jusstyna85 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Jaaga']Pieknie dziękuję. Ocelot, będziesz skarbnikiem Fila? Podasz konto? Justyna, działasz ekspresowo. Dałabyś radę dowiedziec się o wymiary budy, to porównałabym z tą, w której mieszka Sara. Z Bujakowa na trasie na Cieszyn?[/QUOTE] Bujaków,to blisko mnie, w strone Mikołowa.odezwie sie na wątku. Quote
Magiaa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Cześć :) Nie, z Bujakowa pod Mikołowem ;) Jutro ją zmierzę i dam znać. Pomieszkiwał w niej pies mający 20kg. Taka zwykła, ale na początek może byłaby dobra? Quote
Jaaga Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Własnie kojarze drogowskaz jak jedziemy na Cieszyn za Mikołowem. Justyna zaangazowała się na wątku Fila, żeby Sarze wreszcie przestało byc smutno i miała towarzysza ;). Quote
jusstyna85 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Jaaga']Własnie kojarze drogowskaz jak jedziemy na Cieszyn za Mikołowem. Justyna zaangazowała się na wątku Fila, żeby Sarze wreszcie przestało byc smutno i miała towarzysza ;).[/QUOTE] W końcu Sara z nudów zjadła bude :) Ja uwielbiam takie niepozorne burki.Na pewno DT zwiększy szanse na adopcje. Rozsyłajcie znajomym linka z FB Quote
Jaaga Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Magiaa, witamy. Justyna, co znaczy "niepozorny burek":mad:? Wypatrzyłam go wśród wszystkich psów na wątku tomaszowskim, to chyba nie jest taki niepozorny :evil_lol:. Quote
jusstyna85 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Jaaga']Magiaa, witamy. Justyna, co znaczy "niepozorny burek":mad:? Wypatrzyłam go wśród wszystkich psów na wątku tomaszowskim, to chyba nie jest taki niepozorny :evil_lol:.[/QUOTE] Mocno zdziwiłabym się,gdyby nie był niepozorny.Obstawiałam od razu taki typ psa,to cała Ty :) Ide pospamować na wątkach... Quote
danavas Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 podnoszę chłopaczka...mogę tylko tyle niestety...... Quote
jusstyna85 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='danavas']podnoszę chłopaczka...mogę tylko tyle niestety......[/QUOTE] Aż tyle...:) Jaaga podałam Twoje konto 3 osobom z FB,będą wpłaty z dopiskiem buda.Bardzo dziękuje raz jeszcze tym osobom. Masz zapchaną skrzynke... Przypomne,że psiak ma szanse na DT,potrzebna tylko buda i karma...tak niewiele,żeby dostał szanse na lepsze życie... Quote
azalia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Trzymam kciuki za Fila,na razie tylko tyle mogę. Quote
ocelot Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='jusstyna85']jak duży jest? Magiaaa ma bude na zbyciu taką średnią... Edit: Chyba za mała będzie,ciasno może mieć,chociaż na początek,żeby tylko miał gdzie spać mogłaby byc..Ile on ma kg tak na oko?[/QUOTE] Na oko to, że 30kg? On jest taki średni. Drobniejszy i mniejszy niż On-ek. Gdzieś były zdjęcia ze spaceru, poszukam popołudniu może akurat znajdę przy człowieku. Quote
Jasza Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jestem i ja, Jaaga, masz pełną skrzynkę. Porozsyłam chociaż. Quote
Tymonka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ocelot']Na oko to, że 30kg? On jest taki średni. Drobniejszy i mniejszy niż On-ek. Gdzieś były zdjęcia ze spaceru, poszukam popołudniu może akurat znajdę przy człowieku.[/QUOTE] Aniu 30 kg to waży moja kora , a 0ona raczej nie należy do tych średnich :D Quote
Jaaga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wyczyściłam skrzynkę. Justyna, dziękuję za rozsyłanie konta. To ja wpłaty Tobie tu potwierdzę, a Ty na FB, dobrze? Średni onek waży ok 25 kg. 30 kg to już duzy pies. Chociaż Oskar też onek, a waży 40 kg. Quote
Jaaga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Na Allegro widziałm nawet od 200 zł. Tańsze są, ale te małe. Na razie nie ma ani złotóweczki na budę czy jedzenie. Może te 3 osoby z FB coś wpłacą. Wysłałam konto anetaks4, to już Aniu nie wysylaj swojego. Quote
paulinken Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 To i ja wpłacę. Jakiejś budy lichej to chyba nie ma sensu. tu znalazłam takie coś: [url]http://www.dom-ogrod.com/pl/c/Domki-dla-zwierzat/22[/url] Quote
savahna Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Inwestycja w budę u Jaagi to słuszna sprawa, bo niejeden tymczas z niej pewnie skorzysta, pod warunkiem,ze Filowi znajdziemy domek.;) Quote
lika1771 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Nie wiem czy jeszcze aktualne,ale mozna zadzwonic i zapytac buda do oddania [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-akcesoria-dla-zwierzat-oddam-ogromna-bude-dla-psa-W0QQAdIdZ291352958[/url] Quote
Jaaga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='paulinken']To i ja wpłacę. Jakiejś budy lichej to chyba nie ma sensu. tu znalazłam takie coś: [url]http://www.dom-ogrod.com/pl/c/Domki-dla-zwierzat/22[/url][/QUOTE] Piękne te budy, ale nie wiem, czy uda nam się nazbierać na takie cudeńko. Fil potrzebuje jeszcze karmy. Już podam konto. Bardzo dziękuję. U nas wszystko zostaje wykorzystane, jak np. kojec dla Barego, do którego własnie może przyjechać Fil. Z kojca skorzystali już Agat, Sonia, druga Sonia, Gina, Sara z Fuksikiem. Lika 1771, zadzwonię, ale i tak ta buda do kojca nie nada się, bo wejściem nie zmieści się. Niestety, ten sam problem miałam z budą Oskara. Kojec był na miejscu składany i spawany przez firmę, wiec rozebrać go do wniesienia budy nie da się. Zawsze jednak wolnostojąca mogłaby być dla Giny. Quote
paulinken Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Te budy z f1 to robi znajomy znajomego, ale nie potrafię powiedzieć, czy by mu się udało jakąś zniżkę załatwić... Quote
marakota Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 dziewczyny wrzućcie numer konta lub zróbcie na allegro aukcję cegiełkową- łatwiej będzie wspomóc. ja poproszę namiary, coś tam wpłacę "zapomogi" Quote
Jaaga Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Marakota, dziekuję, już wyslę konto na PW. Publicznie nie wstawie swojego prywatnego konta, chyba że dałoby się na jakąś organizację zbierać. Quote
ocelot Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Anja2201']Aniu 30 kg to waży moja kora , a 0ona raczej nie należy do tych średnich :D[/QUOTE] Hmmm, to Fil będzie z 20 kg ważył:)albo i mniej:) Quote
Recommended Posts