Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Giną. Widać je w panelu ale jak otwieram temat to nie ma. Jedynym wyjściem jest otworzyć opcje zaawansowane i przewinąć stronę w dół. Wtedy widać poprzednie posty.

Posted

Posty nadal giną jeden za drugim :) ale sa sposoby na oszukanie dogo ;)
Jutro wizyta Ronisiów a u nas wszystko o.k. Yariska czuje się wyśmienicie, biega i skacze i robi koziołki właściwie już na 3 dzień tak było.

Posted

My jesteś wykończeni po wizycie we Wrześni, a Ronek jeszcze odsypia wariacje z dziewczynami i.... trening z Jackiem :cool3: Po raz kolejny super ekstra spotkanie, za co Wam kochani bardzo dziękujemy. Foty wstawię z pewnością, ale dopiero jak dogo przestanie szwankować, bo i tak nic nie zobaczycie. Pozdrawaimy cieplutko w ten deszczowy dzień.

Ps. Wczoraj pogoda nas nie zawiodła, a dzisiaj może sobie popadać :eviltong:

Posted

Dzięń dogo chodziło i już znowu kicha. Nie widzę ostatniego postu Martynki a wyświetlił mi się i żadne zabiegi nie pomagają,

Posted

A jak się miewa cukiereczek? Szewki ściągniete? :cool3: Ucałowania dla wszystkich czworonogów :multi: Postaram się jutro wrzucić parę fotek pięknych dziewczyn

Posted

martynka napisał(a):
Cukiereczek po ściągnieciu szwów dostał jeszcze większego diabła niż miał :)
Moze stopniowo sie uspokoi. Ogromnie sie cieszę, ze juz po wszystkim
Dawno mnie tutaj nie bylo, bo wogole przez wiele dni nie moglam sie polączyc z dogo. Stale mnie resetowało, ale myslami bylam z wami i trzymalam mocno kciuki

Posted

Dzięki Draczyn :)
Yarisek na pewno stopniowo będzie coraz spokojniejsza, tym bardziej, że tatuś powiedział,że po sterylizacji w końcu się weźmie za układanie cukiereczka :) Trzebabedzie yulko troche poczekac az skutki sterylizacji zaczna byc widoczne.

Posted

A więc wstawiam pierwszą część zdjęć ze spotkania z Ronisiami :evil_lol:
Tak oto nasza kochana babulinka Jessika pilnowała grilla :diabloti:

Tutaj Jessika i Stichu bawią się w przeciąganie liny :lol:

Roniś oczywiscie musiał zaznaczyć swoją obecność wśród tylko pięknych kobiet :p

Jessika odpoczywa w cieniu :loveu:

My też siedzimy przy stole. Tam ciocia ma dobre patyczki dla nas ;)

Mamusiu a mi a mi...

A moze poszukamy tutaj, moze coś im spadło :diabloti:

Przytulanki... :loveu:

Tatuś mi podgrzewa aby było cieplutkie i chrupiące ;)

Posted

Jak tylko Achim jutro przyjedzie to wstawie zdjęcie biesiadujących buldogów :evil_lol: Jeszcze raz podziękowanie dla gospodarzy za tak wspaniałe spotkanie

Posted

Roniś oczywiscie musiał zaznaczyć swoją obecność wśród tylko pięknych kobiet :p

ciociu Asiu !!!! Przecież to nasza gruba Stich!!! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...