Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odebrałam Budrysku prezent dla Timola, obróżka jest fajna ale smycz zdecydowanie nie dla takiego olbrzyma, może wymienię jakąś dużą moją, jest już w dt , No nareszcie możemy uskutecznić kapieL z wszelkimi wygodami i lekami, no i na Tiomnie wypróbowaĆ poleony przez klinik dermatologiczny szampon o wspaniałym działaniu, natychmiastowym i przedłuzonym na wszystkie mozliwe dręczące naszego pupila skutki zaniedbań skóry! wypróbowałam na mojej tymczasce z okropną skórą ( drożdzaki, malassezia, i wszystko co może być), jest fo francuskiej produkcji i naprawdę rewelacja, rewelacyjna jest też cena ale warta na 100%, opiszę dokładnie jak wrócę, z rehabilitacji DROPSA, zadziałał szampon idealnie na chorą sunie i na dotad łysą PEREŁKĘ , tak
że Timo ma sukces juz gwarantowany wygody i urody. Teraz pędzę do Katowic z Dropsikiem!

Posted

Wróciłam i uzupełniam. Jak tylko dostanę dane do przelewu od Teresy za dt, to będzie jeszcze jeden dziś przelew.

+ 10,00 DONka (za VIII 2011)
+ 100,00 Ewa B. (Londyn)
+ 100,00 córka Azalii
+ 39,29 Kava ( za VIII 2011)

Wydatki:
- 77,00 zł (na konto Budrysek za rachunek z lecznicy)

SALDO:
+ 1852,94 zł

Posted

[quote name='Julia84']Wróciłam i uzupełniam. Jak tylko dostanę dane do przelewu od Teresy za dt, to będzie jeszcze jeden dziś przelew.

+ 10,00 DONka (za VIII 2011)
+ 100,00 Ewa B. (Londyn)
+ 100,00 córka Azalii
+ 39,29 Kava ( za VIII 2011)

Wydatki:
- 77,00 zł (na konto Budrysek za rachunek z lecznicy)

SALDO:
+ 1852,94 zł

Ewa B. Londyn to ja nie wiem czy się w tytule przelewu nie zmieściło ale było pisane ze to moja stała od sierpnia do grudnia po 20zł. miesięcznie sprawdzałam właśnie na potwierdzeniu przelewu i się zgadza więc nie wiem jaki tytuł dotarł

Posted

Ja już nie nadążam za psiakami Budrysek i Klaudus. Czy macie chociaż chwilę w ciągu całego tygodnia dla siebie, żeby usiąść na 15 min i spokojnie napić się herbaty by kawy ?

Posted

Iljova napisał(a):
Ja już nie nadążam za psiakami Budrysek i Klaudus. Czy macie chociaż chwilę w ciągu całego tygodnia dla siebie, żeby usiąść na 15 min i spokojnie napić się herbaty by kawy ?

albo w ogóle usiąść????

Posted

Siedzenie dla naszych przyjaciołek jest niezdrowe! Lepiej niech nie siedzą, dopiero wróciłam z podróży do Katowic i KRAKOWA, nadrabiam 3 dniowe zaległości na dogo i u Timona, oraz księżniczek, dzis jadę do Timona a narazie gnam na zaKupy dla niego, zdam relację, narazie mogę napisać że spotkałam jego opiekunkę w Knurowie na ulicy, robiła własnie dla Timona zakupy, skarżyła się tylko na lobuziaka że bardzo ciągnie na spacerach, trzeba będzie nad tym popracować choć ja nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, był tak długo w złych warunkach, że teraz te lepsze go nastrajają tak rozrywkowo i wszędzie się spieszy, może to ulegnie zmianie wkrótce jak u mojej owczareczki tymczaski, ta juz uwerzyla że zmiana na lepsze nie jest ulotna i bardzo godnie i spokojnie spaceruje /