Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martynka napisał(a):
:cool1: hmmmm wiem, że sami tu za dużo nie piszemy ale po co pisać, jeśli nikt nie chce sie tu pojawic:roll: Bez sensu...

A może mod lub admin mógłby przenieść wasz wątek do fotoblogów?

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to nikt :cool3: Ciotka Asia melduje się na posterunku ;) Życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt dla Was kochani oraz waszych pociech. Pozdrawaim cieplutko

Nie lepiej żeby watek pozostał tutaj, bo zawsze szybko będzie można do niego trafić a tam zaginie w tłumie fotoblogów

Posted

Ja&Roniuś napisał(a):
Jak to nikt :cool3: Ciotka Asia melduje się na posterunku ;) Życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt dla Was kochani oraz waszych pociech. Pozdrawaim cieplutko

Nie lepiej żeby watek pozostał tutaj, bo zawsze szybko będzie można do niego trafić a tam zaginie w tłumie fotoblogów

Przecież jak wejdziesz w swój panel to masz subskrybowane. Wtedy wchodzisz i gotowe.

Posted

Niop niby tak, ale ja np. bardzo często przeglądam forum nie logując się i wtedy na bank nie znajdę bo zanim się przebiję przez inne fotoblogi to ullalala, a tutaj zawsze trafię nawet po ciemku ;) . No ale to juz zalezy od Martynki i moda

Posted

Chefrenek Wesołych Świąt
i paskudnie mokrego dyngusa!
A teraz do rzeczy: chcesz nas się pozbyc?:cool1: :mad: Nie odejdziemy!
TYm bardziej że cyfrówka jak zwykle zapożyczona i często wstawiać nie możemy :)

Cioteczku Asiu, dziękujemy za życzenia, własnie mieliśmy zacząc wysyłanie, wyprzedziłaś nas:-( kochana, czy Twój TŻ pojawi się w okolicach początku maja?:evil_lol:

Posted

Och Martynko kochana właśnie popijam sobie wineczko i opowiadam TŻ, że wpadacie na wystawkę i zabieracie Yariskę :evil_lol: , i że bardzo się ucie****ę na wasz przyjazd. Nie wspomnę o Ronku, że się ucieszy jak dziewczynę zobaczy :eviltong:
Co do maja to niestety nie mama zielonego pojecia czy będzie TŻ podejrzewam, że nawet on tego nie wie, ale jakby co to będę mu dziurę wiercić :diabloti:

Posted

A Borsuk był pewien, że to przez niego nastroje opadły :) i że was wszystkich przestraszył swoja wredną osobą :)

To taki poprawiacz nastroju na zimne święta :)

Posted

Aż tak wredny, jak chciałby być to nie jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A Wasze bulwy (wszystkie pięć) przepiękniaste. I dla Was i dla nich najlepsze życzenia, żeby się marzenia pospełniały, kasa strumieniem leciała, słońce zawsze nad głowami świeciło i żadnych kłopotów nie było :loveu:

Posted

martynka napisał(a):
A Borsuk był pewien, że to przez niego nastroje opadły :) i że was wszystkich przestraszył swoja wredną osobą :)

To taki poprawiacz nastroju na zimne święta :)
Chyba zartujesz. Tu juz były takie awantury, ze wszyscy jesteśmy zaprawieni w bojach. Ten wyst ep Borsuka , to sam miodzik, w porownaniu z tym , co inni potrafią. fajnego masz faceta Martynko. Nie przejmyj sie. Wszystko jest ok

Posted

martynka napisał(a):
Wiem :) Borsuk jest fajny, ale złośliwy :)
Złosliwosćo cecha ludzi inteligentnych, tak ktoś madry kiedys powiedzial. Borsuku wiosenne gorą

Posted

To już poznałam Borsuka i od drugiej strony jak to się mówi bywa i tak. Człowiek się wkurzy, a w złosci nie ma miłości. Ja to nawet kłócić się nie mam siły. Znaczy sie że Borsku zdrowy jest tylko wnerwiony.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Ja również zyczę wszystkiego najlepszego i 100 lat, no i pociechy z Borsuka Wiosennego:multi::multi::multi::buzi::iloveyou::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::knajpa:

Posted

Martynko [SIZE=3]my również składamy najserdeczniejsze życzonka z okazji urodzin, dużo zdrówka i pociechy z Borsuczka oraz twoich pięciu dziewczyn, i jak najwięcej wspaniałych chwil z nimi spędzonych życzą Asia, Achim i Roniuś

Posted

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: MARTYNKO ZYCZYMY SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...