Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz ja. Musze powiedzieć,że tatuś był bardzo dzielny. Jessiulka też.
Wróciłam tak szybko jak mogłam z pracy i Jessie dostała masę silnych leków (znowu:(). Teraz leży osobno od reszty glutów i Tory , pod kroplówką i wyglada jak zwłoka. Chyba nawet Margo tak ciężko tego nie przeszła... Jessie wymiotuje żywą krwiąi kupa to tez zywa krew :( Jakos udało mi sie założyc na jej cienkich kruchych żyłkach wenflon i dostała glukozke i PWE. Miejmy nadzieje ze z tego wyjdzie, aczkolwiek wiemy, że może sie to skończyc zle:placz: . Bedziemy próbowac. Pomódlcie siię za nasza babulkę... ona tego bardzo potrzebuje...

Posted

Jak na razie opanowaliśmy krwotoki, ale nadal jest na silnych lekach i wciąż się kroplówkujemy. Jest jeszcze słabiutka. Nie wymiotuje ale wciąz ma biegunkę. Dzisiaj jest troszeczkę weselsza. Zaraz znowu kroplówka...

Posted

beatko to wciaz ten sam wirus, taki pech to nam sie pierwszy raz zdarzyl. Wirus u nas to cos niespotykanego, bo mamy fioła na tym punkcie :( raz jeden nie udało nam sie dopilnowac...
Jessie zaczela dzisiaj sama jesc:)

• 2 months later...
Posted

Bo to trzeba samemu pamiętać ... ;)

Ja tam dzisiaj sama przypomniałam wszystkim że właśnie dzisiaj minął rok odkąd Mona jest z nami ...

Dla Jessie i dla Was::Rose: :Rose: :Rose:

Posted

BorsukWiosenny napisał(a):
A tak sobie siedzimy... i tak myslimy... i patrzymy...:-(
A nikt nie pamieta jak to rok temu trafił do nas pierwszy wspaniały pies.....

Oczywiście, że pamiętamy i to bardzo dobrze :)
A leżakowanie wspaniałe. Dziękuje za zdjęcie :)

Posted

No, no...Jakie poruszenie. Dziękujemy wszystkim za życzenia i pamięć:loveu:
Mama właśnie jedzie do pracy a ja oczywiście obijam się:diabloti: zostałem z "dziećmi" sam i rozrabiamy ile się da. Mamy masę zdjęc bo sobotę i niedzielę i nawet wczoraj poświęciliśmy na to. Tylko Martynka musi je wstawić- jak sobie przypomni jak to się robi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo wczoraj miała z tym problemy:evil_lol: Mamusia kupiła torcika dla Jessi i taka fota też powinna być. Tort smakowity.....:oops: musiałem sprawdzić...:lol:

Posted

Ja nie mogę wstawiają fotki Super zdjęcie a na samą myśl, że mama wstawi więcej

Oczywiscie z okazji pierwszej rocznicy przesyłamy moc uścisków i buziaków dla Jessulki i rodziców oczywiście

Posted

JESSI :loveu: :loveu: :loveu: Najwsanialszy pies:loveu: Chodzi jak Korzeniowski, pływa jak Jędrzejczak, zakręty Hołowczyca... Jest the Best:loveu: Naprawdę nic nie musiałem robić...Tylko chodzenie - komenda "równaj" bo panienka holownik była:evil_lol: Ci co mieli "apetyt" niech załuja- nie oddam:evil_lol: :loveu: :loveu: A to ze choruszek i staruszek...Wiadomo wiek ma swoje prawa. Kiedy dostaje *******ca:evil_lol: to naprawdę jazda...Tatuś tak lubi, pies musi być wesoły:evil_lol: Mamusia tez lubi:diabloti: Te walki ze smyczą w zębach to odlot:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo ją kochamy:loveu: Baaaaaaaardzo:loveu: :lol: :lol:

Posted

Ooooooooooooooooooooo Zabijeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To Ja Tu KurKA Czekam I Torta Nie Ruszam Bo Tata Nie Mial Ochoty Na Slodycze I Ze Slina Na Pysku Do Pracy Jade A Tu Taki Numer!!!
Jak Wróce To Zobaczysz- Zabije!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...