak pomóż,to co pisać.......... teraz nawet z ogłoszeniami niewiele mogę bo czasu mam strasznie mało:shake: diana79 napisał(a):o kurczę to muszę bardziej uważać ;) ciekawe czy firmy kredytowe też dostają mandaty bo oni wieszają na każdym słupie, drzewie, murze i wszędzie gdzie tylko można... to samo się tyczy tych wszystkich kandydatów na posłów i innych podobnych, przed każdymi wyborami jest tego pełno wszędzie : drzewa ,słupy ,przystanki ,płoty itd... ciekawe gdzie jest wtedy SM :cool3: Quote
romenka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Kochane cioteczki dostałam informacje że kupowałyście dla go przystojniaka budę...Mogę prosić o namiary skąd? zdjęcia jakieś jakby były tej budy np zdjęcia z allegro? ;) Dzięki :) Quote
erka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Podnoszę Fila, który prosi o wsparcie na jedzenie, no i oczywiście czeka na dom. Quote
ocelot Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 ja pierdykam:)Pierwszy raz zamawiałam coś w sklepie zoologicznym przez Internet. Nie wiem czy dobre puchy zamówiłam... ma jeść:) 10 sztuk:)Po 400 g. Quote
Jaaga Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ocelot, zawsze na przyszłość zamiawiaj większe puszki, bo taniej wychodzą ;). Ja przeważnie kupuję w zooplusie te, które są akurat w promocji. Romenka, namiarów na producenta budy nie mam już, mogę poszukac na allegro po zdjęciach, a bude moge co najwyżej obfocić na miejscu. Ładna, ale jednak niską cenę widać w użytkowaniu. Fil już zdarl sporo papy z dachu przy wskakiwaniu, bo źle przytwierdzona, a właśnie te budy reklamują dla psów, które lubią siedzieć na dachu. Do tego drewno jest tak miękkie, że już budę ponagryzał, bo aż go kusiło, jak wstawiłam do kojca. Jesli masz kupowac budę, to wydaje mi się, że lepsze są jednak te masywne, z porządnego drewna. Taką mam od 5 lat w ogrodzie i dopiero ostatnia tymczasowiczka Sara ją przyniszczyła. Dostałam ją z dogo i jest zrobiona z desek z palet. Quote
romenka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziękuje Jaaga za odpowiedź...W takim razie kupię lepszą. Wydam więcej trochę ale będzie na dłużej ;) Quote
Recommended Posts