Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejka jestem wścieknięta!
Facet nam wczoraj tak założył neta, że kur...de nic nie działa. Spieszyłó mu się:angryy: :angryy: :angryy: Zaraz do niego dzwonię:shake:

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepiś dostał ocene bardzo dobrą, na 40 psów w klasie. Opis ma piękny - wszystko się sędziemu podobało, ma dobrą linię, prawidłowe umaszczenie, ładne oczy i głowę, tylko musi jeszcze trochę się "wypełnić" i zmężnieć.

był najmłodszy z całej stawki, niektórzy konkurenci byli od niego prawie dwa razy starsi !!! Takie mięśniaki:evil_lol:

za rok, dwa, będziemy szaleć na wystawach....

a na razie jedziemy w niedzielę do Kielc

Posted

No to gratuluje :)
Tez bym do Kielc pojechala, z noclegiem w Ostrowcu (u mnie w domciu rodzinnym) ale kawal kilosow do zrobienia. No to powodzenia w Kielcach!

Posted

:diabloti:
tylko głowy do nich czasem brak. Biegaja skaczą rozpiernikuja caly dom :shake:
kłócą sie wciaz o jakies *******y, normalnie czasem mamy ochote wyrzucic je za okno:evil_lol:
niedlugo zakonczy sie spanie w lozku bo Amisie dostarczyli fajowy materacyk pod buldozkowe tylki :) trzeba go tylko troche przystosowac aby komfortowo mogly dostawac odlezynek od ciaglego wylegiwania sie na miejscu

Posted

Martynka dzieki za okazanie serca i przygarniecie tylu bulwek do siebie :loveu: jestes rowna kobitka :eviltong:

to masz teraz kram w domu ale przynajmniej masz wesolo nie nudzi ci sie ciagle jakies nowosci wymyslaja :p

Posted

Jutro Jessie jedzie ze mną do pracy. Robimy kontrolnie badania krwi i siuskow oraz USG. Psychicznie mala czuje sie bardzo dobrze ale fizycznie nie za bardzo. Jutro okaze sie co tam ciekawego sie w srodku mojej starowinki dzieje. 3majcie kciuki.

Posted

I w tym miejscu chce zaprotestowac. Nastepnym razem ja chce takie zdjecia! :

Klara nie umie zachowac sie w gosciach :>

Yaris sie zaklimatyzowala :>

No i moja ukochana babusia Dzesi :loveu:

Posted

[

Jak obrazek z dużego ściennego kalendarza :loveu: Piękne nie dziwię się Viris, że też chcesz taką fotę, ale pewnie Martyna nie chciała Cię dopuścić do swojego stadka i jeszcze Klaryskę pożyczyła:evil_lol: Jedno jest pewne była w dobrych rękach

Posted

Nie martw sie. Klara po porstu nie ma ogródka!
Pewnie zmartwiła się, że zakurzyła sobie stópki na naszym podwórku i nie chiała wchodzić do domu z brudnymi nóżkami :diabloti:- umie zachowac sie w gościach.

3 bulwy właśnie śpią na grubym materacyku od Amisiów :evil_lol: a czwarta jak na emerytke przystało, w łóżku :)

Wyników badań krwi jeszcze nie znamy, beda jutro i wtedy okaze sie czy babulka ma cukrzyce, czy to efekt uboczny encortonu czy nie daj Boże cushing:niedowia: . Na USG dziewczynka cukierek :) wszystko w porządku

jutro wieczorem po pracy napisze wiecej

Posted

to czekamy na wyniki

martynka zdjecia po prostu REWELACJA!!!! to przy posilku mnie tez rozbroilo :loveu: a ty na spacerku i tyle bulwek pieknie sie prezentujecie

a jak otoczenie reaguje jak idziesz na spacer z tyloma psami??
jestem ciekawa bo ja mam 3 i juz mnie maja za wariatke :eviltong:

Posted

super pieski, Patrzę z zazdrością, Też bym chętnie zgromadziła takie stadko.
Ale opiekuje się małym łobuzem,chłopczykiem 3 latkiem, który wprawdzie dogaduje sie z małymi pieskami, ale moje najstasza buldozka , najkochansza,
niestety juz odeszła/bardzo chciała dominować nad dzieckiem,Wprawdzie nigdy go nie ugryzła, ale miała wspólnote pokarmową, czyli dotąd chodziła za chłopczykiem aż mu ukradła to co pogryzał,
On oczywiście się jakoś potem z nią dogadywał, Ale boje się ze nowe pieski , po przejsciach nie tolerujące dzieci mogłyby go poprostu zjeść.
A ile lat ma najstarszy piesek ,

Posted

Jessie ma około 7 lat
Wczraj odebrałam wyniki...
Jessie po prostu chce mnie wykończyc nerwowo i finansowo. Na USG pięknie i wszystko ok ale enzymy wątrobowe skoczyły jej w ciagu 5 mies potwornie. ALAT miała w kwietniu 24 a teraz 569!!! Oznacza to mniej wiecej tyle ze dostanie wątrobowego Hills'a a to po raz kolejny nadszarpnie nasz budżet jak jasna...
Ale bez tej karmy za długo by nie pożyła wiec, coż mam zrobić? Będzie jadła lepiej niż mamusia i tatuś. poza tym poziom kreatyniny tez jest troche za wysoki wiec preparacik na nereczki tez msze jej zakupic.
Załamka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...