BorsukWiosenny Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ide na spacerek " class="ipsImage" alt=""> spotkałam kumpla Tima :) " class="ipsImage" alt=""> a potem kucyka... " class="ipsImage" alt="">
BorsukWiosenny Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ide... " class="ipsImage" alt=""> mama i ja :) " class="ipsImage" alt=""> hyhyhyhy wyszłam SAMA!!! " class="ipsImage" alt=""> ja jeszcze mogę! o! " class="ipsImage" alt="">
Hebulka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Śliczne !!! Jessy ma teraz takie szczęśliwe spojrzenie i wszystko dzięki Wam..to jest piękne.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
BorsukWiosenny Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 lubie patyki :)... " class="ipsImage" alt=""> weszło mi między zęby :eviltong: " class="ipsImage" alt=""> wyrwałam mamie smycz :diabloti: a teraz wyprowadzam sie SAMA!:evil_lol: " class="ipsImage" alt="">
BorsukWiosenny Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 na wszystko patrzę z góry " class="ipsImage" alt=""> wszedzie wlezę :diabloti: " class="ipsImage" alt=""> a teraz trochę odsapnę... " class="ipsImage" alt=""> i pomyślę, co dalej " class="ipsImage" alt=""> chyba potuptam za nimi " class="ipsImage" alt="">
BorsukWiosenny Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 " class="ipsImage" alt=""> Wiosna!!! " class="ipsImage" alt=""> I rosną stokrotki :) " class="ipsImage" alt="">
BorsukWiosenny Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 zmęczyłam się... " class="ipsImage" alt=""> już na swoim podwórku " class="ipsImage" alt=""> zamyślona... " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
BorsukWiosenny Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 muszę się położyć, to jednak dużo jak na mój dojrzały wiek... " class="ipsImage" alt="">
Viris Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Moja kochana Łobuziara :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
planka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Viris'] Moja kochana Łobuziara :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jaka Lobuziara, piękna, nobliwa Dama o zamyślonym spojrzeniu :lol:
Viris Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 planka napisał(a):jaka Lobuziara, piękna, nobliwa Dama o zamyślonym spojrzeniu :lol: Wybacz, ale trochę tę Damę znam :roll:. Więc wiem co piszę.
planka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Viris napisał(a):Wybacz, ale trochę tę Damę znam :roll:. Więc wiem co piszę. Ale ja pisałam o tym zdjęciu :evil_lol:
Viris Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 planka napisał(a):Ale ja pisałam o tym zdjęciu :evil_lol: Ahm.. no ja o "całokształcie" ;)
Wiola.od.Gacka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pięknioła kiedyś była młoda i piękna teraz tylko piękna. Pozdrawia Anka
Ja&Roniuś Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witamy, witamy i o zdrówko pytamy :eviltong: Czy ja mogę prosić o sesyjkę wiosenną reszty panienek? :p
martynka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 oczywiscie kochana :) jak zjemy kolację :) bo bulwy juz nażarte a my jak zwykle na szarym końcu ;)
martynka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 zapomniane zdjęcie z tortem ;) " class="ipsImage" alt=""> najpierw pozarłam całą dekorację, potem kawałek torta(zajęło mi to 1/10 sekundy) a potem podzieliłam sie z reszta siostrzyczek (wredne małpy, mogły odmowic :()
martynka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 mała Yaris schów ten aparat!!! Margo widzi obiad- małego obcego psa z dziećmi:p
martynka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 szukamy robali Margo terapia uspokajająca w odcinkach ... po terapii- różnica minimalna, ale zawsze coś ;)
martynka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Yaris i Jessie za mała podusia Yaris żaba Yaris i kwiatek :)
martynka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 A to ostatnia z naszych bulw i jej przyjaciółka od serca, z piaskownicy i po sąsiedzku mamucica Escalante (Ellie) :) (Wypraszam sobie komentarze, nie łatwo wymyślić fryzurkę dla owczarka niemieckiego, a brakuje nam już kasy na ciągłe naprawianie odkurzacza! Teraz przynajmniej mogę powiedzieć, że posiadam owczarka meksykańskiego :diabloti: ) "Ellie, gdzie Ty widziałaś te żaby???" "Nie pamiętam, właśnie sama szukam..." Ulubiona zabawa nie wiem, dlaczego, ale już mi nie chcą rzucać, a przecież aportowałam dopiero 40 razy :-(
Draczyn Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Martynko, przepiekne masz te psiaki. fantastyczne zabawy. Ekstra:multi::multi::multi:
Ja&Roniuś Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ja tu przychodzę zmeczona jak pies z pracy a tu taaaaka niespodzianka :multi: Tyle pięknych fotek :loveu: Dzięki Wam ogromne za zdjęcia. Martynko co ty zrobiłaś z tym pięknym włosem Tory :crazyeye: Nie miałaś litości dla tego owłosienia. Najlepiej wyszedł ogon taki cieniutenki. A serducho mi skradła fotka gdzie moja Yariska wącha kwiatucha mmmmm:loveu:
BorsukWiosenny Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 "Martynko, przepiekne masz te psiaki. fantastyczne zabawy. Ekstra:multi::multi::multi:" Draczyn nie porównuj naszych znajd do Twoich psiaków. Bylismy w Nowo Dworskim temacie i obstawilismy 2 typy, potem weszlismy na poczatek czyli wyniki i co się okazało... ze nasze 2 typy to Cebulka i Czika:multi: Bardzo ładne sunie masz:loveu:
Recommended Posts